אתם לא בסדר חיפשתי אתכם ולא מצאתי , קבענו לא ?
S snoopy36 New member 1/11/08 #21 וואלה.....אחי.....סורי....../images/Emo201.gif היו מסביב כל כך הרבה בעלי שיער ארוך...שלא זיהיתי אותך.....
וואלה.....אחי.....סורי....../images/Emo201.gif היו מסביב כל כך הרבה בעלי שיער ארוך...שלא זיהיתי אותך.....
י יוני יולי New member 1/11/08 #31 ככה? אתה צוחק על אח שלי???????? לא כדאי לך שאספר לו את זה....תשאל את הגבוהה השני...
S snoopy36 New member 2/11/08 #44 אח שלך???../images/Emo12.gif ואני חשבתי שזה ה"חברה הסמויה"...משלשום......
ל לי 33 New member 1/11/08 #9 בוקר? אופס כבר צהריים היה כיייייייף לראות את מי שהגיע שבת מקסימה שתיהיה .... אני.
ל לי 33 New member 1/11/08 #36 בעיה ? אני? ברור ש.... מתכוונת מאוד להתמיד ואפילו מצרפת איתי חברה חדשה .... אז מי בבעיה עכשיו?
ל לי 33 New member 2/11/08 #41 לכלבלבים יש 4 ,לא? יוואוו , חשבתי שאני האדם היחיד שלא נרדם פה.... מוקדם מדיי לבוקר טוב?
N NIBA המקורית New member 2/11/08 #46 ../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif נידבת את ברכיך בהיעדרי לא נורא הן רחבות מספיק להכיל לפחות 5 גראציות....
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif נידבת את ברכיך בהיעדרי לא נורא הן רחבות מספיק להכיל לפחות 5 גראציות....
ש שרשירית New member 1/11/08 #10 עדיף ככה לא צריך להזמין מקומות ישיבה ולהתחייב למינימום כשבאים לרקוד.
ו וואלה10 New member 1/11/08 #11 זה תמיד עדיף כך רק צריך למצוא מקום שהוא לא מעבר שלפחות אפשר יהיה לזוז
N NoaModiin New member 1/11/08 #12 ממממתווווקיייים ../images/Emo24.gif אח.. איזה כיף איתכם, בכל מצב, בכל מקום, בכל שעה - אתם אחלה לא להבתאס סנופי - עדיף לא לשבת
ממממתווווקיייים ../images/Emo24.gif אח.. איזה כיף איתכם, בכל מצב, בכל מקום, בכל שעה - אתם אחלה לא להבתאס סנופי - עדיף לא לשבת
י יוני יולי New member 1/11/08 #16 נכון ככה יכלנו לשלב..... גם לשבת , גם לעמוד גם וגם... ואת....אי אפשר להכיר אותך...בטוחה שלא החלפת ניק???
נכון ככה יכלנו לשלב..... גם לשבת , גם לעמוד גם וגם... ואת....אי אפשר להכיר אותך...בטוחה שלא החלפת ניק???
N NoaModiin New member 1/11/08 #26 דווקא רציתי... אבל התרגלתם לניק הזה, לא ? ולגבי השינוי - כש יגיע לביקור, הוא בטוח לא יכיר אותי ...