סלחו לי על ההתפרצות

נר לפי

New member
סלחו לי על ההתפרצות

אבל, מענין אותי מי הם המנהלים כאן, נשואים, בחורים, לאיזה מגזר הם משתייכים אשמח קצת לשמוע פרטים.

המנהלים

חקר האמת - בן אדם נשוי בן 24, אשכנזי, ומבין מאוד בחינוך . אץ קוצץ הוא רווק, אחראי כאן על צינזור ההודעות... ועוזר מידי פעם בנחמדתו הרבה . תהנה...

נר לפי

New member
‏***

בקיצור אומנתו תורתו ומחזיק אינטרנט... לדעתי זה קצת סותר.. אבל בקטנה.

מWIי

New member
‏****

חקר האמת הוא- לב זהב, ולב שומע. יש לך משהו- הוא הכתובת! אץ קוצץ- הוא בחור חכם ומוכשר, עם הרבה ידיעות. יר``ש. ובשעות הפנאי הוא מנקה פורום- קרי את ההודעות שתכניס.., סותר עם `תורתו אומנתו`? מקום לדיון, אין קביעה בנידון [אלא א``כ אתה עו``ד כמו `לוחם האור`] אני אישית כבר הבנתי שזה קטלני, אבל- זה ממכר ומלחמה קשה עומדת לפני, אבל בע``ה זו ההודעה האחרונה שלי בחיי הנט !! [אל תשלחו יותר מסרים. שלא תתאכזבו כשאני לא יגיב..]

כל הכבוד מוישי

אני מצדיע לך! בפורים קבלו את התורה מאהבה, אשריך שאתה מקבל על עצמך דבר נשגב וקשה כזה ביום הפורים. אפרילעכן פורים

נר לפי

New member
אז אולי

גם אתה תעשה את המעשה החכם.... ותפרוש, אל דאגה, נסתדר בלי הפורום שלך.. ולך מושי לא זכיתי להכיר אך אם אתה אוחז שזה מפריע לך רוחנית אז תפרוש זריז, זה חובה.

נר, אתה חדש כאן,

אז אני יידע אותך שהפורום מיועד לקירוב ומלאכתם של אץ וחקר היא מלאכת קודש.

נר לפי

New member
הסבר פרט נמק

אני לא צריך ומעוניין בקירוב, אז אני לא אמור להיות כאן. מזה הקירוב הזה, לא יודע מה ת`רוצה.

למעלה