סליחה אבידן - סליחה!

dudol

New member
סליחה אבידן - סליחה!

סליחה אבידן, קיבלתי ממך תשובה כבר על שאלתי הקודמת בעניין תאריכים עבריים מעבר לשנת 2005 אך לא ראיתי אותה לפני שהשארתי שוב שאלה. משום מה - ועל כך אולי תוכל אתה לענות לי כמנהל הפורום - נכתב לי כי יש לי אפס מסרים ולכן לא ראיתי שענית לי בטרם שאלתי שוב. אנסה את הפתרון שהצעת לי בתקווה שלא תהיה בעיה - ואם תהיה אשאיר שוב הודעה. כל טוב ותודה רבה

מיכאל אבידן

Active member
מנהל
סליחה אחת תספיק . . .../images/Emo43.gif

לא קרה כלום - כבר מחקתי את השאלה החוזרת. כדי לקבל מסר על תגובות עליך לסמן את האפשרות בחלון כתיבת ההודעה. אין מסר אוטומטי.

dudol

New member
אבידן - בעיונת קטנה...

התקנתי את החגים היהודיים והישראלית והכל פועל כשורה. הם מופיעים מעבר לשנת 2005 ועל כך תודתי. עם זאת, אני מעוניין להשאיר גם את האפשרות להוסיף מועדים וחגים אמריקאיים מאחר ואני נמצא בשליחות בחו"ל וגם הם מאוד חשובים לי לתכנון לוח העבודה השנתי לשנים הבאות. כעת, האופציה היחידה להוספת חגים ומועדים היא רק חגים ישראלים ויהודיים - יתר האופציות לא קיימות יותר. יש לך רעיון מה ניתן לעשות? תודה רבה

מיכאל אבידן

Active member
מנהל
אז ככה . . .../images/Emo43.gif

ייחלת למסר - אז שלחתי לך מסר. אינני יודע אם הקישור שהצגתי מטפל במועדים וחגים אמריקאיים. ב'אאוטלוק' עצמו ניתן לסמן אותם והם יוצגו עד למועד שבו מיקרוסופט עדכן אותם. תוכל לעדכן, ידנית, את הקובץ Outlook.hol בעזרת 'פנקס הרשימות' אם זה כל כך קריטי עבורך.

למעלה