סליחה על הבורות..

דנה EF

New member
סליחה על הבורות..

אבל לא הבנתי את כל הקטע של סטודיו B.. אתה בא לאיזה שיעור שבא לך..? אם אתם יכולים להסביר לי או משהו.. וגם האם יש לסטודיו B שיעורים בקיץ.. אני באמת לא הבנתי את כל הקטע... ביי

norco22

New member
כן , זה בגדול הולך ככה..

את יכולה לקנות כרטיסיות לשיעורים ובאה מתי שבא לך - זה היתרון.. החיסרון הוא שאף אחד לא ממש ממש דואג לקידום שלך כי כולם זזים משיעור לשיעור...

ליאנההה

New member
כמו שהיא אמרה

סטודיו B מציע לך שיעורי מחול פתוחים. ז"א שום דבר שם לא קבוע מבחינת האנשים והקומבינציות. מצד אחד, יש ייתרונות. את לא מחוייבת להגיע כל הזמן ובכלל זו מסגרת נוחה כי יש המון שיעורים. מצד שני, יש חיסרון והוא שאין הרבה יחס אישי. אבל בתכלס, מנסיון אישי, אם את מתמידה להגיע לאותם שיעורים עם אותם המורים (ובאותו זמן גם דואגת להתיידד קצת עם המורים וליצור איתם סוג של קשר אישי) יהיה להם הרבה יותר אכפת והם אשכרה ירצו לקדם אותך. אם באמת תתני רושם של רצינית ובאמת באמת תתמידי להגיע בקביעות. אני למשל הולכת קבוע לשיעור מסויים, ואם אני מפספסת אפילו אחד המורה שם לב ושואל אותי מה נסגר.. שזה דווקא משמח! בעיקרון אני עדיין לא פגשתי בסטודיו הזה מישהו שהוא קטן ממני. אני בת 17 והאנשים שאני מכירה שם הם בני 18+. אבל קראתי כאן שיש כמה בנות בנות 13 שהולכות.. כך ש.. לא יודעת. ואכן, מתקיימים בקיץ שיעורים כרגיל במשך כל השבוע.

ShirUsh22

New member
לא..זה מגיל 16../images/Emo10.gif../images/Emo20.gif

אבל קראתי פה כל מיני הודעות של אנשים שהם מתחת לגיל 16 וכן הלכו אז אין לי מושג

למעלה