סלו-פה פוליק

lend1

New member
סלו-פה פוליק

שלום, לפני כחודש התחלתי לקחת את הכדור סלו-פה פוליק. אמא שלי הביאה לי כי אני צריכה ברזל ואני מתעצלת ללכת לעשות בדיקות דם. זה באמת מאוד עזר לי. כתוב בהוראות שאסור לקחת את הכדור ובהפרש של שעתיים לשתות קפה, תה, לאכול ביצים ולא זוכרת מה עוד. למה זה? זה קריטי? חוץ מזה - זה עושה לי בעיות בעיכול. בהתחלה זה עשה לי עצירות, אז התחלתי לאכול יותר ירקות ופירות וסיבים תזונתיים. אז עכשיו יש לי כאבי בטן חזקים בערבים. איך אני יכולה לגרום לזה לעבור?

Fire Wolf

New member
אלו תופעות לוואי נפוצות של הכדור

תנסי לעבור לברזל טיבעי soft iron שאינו עושה בעיות עיכול לרוב. נא לזכור שכול אחד מגיב בצורה שונה לתוספי מזון טיבעיים. ואם עבר חודש מההתחלה של הטיפול תגשי לעשות בדיקות דם לאשר שהן כן עוזרות, שמה אין לך בעיה אחרת.

lend1

New member
למה אסור לאכול עם זה ביצים וקפה?

יש לך מושג? כתוב בהוראות לא לאכול ביצים, קפה, תה, לחם חיטה מלאה בהפרש של שעתיים מלקיחת הכדור. למה זה? תודה

ממתי

New member
תופעת הכילציה

במבנה של חלבונים וקפאין (בתה יש גם קפאין) יש מעין "זרועות". ה"זרועות" האלה "תופסות" את יוני הברזל ולא נותנות להם להיספג. התופעה הזו אינה רעילה היא פשות מפחיתה מאוד את ספיגת הברזל ופוגמת ביעילות הטיפול.

קובי כ

New member
היי LEND1 ../images/Emo13.gif

קודם כל אניבהחלט ממליץ לך לעשות בדיקות דם, כי יכול להיות שלא רק ברזל חסר אלא גם B12. ולגבי שאלתך... ברזל גורם לתופעות לוואי במערכת העיכול, שיכול להיות או עצירות או שלשול או כאבי בטן. קיימים סוגי ברזל שלא גורמים לתופעה כגון.. ברזל קל (מוצר טבעי) שכמעט כל חברה מציירת אותו לרבות אלטמן, סולגר, לייף, GNC, נוטרה לייף וכיוב'. פריפול אקטיפרין F השניים האחרונים שהוזכרו ניתן לרכוש רק מרוקח ושניהם מכילים גם חומצה פולית בנוסף לברזל. לא אמורות להיות בעיות במערכת העיכול עם כדורי ברזל אלו. בברכה,

למעלה