אז ככה...
(לא מצאתי כותרת טובה יותר...) ישנם כמה כללים למצטרפים חדשים לפורום. כל פורום בעולם, בכל נושא בעולם. 1) לקרוא את הודעת המנהל. 2) לקרוא את ההודעות הנוכחיות בפורום. להבין מי הם המשתתפים הפעילים. 3) לקרוא מספר עמודים אחורה (לא את כולם כמובן, 3-4 יספיקו) ולהבין לאן נושבת הרוח בפורום, ז´רגון, כללי התנהגות, קיצורים/כינויים/ראשי תיבות וכו´. 4) אחרי מספר ימים של "הקשבה" פאסיבית לנעשה בפורום, לתת הודעת פתיחה "אני חדש/ה... וכו´...". אני יודע שזה נשמע מה זה מופלץ, אבל שמירה על כללים אלה מאפשרת בדרך כלל כניסה חלקה לפורומים. עכשיו לענינינו, בפורום הזה יש גם את הלוקסוס של מקום למאמרים ולינקים להודעות (בעמוד הראשי). את המקום הזה אפשר לנצל (יחד עם הודעת המנהל) למאמרים עם פרטי טריוויה, קבצי שאלות ותשובות, ביוגרפיות, דיסקוגרפיות ושאר ירקות (חלקם כבר נמצאים שם). ואז יקרו 2 מקרים: אם משתתף קרא את הודעת המנהל, ואת המידע מסביב, הוא ימצא שם תשובה לשאלות הקטנות שאין טעם להטריח בהן את חברי הפורום פעם אחר פעם אחר פעם. אם משתתף לא קרא ומיד שם הודעה עם שאלה שחזרה על עצמה אלף פעם, לכל אחד מחברי הפורום יהיה הרבה יותר קל להפנות אותו בלינק או בלעדיו (כמו הלינקים שנתנו יפית ואני לגבי דיון ההעתקות).