שרימפיניון
New member
סלט תורכי
חופשה של 3 ימים בתורכיה וביוון. הפלגה לתורכיה ויוון, ככה ההורים אמרו לי ולאחי. לשם אנחנו נוסעים. סליחה, מפליגים. -יום חמישי.- לא ממש התרגשתי לקראת הנסיעה. הידיעה שאוכל להוסיף את יוון כV השמיני שלי ב"מספר הארצות אליהן נסעתי" דיי נחמה אותי והייתה הסיבה המרכזית שנסעתי. זאת והידיעה איפה שהוא בתוכי שאני באמת חייב חופשה מהכ-ל!.(במיוחד ממהשמו שאני מתגבר עליו...) אביהו!!! תלך למכולת ותקנה... אביהו!!! תרד לרכב שלי יש לי שם שקית פרחונית עם כמה חולצות שקניתי... אביהו!!!! אוף! אביהו לאחר נדנודים ומטלות רבות(מידי!) שנתנו לו הוריו...(העצלנים) הגיע איתם ועם אחיו הגדול לנמל חיפה. אביהו מחכה בתור...עובר בדיקת כרטיסים ומגיע לתור של הדיוטי פרי...שגם בו, אגב, בודקים דרכונים. -"אביהו!!". -"מה?". -"הנה עוד אביהו!"(אמרה לי אמא כשהיא מצביעה על אדם שעומד ממש לידי...) -(אביהו לעצמו בלב)"גוד נו! מה אביהו מדינה עושה פה?! זאת פדיחה..." אביהו מדינה מתקרב אליי, הוא כנראה קלט שגם אני אביהו(אני אישית הגעתי למסקנה מאוחר יותר שהוא פשוט עוקב אחריי, מן איפה אפי שכזה רק במזרחית). -אביהו מדינה: "יש לך שם יפה!"(אמר ולחץ לי את היד) -אני נדמה לי אמרתי שאני יודע...תאמת רציתי לומר משהו בסגנון "אתה חושב?! אני דווקא רציתי לשנות..." אבל לא אמרתי את זה...פספסתי...לא נורא... קיצר...נכנסנו לדיוטי פרי..המכונה נתקעה(של כרטיסי האשראי)...אני חייב לומר לכם..אביהו מדינה הזה קונה המווווווון סיגריות. ------------------------- אני עולה לי ל"איריס"...אוניה
. האוניה שעליה אני יבלה ככה קיויתי את כל הטיול הזה...לפחות את רובו. ------------------------ ואלו המסקנות אליהן הגעתי משהייה בספינה: *הטענה שצוות אוניית נופש הוא מלא בכוסונים וכוסיות שקרית לחלוטין!!! אצלנו באופן מחשיד למדי כל הצוות היה רוסי ותאילנדי...ממש מוזר!! אבל ת´אמת היחיד שאני מודה, אהבתי להסתכל עליו...(אני בטח נשמע מזה רע פה)...הוא המאבטח
הראשי. הוא היה קשוח כזה אבל הוא היה חמווווווד...
*קפטן עודד, זהו שם שכשאתם רק שומעים אותו אתם צריכים לפחד! אל תאמינו לו ולכל ה"יורדי ים מנוסים" בול שיט שלו(הוא ברח לנו עם האוניה!!!). *אוכל באוניה נורא מזכיר את האוכל בקיבוץ...אחחח...אלו היו הימים...עמק הירדן
האהוב שלי. *לפני שאתם עולים על אונית נופש זכרו ודעו!- מערכת וקום היא מערכת השרותים שלכם. היא לא קולטת ניירות טואלט והניירות הולכים לפח שבשירותים שלמזלנו כל יום מנקים אותו איזה פעמיים...סתם לידע כללי
. אה ועוד משהו...כדורים נגד בחילות יש בקבלה הראשית! לא זאת שמאחור אלא הראשית!!! ------------------------- מסקנות מהדיוטי פרי באוניה. *יש שם אחד חמווד בטרוף אבל סנוב רצח(שלוב נורא לפי דעתי). *יש שם המון טובלרונים ממש טעימימים! זהו... ------------------------ מסקנות מאלניה(עיר ממש מדהימה בתורכיה). -אל תקחו את הפרחים מהילדים הצוענים. הם יתחילו להתנפל עליכם בהמונים. קרציות!!! סיפור קטן מאלניה... -אחי הגדול: "הנה אביהו!" אני לעצמי: "כאילו דהה!" ואז אני מסתובב כי אני קולט שאחי לא ממש מדבר עליי... ושוב הוא! אביהו מדינה! אמרתי לכם שהוא רודף אחריי!! זה מן "איפה אפי?" נוראי ומזרחי שכזה...SPOOK! נעבור למחר...שאנחנו עדיין באלניה. ואגב כבר עבר ממזמן יום חמישי...עכשיו שבת
