סלט טאבולה

  • פותח הנושא r66
  • פורסם בתאריך

r66

New member
סלט טאבולה

2 כוסות עגבניות קצוצות דק 2 כוסות מלפפונים בקליפה קצוצים דק 2 כוסות פטרוזיליה קצוצה דק 1/2 כוס בצל ירוק קצוץ דק 12/ 1 כוסות בורגול דק מיץ משלושה לימונים 1 כף מלח פלפל שחור קינמון 1/2 כוס שמן זית ההכנה בקערה גדולה מערבבים את הירקות. משרים את הבורגול כעשר דקות בחלק ממיץ הלימון ומעט מים, מוסיפים לירקות. מוהלים את מיץ הלימון שנותר בשתי כפות מים ומזליפים על הסלט. מתבלים במלח, פלפל וקינמון. מזליפים מעל שתיים-שלוש כפות מים ויוצקים שמן זית. מערבבים ומגישים עם פיתות דרוזיות דקיקות.
 
למעלה