סליחה, אפשר????

ד י צ ה

New member
סליחה, אפשר????

האם לא הרגשתם פעם רצון לחזור לגיל הטיפשעשרה? ולנשואים, האם לא הרגשתם פעם צורך לעשות מה שהבנות או הבנים שלכם עושים עם בני זוגם? האם אתם לא מתגעגעים לימי התום וההתעלסות על הדשא או בחדר המדרגות? האם לא בא לכם להתאהב מחדש? הוייי כמה קשה לי!!!!!!!!!!!! אני לא מאמינה, אני מקנאה בבנות שלי!!!

סליחה????????? בטח אפשר

קודם כל ברוכה הבאה
לחזור לגיל הטפש עשרה? לחזור לנשואים?
אלוהים שלי...... אני רק בשלבי יציאה מהנשואים כבר לחזור לשם? לא לא ולא
הרגשתי אולי צורך לעשות מה שהשכנים שלי עושים אבל לא בני העשרה. מתוקה........... מאז גיל 40 (כולה שנה) אני נהנת כמו ששנים לא נהנתי. פורחת, מחוזרת, מרגישה מלאת אנרגיות ולא......... בחיי שלא רוצה לחזור לשום מקום. טוב לי במקום בו אני נמצאת, רוצה להמשיך מפה הלאה. בשבילי עכשיו אפילו השמיים גם הם לא הגבול. ועוד דבר קטן, אני כולי תקווה שאת לא באמת מקנאה בבנותייך, אלא מתגעגעת לעשות את מה שהן עושות. חייכי אל החיים הם יחייכו אלייך חזרה
סופשבוע קסום

j u l i a n o

New member
אוייש חמודיתי

הוצאת לי ת'מילים מ... מצטרף לברכות
וגעגועים לחופש בעיקר, לחזור אחורה בזמן? עד שהגעתי לאן שהגעתי (אפשר לחשוב). תהני לך ממחשבות טובות וראציונאליות ולא מקישקושי גיל הטפשעשרה. את בדרך הנכונה תני יד...

j u l i a n o

New member
השתגעת?

בשעה כזאת נותנת לי יד? מיילה חיבוק! קדימה למיטה!!!! קחי המלצה לכתיבה מאוחרת

../images/Emo7.gif

פעם ראשונה שניסיתי ולא הצליח לי
מי שמתעקש לראות שיקליק על סעיף אחד ויריצ את האנימציה למחשב.

sagiberg

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

לחזור אחורה ? לא חושבת שהייתי רוצה. להתגעגע לתום, לאש שבהתאהבות ? בהחלט כן הפתרון שלי- לנסות לחדש ולהתחדש , לא לתת לרגשות אל בן זוגי להפוך למובנים מאליהם. להנות ממראה בני המתחיל את דרכו בשדה הרומנטי (עם הריגוש אבל גם עם החששות) ולדעת שלכל שלב בחיים יש את הפלוסים והמינוסים

אני פתוח...

פותחים אותי... אני פותחת אחרים (יותר נכון אחרות)... הכל מלשון פתח (ולא הכוונה לארגון פת"ח כמובן...)
שב"ש

אפשר גם אפשר...../images/Emo140.gif../images/Emo6.gif../images/Emo24.gif

דיצה... אני בהחלט הייתי רוצה להחזיר השעון בחזרה. לחזור אחורה בכמה שנים, לחזור אחורה לימי הנעורים. אולי לעשות החלטות אחרות, החלטות שונות אבל אז לא היו לי שלוש בנות, שלוש חכמות נבונות ונפלאות. אם היתה באה פיה טובה, ונותנת לי הגשמת מישאלה, הייתי בוחרת אחת יחידה, לחזור אחורה בזמן...בבקשה. שבוע נפלא.

למעלה