סלון + פינת אוכל

אלונה ג

New member
סלון + פינת אוכל

שלום דנה! בבית שאנו עוברים אליו הסלון נמצא בפינה הצפון מזרחית והמשכו על הקיר הצפוני. קיים קיר מפריד בינו לבין המטבח שנמצא בפינה הצפון מערבית. אני מתלבטת אם למקם את הסלון בפינה הצפון מזרחית (אנרגיית אדמה) ואת פינת האוכל בהמשכו (מים) או להיפך. חשוב אולי גם לציין שבפינה הנגדית (דרום מערב ) ממוקם חדר השינה + חלק חסר של הבית. אשמח לעזרה אלונה

דנה A

New member
כיוונים בבית

שלום אלונה, וברוכה הבאה לפורום, תתחדשו על הבית, המון הצלחה! מיקום הסלון ופינת האוכל, ובהתאמה מיקום הטלויזיה (אש) נבדקים פרמטרים שונים, אם את בודקת ומעצבת את הבית עפ'י הבגואה, את יכולה למקם את פינת האוכל בצ.מזרח, ואת הסלון בצפון. חדר שינה, על פי הבגואה בד.מערב הנו מיקום מצוין. המלצות למיקום אידיאלי ניתן לתת רק עפי' המפה האנרגטית ("כוכבים מעופפים") של הבית "מפה אסטרולוגית" של הבית - שנבנית עפי' תאריך בניית הבית + מעלת החזית של הבית, מפה זו מספרת לנו את הפונטציאל האנרגטי המתקיים בכל אזור בבית, ושל הבית עצמו, ועפי' "אופי" האזור אני מתאימה את ההמלצות - למשל תוספת אש או מתכת, שימושים בצבעים, מיקומי מיטות, טלויזיה וכן הלאה.. האם יש לך סקיצה של הבית להעלותה? עפי' אילו אסכולות את מעצבת את הבית כרגע, האם עפי' הבגואה והמצפן? שבוע נפלא דנה

אלונה ג

New member
תכנון הבית

תודה דנה על התשובה המהירה. כרגע אני מתכננת את סידור הבית ע"פ הבגואה והמצפן מאחר ואין לי מושג לגבי התורות האחרות. הבית הוא בית קיים ישן (משנות השמונים). כך שאני מתאימה את עצמי למה שקיים. לגבי הסלון - לא תהיה בו טלויזיה אבל יהיה בו קמין עצים שיפנה כנראה לדרום. הרגיש לי פשוט באינטואיציה לשנות את מיקום הסלון עם פינת האוכל, וגם בגלל שנראה לי שהפינה הצפונית תהיה יותר אינטימית בגלל ריחוקה מהכניסה לבית (מזרח) אבל אני מרחיקה את פינת האוכל מהמטבח..(צפון מערב)| האמת שהכי מטריד אותי החלק החסר של הבית שנמצא בדרום מערב.(צמוד לחדר השינה), ועד שנוכל להשלים אותו ע"י שיפוץ (חשבתי על אמבטיה מפנקת לחדר שינה) יעבור זמן ואני צריכה ל"תקן" אותו בצורה אחרת...שמעתי שאפשר לשים בחוץ כד חרס עם פרחים בסקלה של האדום. האם יש משהו מבפנים שאוכל לעשות, בהתייחס לזה שזה חדר שינה? (קיר דרומי - חלון ומיטה מתחתיו, אין ברירה) קיר מערבי - נישה קטנה לארון ושרותים (זה מה יש)
תודה תודה..

yoavfs

New member
ברשותך שאלה

חוסר בד. מערב או מים בסקטור זה (אמבטיה מתוכננת לעתיד) מעלים בי את השאלה הלא פשוטה: איך את מרגישה בתור אימא? האם את נמצאת בבית לשם תפקיד זה? האם יש לך שאלות פילוסופיות הקשורות ליכולת שלך או שמה האם את ראויה להיות אימא? האם את ממלאת את תפקיד האם באופן ראוי לדעתך? מקווה כי לא הגזמתי בשאלות. יואב

אלונה ג

New member
שאלה לא רלוונטית ...נראה לי

דבר ראשון אני עוד לא אמא. אני נושאת תאומים בבטני ומקווה להיות להם אמא טובה. אני אהיה בבית כמה שצריך אבל כרגע זה הכל ספקולציות. דבר שני אני עוד לא גרה בבית הזה - עם החלק החסר והשאלה שלי היתה דוקא לשם תיקון החלק הזה כמה שאפשר כבר בכניסה, על מנת לא להערים קשיים על אמא חדשה ולא מנוסה כמוני.. ודבר שלישי, משום מה רצף השאלות שלך היה מעט תובעני לטעמי

yoavfs

New member
מצטער על הישירות שבשאלות

בתשובתך "מסתתרת" התשובה לשאלתי. יש אפשרות שלא אומר את אשר על ליבי לתשובתך הכנה, ויש שאומר - תלוי בבחירתך. יואב

דנה A

New member
סידור הבית

הי אלונה, לגבי הסלון לא אוכל ליעץ לך לגבי קמין העצים - הייתי ממליצה לך להיוועץ ביועץ בנוגע למיקום הקמין. זהו אלמנט אש מאוד חזק ולא כדאי להפעיל אנרגיות המייצגות אדמה שלילית (למשל, כוכבים 2, 5). בחירת מיקום של מזרקות או אש פעילה אינה עפי' רמת האינטימיות אלא עפ'י מפת הכוכבים של הבית, ובחירת המיקום בזהירות. האם המטבח נמצא בצפון מערב? עפי' הבגואה האזור הצ.מערבי מייצג את הגבר, "שערי שמיים". החסר של הבית בדר.מערב - אמבטיה בד.מערב עפי' הבגואה אינה מומלצת. ואם החוסר הוא באזור שלילי? חוסר באזור כזה יהיה לטובה, כך שחבל ליצור שינויים ושיפוצים מבלי להכיר את המפה האנרגטית של הבית. אם את מתכננת לשפץ את ביתך עפי' הפנג שואי - המלצה חמה ממני - אל תעשי זאת עפי' הבגואה. הבגואה הנה חלוקה בסיסית אוניברסלית, כאשר נבדק בית וניתנות המלצות לתיקונים שונים (בעיקר אם ניתן לערוך שינוי מבני) הן נעשות עפ'י המפה האנרגטית שלה בית, מפת הכוכבים המעופפים, ונוסחאות משלימות לכך (דה-גואה, נוסחאות מים, צי' מן דונג'ה). את מוזמנת להתקשר אלי, ואנסה לעזור לך במציאת יועץ מקצועי באיזורך. שבוע נפלא, דנה

למעלה