סליחה על הבורות..

סליחה על הבורות..

הרגע שמעתי את השיר שלו ב- 91FM.. תוכלו לספר לי מי הוא? שמעתי שהוא מי שהוא כמו רוני,לא הבנתי..

קודם כל דניאל הוא לא כמו רוני

כולה הם באותה חברה ואת השירים שלהם הם לוקחים מגרסה אנגלית והופכים אותה לעברית ומשנים פה ושם טיפלה דניאל פייייי אלףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף יותר מושלם מרוני לדעתי כן???????????????????????????????????? לדעתי~! אוקי אז מי זה דניאל- קודם כל כנסי יש למעלה "לצפייה בקליפ של דניאל" יופיע לך הקליפ ולמטה יש לך מאחורי הקלעים וכו וכו דניאל נולד ב8 לאוקטובר הוא גר ברעננה :< -רחוק ממני ולהורים שלו קוראים משה וגלי טוב הגזמתי קצת לא? התיאור הקצר על דניאל עזר לך מאמי?

../images/Emo85.gifסליחה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo85.gif

רוני
אני חולה על דניאל [
] אבל רוני הרבה יותר
טוב אבל זאת דעתך ואני מכבדת אותה

אין שום ריבים בגלל זה כתבתי ש..

בגלל זה כתבתי שזו רק דעתי כל אחד והדעה שלו ואת ילדה מיוחדת כי חלק מהמעריצות לא מבינות מה זה דעה של אחרים את מותק

../images/Emo85.gif../images/Emo127.gif../images/Emo45.gifאוקיי../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif../images/Emo85.gif

למרות שהחלטנו שלכל אחד יש את הדעות שלו
אבל לא נורא

hagarshtar

New member
רעננה-קרוב אלי,אולי היום...../images/Emo118.gif

אני יראה אותו שוב

יאא מאיפה את מכירה אותו?

ספרי פרטים :< זה מגרה לכתוב בפורום הזה שאת מכירה אותו ולא לספר איך חחח ספרי כמה שאת יודע מאמי זה מעניין - יותר מידי מעניין כלל הבנות פה מנגבות את הריר כבר חח

hagarshtar

New member
לא מכירה אבל../images/Emo118.gif

רואה אותו מידי פעם בחדר כושר מתאמן מרים משכולות כאלה חח כזה חמוד.. ואח שלו איתי בבצפר.. ונראה לי יש לי את המסג'ר של דניאל [: אבל אני לא בטוחה שזה הוא כי אף פעם לא דיברנו.

מזהההההההההה כנסי מאמי מהרררר

את רואה אותו בחדר כושר? אוי אלוהים איך הגוף? (חעחע סתם צוחקת) איזה כיף לך חחח ממש להיות קרובה ולהריח את הזיעה.. :p (לא לקחת את זה אישית זה בצחוק) יאי.. בא לי גם ... אני מוכנה לעשות מנוי ולראות אותו ככה חחח עזבי אותך ממסנג'ר לדניאל אין זמן להכנס למחשב בטח אז אם את מתכתבת איתו במסנגר בטח עובדים עליך מאמי תביאי טלפון- פלאפון משו חחח

hagarshtar

New member
אז ככה..../images/Emo118.gif

אני לא מתכתב איתו אבל זה כן הוא כי,ככה,אני יודעת וגם יש תמונה שלו (תמונה לא מוכרת) בצג..

hagarshtar

New member
תמונה בצג במסנג'ר../images/Emo118.gif

אין לי אותה פה. יש לו משקפיים.

למעלה