סלידה

SpyKid

New member
...ואפשר להכריח את קיריל להחזיר

את ההתעלקות... (דבר שאני מנסה לעשות כבר איזה חודש.....
) :0

חחחחחח

כשה ניפגש עם החבורה שלנו נוכל לעשות התעלקות אחד על השני בשידור חי
את ודניאל תצליחו מאוד :)

אני לא מסכים איתך ואני אגיד לך למה:

בקשר לדבר הראשון אם אתה נותן יחס בצורה טובה והוא מחזיר לך הפוך אז לא נורא כי מניסיני בסוף כולם מודעים שהם לא התיחסו בצורה טובה. אם זה מישהו שאתה לא מכיר אז גם ככה תתן כבוד ככה תבין ותדע שאתה יותר טוב מאחרים למרות שזה לא תמיד עובד.אבל בכל זאת יהיה לך תחושה יותר טובה:)בקשר לזוגיות אני חושב שזה כן איכפת ואין כזה דבר כמו אין התיחסות וזה גם תלוי באיזה תדירות אומרים את זה ,אם אומרים לבן או בת זוג כל יום שאני התגעגעתי אז זה נמאס באיזה שהוא שלב צריך לקחת הכל בפרופורציה אין אנשים מושלמים וגם העולם אינו מושלם אל תצפה מאחרים אלה קודם מעצמך :) ובקשר למשפט אחרון ,אם אתה תשים זין על הכל אז יהיה לך זין בסוף יום טוב לכולם :)

Janem

New member
סלידה... ../images/Emo3.gif

אז כנראה אתה מתעסק עם האנשים הלא נכונים, הקטע זה לא להיות אובססיבי ופגיע לגבי התגובות שלהם ולא לקחת ללב, לנער אותם ולחפש את הנוחות שלך במינמום מאמץ ומקסימום אפקטיביות... ואז הכל יהיה סבבה אגוזים... נ.ב בלי קשר, אתמול גנבו לנו אקדח מהבית
... זה טיפה מלחיץ...

Janem

New member
אע.........

כשרק עלינו, אבא שלי עבד כקבלן בשטחים... אז כאמצעי בטיחות, הוא הסתובב עם אקדח.

Janem

New member
גלידה...

תודו, כמה שנים כבר לא עבר האוטו גלידה אצלכם ברחוב...??? אצלי עובר ממש עכשיו!!!!!!!!!!!! .))))))))))))))))))))))))))))))))

GallaxY

New member
אוטו גלידה?

חשבתי שזה נכחד מהעולם... פעם אחרונה שראיתי אוטו גלידה זה היה ביער בן שמן, היה אוטו כזה שעובר כל שעה עם מוזיקה מעצבנת כזאת
אח זכרונות

AeroSlash

New member
האוטו גלידה שלי

זה כל פעם לפני הבחירות. הם עושים לופים באיזור שלי. לרוב אני תמיד מקבלת את נציגי הש"ס משום מה עם שירים כגון: "סמי שלנו, המנהיג שלנו, ממפלגת ש"ס!!!" שזה יותר נשמע כמו תרועות קומוניסטיות מאשר מסע בחירות.

למעלה