סליחה מרבין

אלוני.

New member
ממש לא

ממש לא מעוניין לשנות, והאנשים שהזכרת אין בינם לבין הימין ולא כלום, ממש כלום. הגינות אינטלקטואלית? ביחס להודעה ראשונה שבקלות נפש מודה כי הוא וחבריו אשמים ברצח ראש הממשלה והודעה שנייה המצדיקה זאת ? יושר אינטלקטואלי , אבו, זה לתקוף גם מי ששייך למחנה שלך כאשר הוא חוטא בדברים שאתה מטיף נגדם.....לכן ידידי, טול קורה

אבו-דני

New member
אלוני חבל לי חבל...

אלוני הצדיק..חבל לי על תשובתך.. עכשו אני למד שחבר ליכוד כמו סילבן שלום אין לו מאומה עם הימין.. ואני לתומי חשבתי שסילבן שלום ודן מרידור בימין..עכשו נתבדתי.. מרק הצדיק את רצח רבין? אזי עליו לעמוד למשפט ללא כחל ושרק.. רק שממנו אני למד שאתה רוצה להבין כך... למען הצדק עצמך. אולי מרק יאמר שוב בלשון בהירה לכולם המצדיק הוא הרצח אם לאו? אלוני אני לא זוכר שזו בושה לאמר טעות... סליחה.... טוב לא תוכל להנות מהשיעורים החדשים בכיתות ו` אני משער..לא נורא בגילגול הבא.. שלך האבו דני שלא זוכר אם הוא שייך למחנה..ונטל את כל הבית..לא רק הקורה..

אלוני.

New member
מכיוון שמרקי נתן לך תשובה

אין אפשרות אחרת להבין את מרקי: הוא וחבריו במסע ההסתה הביאו לרצח רבין, הוא אומר במפורש- וזה עזר, משמע הוא רואה בחיוב את העניין ומשנרצח רבין הושגה המטרה. קורה או בית זה לא חשוב, ממתין להודאתך בהכנעה אפילו במחיר של להישאר כיתה

אבו-דני

New member
אלוני ידידי...הנמהר

אלוני ידידי...באמת אתה קצת נסחף..``מרקי הוא וחבריו במסע הסתה הביאו לרצח רבין..`` כלאמר יש בך די ראיות להביא את מרק קקטוס לדין על הסתה..הוא זה שאמרתי למרק למה להמתין ..IF YOU WANT TO SHOOT SHOOT DON`T TALK ``טוס`` למשטרה אלוני והבא להם את הראיות המוצקות שלך יען כי צריך לכלוא פושעים מאחרי סורג ובריח..ואני מניח שמרק בכלא ישמש לך עדנה, אך אם אין לך ראיות...ואין לך שמחה, מה דעתך על דממת אלחוט? בעניין דבריו של מרק..``הנשאל את פי הנערה?`` אתה מנסה לפרשן את מרק? אם מרק יאמר כאן בפה מלא שתמך ברצח, שעלץ בגינו, לא חושב שאראה בו ציוני כלל...בנתיים אני ועד אז..אני קופץ ים כיתות. שלך האבו.....שלא קופץ בראש....רק כיתות...

אבו-דני

New member
ובאותו עניין אלוני...

בהמשך ובאותו עניין.. אני חושב שזה לא כל כך מכובד שנתנצח כך זה מתחיל להיות ילדותי מה. אולי אם יש לך דבר מה מוצק תפנה באמת לערכאות? שלך האבו...שנסחף ...ומודה באשמה

אלוני.

New member
אבו אבו אבוהה

מרקי בכלא ? אתה השתגעת ? הוא יסדר לעצמו אינטרנט בנל``ן ויטמטם את כולנו, שישאר בכפר סבא. מרק ענה על השאלות בגוף ההודעות, אתה מעדיף להתעלם- זכותך. ואני לא אוהב ים...לא ים של דמעות ולא ים של כיתות ואפילו לא סתם ים.

google1

New member
בגלל זה....

ערב רציחתו רבין היה בשיא הפופולריות שלו. אנשי ימין מתונים הבטיחו להצביע לו בבחירות הבאות ההשקעות במשק היו בשיאן. הבנת? מרקי טיפשוני או בקיצור איש קוצני

סלפן דמגוג..ערב רציחתו רבין היה

בשפל הגדול שלו בכלל לא האמינו שיבוא מישהו לכיכר תפסיק לספר פה צ`יסבטים.. מרק.

אלוני.

New member
כמה דברים, מרקי

האם האלפים שהיו שם היו נגדו ? והשאלה החשובה ביותר, האם אתה הרמת כוסית בלילה ההוא ??

תשובה-לא מתתי מצער

אבל לא הרמתי כוסית מחצית מהעם הזה,לא מת מצער. הרמאות שקדמה לרצח היתה נוראית. מרק.

אלוני.

New member
ועכשיו?

כאשר אתם אומרים שתפילו את שרון אם לא ישנה מדיניותו האם אנחנו צריכים לתכנן שם חדש לכיכר ציון ???

לא יהיה צורך להפיל

שרון בטיפול בפרוזאק כעת חוזי הביאה לו יש לה גישה לתרופות הוא יתעשת או אז.. שמאלן כמאי-ירצח אותו. בנתוש ?

אבו-דני

New member
מרקי לא הייתי מותח את החבל יתר....

מרק ידידי, לא הייתי מותח את החבל יתר על המידה לו הייתי במקומך זו נקודה שרוב !!! אנשי ליכוד ( יודע זאת מקרוב) עדיין נסערים בגינה...נרצח לכולנו !!! כן לכולנו !! ראש ממשלה. אני לפעמים מרגיש כל כך עצוב שאין זה משנה מה היה לפני כן זה היה מכה לכולנו פשוט לכולנו.. שלך האבו....שלא יצא מהעצב...על רצח ראש מדינתינו

לטובת העם הזה אני מקווה )-:

ומאמין שאתה טועה. זה לא ``כן/לא ליכודניק`` - אלא משהו שבך - ובמעטים (אני מקווה) אחרים.

למעלה