! יש לנו זמן חופשי עד 12 בצהריים. אז כל הנוסעים צריכים להיות על הסיפון וב13 חוזרים לארץ...בתקווה להגיע יום ראשון ב8 בבוקר לחיפה. נעים שם..יש רוח...יש עננים ולא יותר מידי שמש... סליחה.. יותר מידי רוח ויותר מידי עננים ואין שמש ותכף התחיל לרדת גשם. הייתה סופה!!! אבל אנחנו- הלכנו לטייייייל! אנחנו מיהרנו להגיע ב12 לנמל חזרה כדי לא לאחר את ההפלגה... כנראה הגענו בתזמון לא טוב...כי אם היינו מגעים חצי שעה קודם היינו יכולים לעלות לאוניה לפני שהמדרגות איבדו קשר לרציף והרציף הוצף במים והגלים איימו לגרום לאוניה פחות או יותר להתקע ברציף הישן הזה...בעעע ב12 לא נתנו לנו להכנס לנמל...כמו שאמרתי. קרה מה שקרה. המדרגות איבדו קשר. הרציף הוצף והאונייה שלנו קיבלה לא פחות ולא יותר את ההחלטה להפליג. לא לישראל, אלא לאנטליה...שזה 2 וחצי נסיעה מאלניה אבל מילא... אף אחד לא הודיע לנו ממש מה קורה... קיצר...נעביר לכם את הזמן במן אלאניס מוריסט ליין של We´ll fast forward to a few years later נסענו שעתיים וחצי לאנטליה. טעינו בנמל. הגענו לנמל. האוניה לא הייתה. פתאום מהאופק היא צצה..השעה כבר 7 בערב...היא שם! היא שם! למה היא זזה לאט כל כך?!- זה כי היא מוכנסת לנמל ע"י גוררת. יש הנה היא פה! הללויה! ואלאניס מתנגנת לי באוזן בנסיון לא נסיון להתעלם מההורים ומאחי הגדול... עלינו לאוניה...שתזוז כבר! אנחנו רוצים להגיע לישראל! נו! יאללה!! ---------------------- האוניה בסוף זזה ב21... זמן ההגעה המשוער שלנו לישראל הפך מ8 בבוקר ל6 בערב. הגענו באמת לארץ בשעה 7 וחצי... אביהו מדינה בינתיים לא נראה באופק. לשמחתי...אני קצת מפחד להסתכל לאחור שלא יעשה לי משום מקום "פיקאבו!"("קוקו!"). אני...הגעתי הביתה ב21 ו10 דקות והצלחתי להפסיד ב10 דקות את האוטובוס לתל אביב למסיבה של האגודה...
. היו עוד סיפורים באוניה כמו למשל שאבא שלי משום מקום בא אליי ועשה לי "אני לא יכול לומר לך שאני שלם עם הגאווה שלך". וכמובן "אמא שלך נורא לחוצה מאז שסיפרת לה...היא אפילו חלמה שאנסו אותך".(מזה אנשים אנחנו למדים שלא אומרים להורים שיודעים מגיל 11 כי ישר הם יחשבו שמשהו נורא קרה לך...סך הכל בגיל 11(תאמת 10 כי 11 היה רצח רבין) אני באמת זוכר את ההתעסקות האובססיבית שלי בעניין...ההתלבטות הלא ממש מודעת...) ---------------- טוב..אני בבית. עדיין קצת מסוחרר כי התרגלתי לתנודות של האוניה...פתאום להיות על קרקע יציבה קצת מוזר לי. לא נורא נתרגל... (אגב, הנוף בתורכיה מדהים...גם בנוף וגם בנוף הגברי...
). שרימפיניון שיצא מהשייט עם הצלחה בשכנוע הורים לנסיעה לבומבומלה ועם הבטחה שבעוד חודש וחצי בנסיעה הבאה שלהם לחו"ל, הונגריה(למה להונגריה?!!?!?!?!?) אני מקבל מינידיסק!!!
(אגב, אביהו זה השם המלא...אבל כמו שכבר אמרתי...בשבילכם זה אבי
).
חופשה של 3 ימים בתורכיה וביוון. הפלגה לתורכיה ויוון, ככה ההורים אמרו לי ולאחי. לשם אנחנו נוסעים. סליחה, מפליגים. -יום חמישי.- לא ממש התרגשתי לקראת הנסיעה. הידיעה שאוכל להוסיף את יוון כV השמיני שלי ב"מספר הארצות אליהן נסעתי" דיי נחמה אותי והייתה הסיבה המרכזית שנסעתי. זאת והידיעה איפה שהוא בתוכי שאני באמת חייב חופשה מהכ-ל!.(במיוחד ממהשמו שאני מתגבר עליו...) אביהו!!! תלך למכולת ותקנה... אביהו!!! תרד לרכב שלי יש לי שם שקית פרחונית עם כמה חולצות שקניתי... אביהו!!!! אוף! אביהו לאחר נדנודים ומטלות רבות(מידי!) שנתנו לו הוריו...(העצלנים) הגיע איתם ועם אחיו הגדול לנמל חיפה. אביהו מחכה בתור...עובר בדיקת כרטיסים ומגיע לתור של הדיוטי פרי...שגם בו, אגב, בודקים דרכונים. -"אביהו!!". -"מה?". -"הנה עוד אביהו!"(אמרה לי אמא כשהיא מצביעה על אדם שעומד ממש לידי...) -(אביהו לעצמו בלב)"גוד נו! מה אביהו מדינה עושה פה?! זאת פדיחה..." אביהו מדינה מתקרב אליי, הוא כנראה קלט שגם אני אביהו(אני אישית הגעתי למסקנה מאוחר יותר שהוא פשוט עוקב אחריי, מן איפה אפי שכזה רק במזרחית). -אביהו מדינה: "יש לך שם יפה!"(אמר ולחץ לי את היד) -אני נדמה לי אמרתי שאני יודע...תאמת רציתי לומר משהו בסגנון "אתה חושב?! אני דווקא רציתי לשנות..." אבל לא אמרתי את זה...פספסתי...לא נורא... קיצר...נכנסנו לדיוטי פרי..המכונה נתקעה(של כרטיסי האשראי)...אני חייב לומר לכם..אביהו מדינה הזה קונה המווווווון סיגריות. ------------------------- אני עולה לי ל"איריס"...אוניה