כדורי שוקולד
כדורי שוקולד החומרים 400 גרם ביסקוויטים 100 גרם מרגרינה 10 כפות סוכר 10 כפות אבקת חרובים ½ כוס חלב סויה 2 כפיות תמצית וניל קוקוס טחון לציפוי החומרים מפוררים את הביסקוויטים בתוך שקית עד לקבלת פירורים. ממיסים 10 גרם מרגרינה במחבת על אש קטנה, מוסיפים את הסוכר עד להמסתו. יוצקים את תערובת המרגרינה והסוכר על פירורי הביסקוויטים, מוסיפים את אבקת החרובים, חלב הסויה ותמצית הוניל ומערבבים עד לקבלת עיסה סמיכה. בידיים רטובות מכדררים כדורים מהתערובת. מפזרים קוקוס טחון על צלחת שטוחה ומגלגלים כל כדור בצלחת עד שהוא מתכסה במעטפת קוקוס. מצננים ומגישים קר. לגיוון ניתן להוסיף מעט יין או ליקר לתערובת.