סליחה לאמא!!!

סליחה לאמא!!!

שלום רותי ברוך רופא חולים..... יש לי בעיה שמציקה לי לאחרונה.עד לפני שלוש שנים לא חשבתי על זה,ורק בשבוע שעבר הצלחתי להגיד בלי לדמוע הייתי ילדה מוכה. כן עברתי התעללות פיזית ע"י אמי.במהלך שיחה עם בתי ,בתי אמרה לי אמא בגלל כל מה שעברת את הצלחת,ואת היום מי שאת.כן אני מודה גדלתי וחינכתי את ילדי באהבה רבה עם כבוד ובלי אלימות,בלי פחד מהמכה שתנחת על ראשם. כל הכבוד לי אך למה למה למה אני לא מצליחה לסלוח לה?ואני כל כך כועסת עליה ? חונק לי בגרון...

רותי 11

New member
מאמאסימה מתוקה

קשה לשחרר דברים כאלה, זה לא קל בכלל אבל את צריכה להבין שהסליחה היא בשבילך, תנסי להבין מה הניע אותה להתייחס אלייך ככה מה גרם לה ואני לא מתכוונת שאת גרמת לזה אלא מה היה בחיים שלה איך היא גדלה כילדה כמובן שאין הצדקה לדברים האלה אבל בהחלט יש הבנה. את חייבת לעשות עם עצמך בשביל עצמך את ההבנה הפנמה ולבסוף את תהליך הסליחה עם אמך, משום שאת זאת שנשארת עם הרעל הזה ואת זאת שסובלת, חשוב שתזמני אותה לשיחה על העבר ואם היא לא בחיים אין בעיה את יכולה לעשות את זה עם הרוח שלה והיא לזמן את הרוח שלה ולנהל איתה שיחה וכמובן את בהחלט יכולה גם לקבל ממנה תשובות. תעשי את התהליך הזה עד שתרגישי שאת באמת ניקית את כל הזעם והכעס שאצור בתוכך.

תודה רותי מתוקה

תודה יקרה כן היא בחיים כן היא הייתה ילדה מוכה כן היא אומרת היינו חמורים ככה היה אז.אני יודעת שהסליחה היא בשבילי אך עדיין לא מצליחה לסלוח. רותי יקירתי תקצר היריעה מלפרט יותר סליחה מאמאסימה

למעלה