סליחה על הבורות ...

SHABBI THE 3rd

New member
זה היה בצחוק!!

אני חשבתי שזה היה די מובן מההודעה שלי....כנראה שלא! אם מישהו הבין את זה לא נכון והתעצבן\נעלב, סליחה!

juli capoeira

New member
תרגע!!!

אל תגיד כלום על אבאדה כי לי יש המון מה לומר על קורדאו!!! בקורדאו גרועים!!!! אני ראיתי מורים בקורדאו יש להם בסיס מחורבן הם חלשלושים! והתלמידים שלהם גם שויצרים וגם לא יודעים כלום!המורים שעד עכשיו ראיתי הם עושים תנועות (לא רק שהן יוצאות לא טוב) אז הם ממשיכים ואם תלמיד נפצע הם לא מתייחסים לזה ואם יש ריב הם גם לא מתייחסים הקיצר מורים גרועים! לאומת זאת באבאדה המורה מתייחס עליך מלמד אותך כל מה שאתה לא מבין הוא מסביר לך כל המורים שאני מכירה באבאדה הם טובים! הם מלמדים אותך להיות בנאדם- וזה משאתה בהחלט זקוק לו ובדחיפות!!!!וכמובן גם קפוארה יותר טוב מאשר בקודאו לא רק שלא מלמדים אותך קפוארה כמו שצריך אז גם לא מלמדים אותך להיות אדם. וכל אלו שמקורדאו שופטים על פי אקרובטיקה שזהלא חלקפוארה! ואם מישהו כועס על מה שאמרתי שילך לשיעור באבאדה וישווה כי אין לאף אחד מכם (גם לא לי) זכות לומר דברים על מורים.מה שאמרתי זה מניסיון אני ראיתי לפני שאמרתי! אז תבדקו ותראולפני שאתם מדברים. ואם מישהו גרוע פה אז זה קוראדו.

Ze Colmeia

New member
../images/Emo45.gif

אני לא יודע לגבי היחס של המורים לגבי תלמיד שנפצע שם, אבל אני יודע מהקבוצה של חברה שלי שכמעט כולם שם פוזאיסטים, או כמו שבראזילאי מבוגר שפגשתי באילת אמר לי "פה זה לא קפואירה, תראה מה זה בברזיל שני קפואיריסטים משחקים ביחד, אתה רואה שיש ממש קשר בינהם, ופה בארץ זה גועל נפש כל אחד והפוזה שלו והאקרובטיקה שלו." וזה נורא נכון לגבי הרבה אנשים בקורדאו. אני מסכים שיש גם פוזאיסטים באבאדה, אבל הם אוכלים מכות על הפוזה שלהם. המאמנים באבאדה אפילו משעים עם יש מכות (גם מחוץ לשיעור), תמיד שומרים על הרבה משמעת. לא ראיתי את זה בקורדאו, וכן ראיתי אימון של קורדאו אז אל תגידו לי.

BiAAcH

New member
צודק...

אצלי בקבוצה יש אחד מה זה פוזאיסט, אפילו הכינוי שלו זה "אנתוזיאזמו" (מתלהב), הוא הילד הכי פוזאיסט שאני מכיר, אבל אני חייב להודות, הוא תותח על. בסדר, הוא מצויין באקרובטיקה (ומתלהב בזה), יענו הוא מתאמן שנתיים וכבר כל מני ברגים, מוקטלים סלטות עצומות ועוד, אבל גם יש לו סביס טוב, וראיית משחק טובה, כי הוא פשוט מאז שהתחיל להתאמן, כל יום הוא מתאמן. הבעיה שלו, היא שעד גיל 20 לא ישאר לו מפרק אחד שלם בגוף, אפילו שהוא נוחת טוב מדברים מטורפים...

למעלה