סליחה..ותודה :]

סליחה..ותודה :]

אני קצת מצטערת על מה שכתבתי פעם קודמת זה היה לא יפה וממש לא במקום ואני באמת מצטערת. האמת שגיליתי את המחלה שלי לפני חודש בערך ובכיתי המון. אבל אחרי כמה ימים קמתי על הרגלים ואמרתי לעצמי שזה המצב אז אין ברירה לחיות ככה והשלמתי עם זה וראיתי את חצי הכוס המלאה..ואמא שלי(הנשמה שלי)כל כך חקרה והתעניינה בנושא ואמרה לי שיש פורום.. ואיך ששמעתי את זה התעצבנתי "פורום?מה אני חולת איידס?,אלכוהליסטית" התעצבנתי, כנראה שבעצם לא השלמתי עם המחלה יותר הדחקתי אותה חשבתי אוקי אז אני לוקחת כדורים בוקר וערב ועשיתי בדיקות שאותם כבר עברתי (ברוך השם) ואני ילדה רגילה לחלוטיןן. אז אני באמת ילדה רגילה לחלוטין שפשוט צריכה יותר לשמור על עצמה ולהיות מודעת למחלה ולהסתכל על חצי הכוס המלאה כי באמת יש כוס מלאה אני מודה לאלוהים כל יום שאין לי דברים גרועים מזה הפסקתי לעשן מאז(אני בת 18 השנה והתקרית הייתה לפני כחודש וחצי חודשיים) ואני מעריכה את החיים הרבה יותר כשאומרים "העיקר הביראות"אני שמה דגש ל"בריאות" מה שלא הייתי עושה בעבר אז אולי יצא מזה קצת טוב..:] אני חושבת שהיה לי קשה יותר לקבל את זה מאשר לחיות עם זה. אז אני ממש מצטערת אם העלבתי מישהו. ורוצה להודות לכם על התמיכה. ועוברים את זה,חיים את זה.. ויהיה טוב! בעזרת השם! אגב.. מחר יש לי בדיקות אצל הנורולוג מקווה שיהיה טוב. ושוב.. תודה!

חייםלוי

Member
מנהל
כל הכבוד לך ../images/Emo47.gif על ההתנצלות

נכון שקשה בהתחלה לקבל את האפילפסיה כמו שקשה לקבל כל מחלה שהיא כרונית. כמו שראית כבר מהתגובות ואם עברת על הפורום יכולת לראות שכולנו חיים חיים רגילים עד כמה שאפשר. יש יותר ויש פחות. יש פה כאלה שאין להם התקפם בכלל כבר תקופה ארוכה ויש כאלה שיש להם לעתים תכופות. אלה גם אלה משתדלים וחיים חיים רגילים. זה נכון שצריך לשמור קצת יותר אבל זה לא נורא.

תודה

כן.. אני אלך מחר אבל הפעם בגישה שונה מהפעם הקודמת ואני מקווה שיהיה טוב ואולי אני אשתף אותכם מה היה. תודה על ההבנה =]

ruthty

New member
בוקר טובבבבבבבבבבב עדי../images/Emo24.gif

עדי שמחתי לשמוע ממך מאחלת לך בשורות טובות עדי אצל הנורולוג שהיה לך בהצלחה

יש חיים אחרי האפילפסיה

עדי שלום! יש חיים אחרי האפילפסיה, יש לי בן בגיל 26 שסובל מאפילפסיה מגיל קטן, כיום הא עובד כרגיל וחי חיים רגילים, זה לא אומר כלום עם יש לך את המחלה זה לא סוף העולם. את יכולה להמשיך בחיים שלך כמו שהיו עד היום רק שכיום את מודעת למה שיש לך ויודעת איך להתמודד עם זה, בני מתחתן בעוד כ- 8 חודשים והחברה שלו יודעת על המחלה ומקבלת אותו ואת המחלה, זה לא סוף העולם עם את סובלת מזה. קחי את החיים בקלות ואת עוד צעירה ותוכלי לבנות לך חיים עם בן זוג מתאים, ולחיות כמו שאת רק מחליטה (רק שמרי על עצמך ותתמידי בטיפול התרופתי). שיהיה לך בהצלחה בכל דרך שתלכי

ענת71

New member
אפילפסיה זה לא סוף העולם.

עדי לכולם יש רגעים של יאוש. אבל בעזרת כח רצון אפשר להתגבר על הכל!!! שיהיה לך המון בריאות ובהצלחה בכל הבדיקות.

למעלה