סלידה

SpyKid

New member
../images/Emo50.gif! ../images/Emo13.gif

גם אני אלמד לפסיכומטרי... אבל נרשמתי לקורס של בי"ס...

AeroSlash

New member
בעעעע... זה בזבוז...

שאלתי קצת אנשים.. אני לומדת לבד.. מנסה את הכוחות שלי.. מקסימום, תמיד יש מועד אחר

Drunk Bullet

New member
זה בכלל לא בזבוז

לא מתמקדים שם על דברים שאת גם ככה יודעת, אלא על שיטות לפיתרון מהיר של הבעיות, שזה הדבר החשוב ביותר בבחינה (במידה ולפתור את יודעת).

AeroSlash

New member
אז זהו.. אני יודעת בדיוק מה עושים

בקורס הזה, וזה עדיין בזבוז בשבילי. תחשוב שאם אני אשב בכיתה עם אנשים שהתפתחות השכלית שהם הם כמו האדם הקדמון הממוצע - אני אישית לא אצליח להתקדם יותר מדי בקורס כי הם יאיטו את הקצב. ויהיו כאלה אם אני אקח קורס בית ספרי - אותם הבהמות שלמדו איתי בחטיבה. אם כבר לקחת קורס - זה קידום אישי, עם תוכנית אישית והרבה כסף לשלם. ולזה no money. לכן - לבד. בעיקר כשיש ידיד שלי עשה פסיכו' באפריל האחרון והוא כן עבר קורס ב-5000 ש"ח וכל מה שאני אצטרך אני אשאל/אבדוק בספרים שלו.

Janem

New member
שמעי...

פשוט כל העסק של הפסיכומטרי נראה לי כמו הגרלה, גם בגלל כל הלחץ והבלאק אאוט ביום המבחן עצמו, גם בגלל שמתוך 8 הפרקים של המבחן שניים הם נסיוניים, ולא מחשיבים אותם בציון הכולל, וגם בגלל הניחושים שצריך לקחת בגלל חוסר הזמן, שלוש שעות מאוד דחוסות, אז קיצר זה קטע עם הרבה מזל, זה מה שקשה. אה, ועוד סיבה שזה מזכיר לי הגרלה, בגלל הטפסים עם הארבע אפשרויות שצריך להשחיר את הנכונה (ותמיד יש סיכוי שאם לא תשחירי בדיוק את הנקודה, המכונה לא תחשיב את התשובה...חח)...

Drunk Bullet

New member
___

בקורס הזה, וזה עדיין בזבוז בשבילי. תחשוב שאם אני אשב בכיתה עם אנשים שהתפתחות השכלית שהם הם כמו האדם הקדמון הממוצע - אני אישית לא אצליח להתקדם יותר מדי בקורס כי הם יאיטו את הקצב. לפני תחילת הקורס עושים מבחנים, ולפי התוצאות מחלקים לקבוצות ברמות שונות, אם יש שכל, לא תצטרכי לשבת עם בהמות.

Janem

New member
זה חרטא.

הם רק אומרים שהם מחלקים לפי המבחנים, אבל בפועל הם לא.

Drunk Bullet

New member
מה הקשר?

בדיוק כמו שאצלנו יש את הטמבלים, לך בביה"ס, אני משער, יש גם אנשים עם ראש בריא על הכתפיים..

AeroSlash

New member
האחוז שלהם ביחס לטמבלים זניח

אפשר להגיד.. והתכוונתי לזה שלא כל בית הולך -בדיוק- לפי הסלקציות והמבחנים שעושים. לפי מה ששמעתי מאנשים מסוימים לקחו את הקורס [בכל שכבות הגיל, החל מכאלו שסיימו פסיכו ממש לא מזמן ונגמר בבחורה בת 26] זה לא שווה את זה.

Drunk Bullet

New member
קורס מהבי"ס, לא ממש השקעתי בסוף

672, והאמת לא איכפת לי, ממילא אני לא אלמד בארץ.

Dynamo1929

New member
אבל זה עדיין אחלההה ציוןן

רק לרפואה זה לא היה מספיק לך.. אפשר לשאול כמה קיבלת בכל חלק? ותגיד, אם ידעת שאתה הולך לחזור למולדת אחרי הצבא, למה בכלל עשית פסיכומטרי?.. ומה הטעם בכלל להשקיע בבגרויות? תעודת הבגרות הישראלית מוכרת איפשהו מחוץ לישראל? <חבל שאין שאין יותר 'התעלקות..', אתה בנאדם מעניין דווקא..>

Drunk Bullet

New member
חח מה הטעם להשקיע בבגרויות?!

כל תעודה מכל מדינה מוכרת במדינה אחרת, פשוט הולכים למתרגם מוסמך שמתרגם את התעודה ואח"כ מחתימים עורך דין, כעדות לתרגום תקין, ואז התעודה מוכרת, ולפיה מתקבלים לאוניברסיטאות בעולם. לפסיכו' הלכתי סתם כדי לבדוק יכולת, אבל בסוף כבר לא התחשק לי להשקיע, אז התחלתי לחפף בתרגולים הביתיים. 672 היה מספיק לי לרפואה דרך עתודה (למרות שלכאורה זה גם לא מספיק, אני מכיר אנשים שעם ציון דומה, לומדים כבר לתואר ראשון דרך הצבא), אבל כבר אמרתי פעם, שעתודה זה לא בתוכניות שלי. אני זוכר שבאנגלית קיבלתי 148, שזה מעל הציון שפוטר אותי מקורס אנגלית בסוף תואר ראשון (בארץ), את השאר אני לא זוכר, המכתב מונח איפהשהו, צריך למצוא אותו..

SpyKid

New member
../images/Emo45.gif

רציתי שיהיה עליו התעלקות...

למעלה