סליחה מראש........

גו ז לית

New member
סליחה מראש........

מתנצלת בפני כולם, פשוט בא לי לצרוח אז תסגרו רמקולים בבקשה. דיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי, אופפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפ מספיקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק + - + - + - - - זהו נראה לי שנירגעתי

natali323

New member
וואאוווויוואאאאא

אימלא רק רציתי להגיד בוקר טוב הבהלת אותי
יאלה העיקר שנירגעת,קחי
ו אולי גם
חכי חכי,כשתיראי אותי צורחת
-------------------------------- אפרוחי אפשר לקבל פה
?

אפרת.א

New member
גוזלית - - - נרגעת? יופי, אני....

לא! אאאאאאאאאאאאאוווווווווווווווווווףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף נננננננמממממממאאאאאאאאאאאאאסססססססססססססססססססססססססססססססססססססס ממממממממממסססססססססססספפפפפפפפפפיייייייייייייייייייקקקקקקקקקקקקקק כמה אפשר לסבול אטימות ? ? ? ? כזאתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת!!!!!!!! מצידי - אל תסגרו ת´רמקולים!!!!!! <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> טוב זהו גם אני חושבת שאולי קצת נרגעתי

שרי 43

New member
גם אני שמחה שנרגעת כי...

זה מאפשר לי גם לעבוד על מיתרי הקול שלי דיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאננייייייייייייייייייייי ללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללאאאאאאאאאאאאאאא יכווווווווווווווווווווווווווווווולללללללללללללללללללללללהההההה יוווווווווווווווווווווווותתרר אני יכולה כן, אבל הייתי חייבת לצרוח משהו אז זה מה שיצא חחחחחחחחחח

למעלה