סליחה על הבורות

מצב
הנושא נעול.

אפרת12

New member
איזו כתבה מצוינת../images/Emo70.gif

והנה קישור לכתבה שנמצאת גם בקישורים
דרך אגב, אנחנו הגענו לשיטה לאחר 9 נסיונות IVF כושלים, והצלחנו ב"מכה" ראשונה.
איזו כתבה מצוינת

קראתי, כתבה מצויינת

והנה קישור לכתבה שנמצאת גם בקישורים
דרך אגב, אנחנו הגענו לשיטה לאחר 9 נסיונות IVF כושלים, והצלחנו ב"מכה" ראשונה.
קראתי, כתבה מצויינת
אבל אני מוטרדת מאוד מהמשפט האחרון- מה זאת אומרת- לא יודעים איך ייראו ילדי המיקרו-מניפולציה בבגרותם? הרי אם השיטה קיימת משנות ה-תשעים, יש לפחות ילדים בגיל ההתבגרות, לא? לא מספיק טוב כדי לדעת אם יש בעיות כלשהן לא-עלינו, או לא? מלחיץ

העין ה 3

New member
מלחיץ? אותי לא

קראתי, כתבה מצויינת
אבל אני מוטרדת מאוד מהמשפט האחרון- מה זאת אומרת- לא יודעים איך ייראו ילדי המיקרו-מניפולציה בבגרותם? הרי אם השיטה קיימת משנות ה-תשעים, יש לפחות ילדים בגיל ההתבגרות, לא? לא מספיק טוב כדי לדעת אם יש בעיות כלשהן לא-עלינו, או לא? מלחיץ
מלחיץ? אותי לא
מכיוון שאני יודעת שבלי המיקרו-מניפולציה, לא הייתי זוכה לילד בכלל, אז לא ממש אכפת לי. יש גם ילדים בריאים שנולדו כתוצאה מהריון ספונטני, ובבגרותם מתגלים מומים שונים - אז מה? זה הילד שלי, זה הגורל שלו, וכל מה שנשאר זה לקוות שהוא יהיה בריא עד 120! ודרך אגב, במעבדה של פרופ' ברטוב נמצא בעיצומו מחקר על מצבם הבריאותי של הילדים שנולדו בעקבות השיטה, ועל-פיו נראה שלפחות בשעת לידתם, סטטיסטית יש פחות ילדים עם בעיות מאשר בכלל האוכלוסיה. וזה אחרי שנבדקו מכתבי שחרור מבית החולים של 50 מתוך 101 הילדים. אבל המחקר מתייחס לשיטת ברטוב ולא למיקרו-מניפולציה באופן כללי.

מחקר נוסף

מלחיץ? אותי לא
מכיוון שאני יודעת שבלי המיקרו-מניפולציה, לא הייתי זוכה לילד בכלל, אז לא ממש אכפת לי. יש גם ילדים בריאים שנולדו כתוצאה מהריון ספונטני, ובבגרותם מתגלים מומים שונים - אז מה? זה הילד שלי, זה הגורל שלו, וכל מה שנשאר זה לקוות שהוא יהיה בריא עד 120! ודרך אגב, במעבדה של פרופ' ברטוב נמצא בעיצומו מחקר על מצבם הבריאותי של הילדים שנולדו בעקבות השיטה, ועל-פיו נראה שלפחות בשעת לידתם, סטטיסטית יש פחות ילדים עם בעיות מאשר בכלל האוכלוסיה. וזה אחרי שנבדקו מכתבי שחרור מבית החולים של 50 מתוך 101 הילדים. אבל המחקר מתייחס לשיטת ברטוב ולא למיקרו-מניפולציה באופן כללי.
מחקר נוסף
לפני 3 חודשים הרופאה שלי סיפרה לי על מחקר גדול מאוד שנערך בכמה ארצות והשווה בין ילדים "ספונטניים", לילדי IVF ולילדי איקסי בבריאות ובמחני משכל. לדבריה המחקר העלה שאין הבדלים בבריאות הילדים וביכולתם הקוגניטיבית. ההבדל היחיד נמצא בפגם מסוים הנמצא בתאחיזה למין האב (כלומר שהיה עובר בכל מקרה) שנצא שכיח יותר אצל תינוקות זכרים באיקסי. בכל שאר הפרמטרים לא נמצאו הבדלים. ילדת האיקסי שלי שתהיה בת חמש בעוד כמה ימים - בריאה ומלאת שמחת חיים (טפו, טפו, טפו...). אני מודה על הטכנולוגיה שאפשרה לי להביא אותה לעולם.

מצב
הנושא נעול.
למעלה