בהצלחה בדייט מזמז לה את החיים ב12
R R o n 2 5 6 New member 27/12/07 #22 ../images/Emo6.gifתודה אנה עדיין לא בטוח כלום עדיין. אם לא,בא לך להחליף אותה?
D dcohn New member 27/12/07 #23 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif"מזמז לה את החיים"../images/Emo6.gif
T TaLuSh the MaMuSh New member 27/12/07 #26 לא יודעת לאן שווה ללכת, אני יודעת שבטוח שאני נשארת בבית כרגיל אה לא, בעצם בשנה שעברה הייתי בקניון עם חברות עד איזה עשר, כי אז כבר התחילו לסגור אותו, בחיי שבקושי היו שם אנשים! אבל השנה אני חושבת שאני נשארת בבית, אלא אם יבוא לי לארגן משהו עם כמה אנשים, לא המוני מדי.
לא יודעת לאן שווה ללכת, אני יודעת שבטוח שאני נשארת בבית כרגיל אה לא, בעצם בשנה שעברה הייתי בקניון עם חברות עד איזה עשר, כי אז כבר התחילו לסגור אותו, בחיי שבקושי היו שם אנשים! אבל השנה אני חושבת שאני נשארת בבית, אלא אם יבוא לי לארגן משהו עם כמה אנשים, לא המוני מדי.
T tink 16 New member 27/12/07 #28 ../images/Emo203.gif בבית עם החבר ../images/Emo13.gif יום שלישי הוא יום מזעזע בביצפר וצריך להיות ערנים
../images/Emo203.gif בבית עם החבר ../images/Emo13.gif יום שלישי הוא יום מזעזע בביצפר וצריך להיות ערנים