סליחה על הבורות

shirshusha

New member
סליחה על הבורות

כשמציירים על עוגה, הבנתי כי יש להעתיק את התיור על פני נייר פרגמנט ולאחריו הופכים אותו על העוגה. האם יש צורך בעיפרון מיוחד? אם כן איזה האם צובעים את הציור עם מברשת או בצורה אחרת? ואחרון חביב.. עם מה עושים את התיחום סליחה על הבורות אך אני רק מתחילה עם שימוש ב RFM ומנסה לבד.. תודה

טלולה1

New member
לא מומחית בתחום אבל מנסה לעזור

כל עפרון רך שלא על בסיס עופרת מתאים אפשרויות צביעה מגוונות: צביעה במכחול וצבע מאכל או רוייאל אייסינג תיחום אפשרי עם טוש מאכל או שוקולד מומס בהזלפה

תראי, בתור מתחילה כדאי לך לעבור על

ההודעות הרלוונטיות בפורום כי יש כאן המון מתחילות והמון שאלות חוזרות על עצמן וכל פעם מתווספת תשובה חדשה , כך תקבלי מאגר גדול של תשובות. יכולה להעיד עליי באופן אישי: אני ישבתי עם ארכיון הקבצים והסתכלתי על התמונות ומה שהיה רלוונטי לי ועניין אותי, פשוט פתחתי את הקישור "והלכתי לאיבוד". אח"כ עברתי דף-דף בפורום (אין הרבה דפים עדיין) ושוב פתחתי את ההודעות שהתאימו לי. חוצמזה שאני משתדלת לקרוא את כל ההודעות ולכתוב לי במחברת דברים חשובים. לא יודעת לענות לך ספיציפית לשאלה ששאלת וגם בשבת אין כאן נוכחות רבה, חכי ליום ראשון. ועוד בקשה אישית, מבלי לפגוע בך , מופנה לכל המשתתפים בפורום (מקווה שלא חורגת מסמכותי) : אפשר לפתוח בדף אחד כ 15 הודעות, כל הודעה חדשה דוחקת את האחרות למטה והפס, לדף הבא. תשדלי לשרשר את השאלות שלך וכך יקל עליך למצוא אותן אח"כ וההודעות של שאר המשתתפים לא תקפוצנה דף במהירות. שבת שלום.

shirshusha

New member
תודה וסליחה

קוקילידה קודם כל תודה על הרעיון. ככה למעשה התחלתי ללמוד את כל העניין בכל אופן רק התחלתי להשתמש גם בפורומים כך שעניין השרשורים לא מוכר לי ולכן אני רק וסיפה תגובות. מבטחה להשתפר עם הזמן שבת שלום

דבורה3

New member
גם אני התחלתי לצייר על עוגות להנאתי

ואני חושבת שהכי טוב וגם הכי מהנה הוא דווקא להתחיל בסדנא. זה פותח עולמות חדשים, מלמד ה מ ו ן ונותן רעיונות נוספים. מאותו רגע נדבקים בחיידק ולא מפסיקים. בהצלחה

למעלה