סליחה! זה שרון מולדאבי!

moriss

New member
טוב, למקרה שאני לא אספיק מחר!!!

אני רוצה לבקש סליחה מכולכם על: א. שכתבתי דברים שגרמו לכעס, או לחוסר הבנה, או דברים כאלה ב. שכתבתי הודעות שגרמו לכם לחשוב יותר מדי! לא לזה התכוונתי, טיפשים יקרים שלי! ג. שכתבתי הודעות ארוכות ומשעממות מדי! אמנם זה היה בכוונה, אבל עדיין סליחה! טוב נגמרו לי השטויות, אז ניפגש אחרי הצום, ושיהיה לכולכם (גם לחוטאים מבינכם שלא צמים...
)

AlanisJunkie

New member
סליחה! זה שרון מולדאבי!

שכתב את מה שכתב על אבריל ואלאניס. מפני שלא קראתי את זה, והסתפקתי במה שכתבו כאן אנשים אחרים, כתבתי דברים ממש לא יפים. עכשיו, אחרי שקראתי את מה שהוא כתב, אני חושב שהוא צודק! נכון, נמאס כבר מההשוואה לאלאניס, אבל הוא כתב גם "היא חסרה עדיין חותם תוכני או מוזיקלי ייחודי כשל מוריסט, אבל לאבין רק בתחילת דרכה...". בקיצור, הוא מזכיר שאלאניס הרבה יותר ייחודית ואחרת ממנה. ההשוואה נובעת, ככל הנראה, מכך ששתיהן קנדיות. ושוב, סליחה סליחה סליחה, שרון מולדאבי הוא אחד המבקרים שאני הכי נוטה להאמין להם. אני לוקח את כל הדברים שכתבתי בהודעה הקודמת בנושא בחזרה.

מוריס, הגזמת...

אולי ליוסי כדי היה לשרר. אבל זה כבר לא משנה. תגיד את האמת? אתה יודע מההודעה האחורנה בדף הזה? אני משער שלא, כי היא לא כל כך חדשה ואף אחד כבר לא מוסיף תגובה. חוץ מזה ההערה שלך באמת לא במקום. זה נראה כאילו אתה מנסה לנקום ולתפוס את יוסי בגלל כל המריבה המטופשת שלכם לפניי כמה שבועות.... ("אתה חנפן", "אתה מלך החנפנים", מעביר לך ת´כתר" בלה בלה בלה....). תאמין לי שההודעה הזאת וכל הודעה מסוג כזה ממש לא במקום. ותאמין לי שזה לא בגלל שזה יוסי. אם הדברים היו הפוכים הייתי רושם אותו דבר.

moriss

New member
אמיל, למה לקחת הכל ברצינת יתרה../images/Emo98.gif

בגלל רצינות חינם נחרב בית המקדש!!! לא מה שכתבתי עכשיו היה ברצינות. ולא הריב המטופש (והמצחיק, לדעתי) על החנפנות! תיקח דברים בקלות!!!! שלך, עידן
החנפנים!

moriss

New member
את מקבלת ../images/Emo24.gif ממני

על שהבנת אותי והגנת עליי

Rוית

New member
ישששש! ../images/Emo9.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo39.gif ../images/Emo8.gif

Rוית

New member
יש בריבוע../images/Emo70.gif ../images/Emo140.gif

חחחחחחח, איזה שירשור אוהב...

AlanisJunkie

New member
../images/Emo23.gif ואם כבר אוהבים, תהיו גם נחמדים

ותגיבו למאמרים שהמנהלת המקסימה שלנו, רוית, הוסיפה לעמוד הקהילה! את המאמרים אתם כתבתם, היא פשוט טרחה וסידרה את זה לנוחיותכם. לא יפה שאפילו "כל הכבוד" היא לא קיבלה. ונא לא לשרשר את זה לפה, אלא בתור תגובה למאמרים.

אימאל´ה... איזו פאדיחה.. מצטער עידן

על זה רשמה ג´אנק את המשפט הגאוני ביותר שקראתי: "באינטרנט אי אפשר לקרוא טונים... אז
ים לכולכם!! רוית, את בנאדם ענק!!!! יוסי, גם אתה ענק ונחמד!!!! ומוריס, מצטער X 100000 ... סולח??? זה העיטוי המתאים.... יום כיפור.

Rוית

New member
אווו, קבלו כתבה לעניין!

הנה היי לייט ממנה: שלא תהיה טעות, ההשוואה בין לאבין לאלאניס מוריסט בתקופת "גלולה קטנה ומחודדת" מקפחת את זו האחרונה, שהיתה בוגרת ומוכשרת בהרבה, והיה לה הרבה יותר מה להגיד, מה גם שההפקה של גלן באלארד (אצל מוריסט) – שחיברה היטב בין סאמפלרים, גיטרות, רוק ומקצבי היפ-הופ, היתה ממש מרעננת לתקופתה. לאבין, לעומתה, נשמעת כמו מוצר אפוי היטב ויש לה עוד דרך ארוכה לעבור. אבל יש לה את הכלים, את הכשרון הבסיסי, ובעיקר יש לה את חברת התקליטים "אריסטה", שבטח שתלווה אותה כל הדרך. הקלפים בצד שלה לכתבה המלאה. (המון תודה לPERRINAT!!!
)

למעלה