סלחו לי

Dafnana

New member
סלחו לי

אבל.. לא מציק לכם קצת שמשינה העתיקו שירים מmadness? אני לא רוצה להכנס לפרטים אבל.. רכבת לילה לקהיר? מזכיר טיפה את השיר "night train to kairo".. טיפ טיפה.

שלמונזה

New member
לא נמאס כבר לשאול את זה?

אני יסביר לכם למה הנושא הזה כ"כ מרגיז אותי... כל פעם ב מישהו נכנס פה לפורום ובטוח שהוא החכמולוג הראשון שמצא שמשינה העתיקו שירים מלהקות אחרות וכ"כ גאה בגילו שלו... אז בפעם האלף שדנו בנושא (שאגב עדיין נמצא בדף הזה האחרון שהעלה אותו) הנה ההודעה של אסף (שאגב פתאום שמתי לב שזה ההודעה שהוא יורד עלי לגבי הנושא הזה...) תהנו, ותפסיקו לשאול על זה!!! THANKS

קצת ירדתי עלייך שם...

בעיקר מהפחד... עכשיו אני כבר לא מפחד...
וגם את קצת קצת קצת יותר מאופקת
. ובכלל דפנהנה, אם את רוצה לדייק, אז לשיר של מדנס קוראים Night Boat to Cairo וכן יש משהו קלוש בגיטרות שמזכיר את רכבת לילה. אופיר - אני מתחנן, שים איזה קובץ עם טריוויה ותתן לו הפניה בהודעת המנהל. אני אישית דואג לקרוא הודעת מנהל של כל פורום שאני נכנס אליו. אם חצי מהאנשים עושים כמוני (וזה לא דרישה כל כך מוגזמת), הם אולי גם היו קוראים את הקובץ הזה ונמנעים משאלות שחוזרות על עצמן יותר מדי.

איז

New member
אז ככה...

ברור שזה מעצסן ששואלים את זה כל שתיים וחצי שניות, א-ב-ל... לא כל אחד שנכנס לפורום ורוצה לשאול שאלה ישר עושה חיפוש בכל הפורום כדי לא לשאול חס וחלילה את אותה השאלה פעמיים... ואני לא חושב שיש מישהו שעושה את זה... אבל זה באמת מוזר שיש כל כך הרבה שאלות מהסוג הזה בזמן האחרון...

אז ככה...

(לא מצאתי כותרת טובה יותר...) ישנם כמה כללים למצטרפים חדשים לפורום. כל פורום בעולם, בכל נושא בעולם. 1) לקרוא את הודעת המנהל. 2) לקרוא את ההודעות הנוכחיות בפורום. להבין מי הם המשתתפים הפעילים. 3) לקרוא מספר עמודים אחורה (לא את כולם כמובן, 3-4 יספיקו) ולהבין לאן נושבת הרוח בפורום, ז´רגון, כללי התנהגות, קיצורים/כינויים/ראשי תיבות וכו´. 4) אחרי מספר ימים של "הקשבה" פאסיבית לנעשה בפורום, לתת הודעת פתיחה "אני חדש/ה... וכו´...". אני יודע שזה נשמע מה זה מופלץ, אבל שמירה על כללים אלה מאפשרת בדרך כלל כניסה חלקה לפורומים. עכשיו לענינינו, בפורום הזה יש גם את הלוקסוס של מקום למאמרים ולינקים להודעות (בעמוד הראשי). את המקום הזה אפשר לנצל (יחד עם הודעת המנהל) למאמרים עם פרטי טריוויה, קבצי שאלות ותשובות, ביוגרפיות, דיסקוגרפיות ושאר ירקות (חלקם כבר נמצאים שם). ואז יקרו 2 מקרים: אם משתתף קרא את הודעת המנהל, ואת המידע מסביב, הוא ימצא שם תשובה לשאלות הקטנות שאין טעם להטריח בהן את חברי הפורום פעם אחר פעם אחר פעם. אם משתתף לא קרא ומיד שם הודעה עם שאלה שחזרה על עצמה אלף פעם, לכל אחד מחברי הפורום יהיה הרבה יותר קל להפנות אותו בלינק או בלעדיו (כמו הלינקים שנתנו יפית ואני לגבי דיון ההעתקות).

שלמונזה

New member
עכשיו התגובה שלי

תראו נכון שזכותו של אדם לשאול מה שהוא רוצה, אבל... במקרה הזה עדיין היה באותו עמוד אותה שאלה!!! אז בהחלט כדאי ומומלץ לקרוא לפחות את העמוד הנוכחי לפני שאתם שמים כזו הודעה... וחוץ מזה שציינתי כבר שנמאס לי שכל אחד בא עם הסיפור הזה במחשבה של ואלה אני גיליתי את העניין ואף אחד לא יודע ואיזה פיצוץ... או משהו כזה ובהחלט אופיר, מומלץ להוסיף למאמרים את הויכוח הנושן הזה כדי שאנשים יפסיקו לשאול עליו. ולי אישית לא מפריע שום העתקה גניבה השאלה השפעה של משינה או מה שלא יהיה, שמעתי את כל השירים שדיברו אליהם ואכן יש כמה תווים זהים אבל זה לא שאתם יכולים להצמיד לכל אותם שירים את המילים בעברית וואלה זה אותו שיר... אז בכל אופן אני לא מבינה על מה המהומה שבת שלום יום טוב ומועדים לשמחה (סתם כי בא לי)

איז

New member
אז ככה...

(דווקא כותרת לא רעה) זה באמת היה יכול להיות נחמד מאד אם אל אחד היה עושה את זה, אבל אני לא חושב שיש הרבה אנשים שעושים את זה... בכל מקרה, בקשר לזה שבאותו עמוד היתה הודעה על אותו נושא - זה כבר באמת מוגזם ואני לא יכול להצדיק את זה, אבל מה לעשות... ודבר אחרון - אני לא חושב שבהודעת מנהל צריך להיות כתוב משהו כזה, זה לא כז הדבר חשוב שצריך להראות לכל מי שנכנס לפורום. אם מתחילים עם זה, אפשר להגיד ככה על כל שאלה ששואלים יחסית הרבה פעמים.

לא הבנת אותי...

(הנה שברתי את מעגל האז ככה...) כמובן שאני לא מתכוון שיהיה כתוב בהודעת המנהל "משינה הואשמו בהעתקות של השירים הבאים: ... זוהי טענה נפוצה, והעמדה הרווחת בקרב חברי הפורום היא שכך וכך וכך". בודאי שלא. אני מתכוון לכך שבהודעת המנהל תהיה הפניה בסגנון "מומלץ לקרוא את הביוגרפיה ואת קובץ השאלות הנפוצות (שאין לנו כרגע...) - תוכלו למצוא שם מידע רב". אז גם יהיה קל יותר להפנות לשם מישהו שלא טרח לקרוא. זה הכל.

איז

New member
(אני גם לא אכתוב "אז ככה...")

אז באמת לא הבנתי אותך בהתחלה, מה שאתה אומר באמת נשמע די הגיוני.

למעלה