סליחה אני מתקנת

gal be

New member
סליחה אני מתקנת

משהו שמע שמדונה רוצה לקרוא לדיסק שלה בעברית? נראה לי אין סוף או משהוא כזה.. אגב דיסק מה עם זה של ג´ני שלנו?

את לא יודעת???

אני לא יודע באיזה פרטים את מעודכנת על האלבום, אבל בכל זאת, הוא יקרא THIS IS ME... THEN וייצא ב-26 לנובמבר. לא פורסמה עדיין רשימת שירים ועטיפה. JENNIFERLOPEZ.COM אימת את הפרטים והפך אותם לרשמיים אתמול. ייצא ממנו ראשון השיר "ג´ני פרום דה בלוק" שאפשר להוריד אותו ברשת ומצולם לו קליפ בימים אלה.

מדונה אשכרה קוראת לו ´אין סוף´...

ראיתי עכשיו בגיא פינס. היא קוראת לאלבום החדש שלה ´אין סוף´ (בעברית)!! יש למישהו דעה, מה עובר עליה?

itay1010

New member
אולי היא רוצה להתגייר

אני לא זוכר איפה שמעתי אבל אמרו שם שמדונה רוצה להתגייר(ליהיות יהודייה)

J To The Lo

New member
מה היא סתומי?

זמרים מישראל לא קוראים לדיסקים שלהם בעיברית, אז מדונה כן??? מאיפה המחווה הזאת פתאום?

gal be

New member
בנוסף לשם העברי של הדיסק הנה

עוד דבר שמקשר את מדונה לישראל, מדונה לא מזמן קבלה לקליפ שלה דוגמנית ישראלית אנה משהוא.. בטוח שאתם מכירים אותה היא מדגמנת לליקופר (נראה לי), אני יבדוק את זה... בכל מקרה מדונה שאלה אותה מאיפה היא והיא אמרה שמישראל, מדונה היתה בטוחה שמברזיל או משהוא באזור...

mandy

New member
../images/Emo32.gifדרך אגב...

ראיתי עכשיו את הקליפ של מדונה ואם תראו, יש קטע שהיא שמה תפילין על היד לפני ששמים אותה בכסא חשמלי, ובסוף היא בורחת ממנו או משהו כזה וכתוב על הכסא- לאו בעברית....מוזר! טוב בכל מקרהף מתי מגיע הסינגל של ג´ני לארץ?

למעלה