סלוגן

red violin

New member
סלוגן

שייכנס לחתימה. נא לשרשר את הסלוגן בכותרת וכדי להצביע לו שרשרו
.

sonaku

New member
אני גרועה P:

משנת 1998, רצחנו 1998 קורבנות ועכשו אנחנו בפורום 1998. ערפדים,כי אנחנו פשוט מקוללים...

sonaku

New member
כי גם 1998 צלבים לא ישמידו אותנו!

1998 זה לא שנה,זה פורום נצחי. משעמם לי ואני לא בנאדם יצירתי במיוחד בכתיבה. תסלחו לי..

sonaku

New member
אם כבר אז

Forum 1998 - The way to infinity ממ,אני לא יודעת אם אפשר להגיד את זה,אבל זה נשמע טוב. כי צריך להוסיף משהו שקשור ל eternality

ה צ פ ע

New member
כל הרעיון היה...

להדגים את הניצחיות... או בתרגום פשוט: פורום 1998 - הפתח אל הניצחיות!:) יודעת מה?!;) אולי אפילו, כרגע נזכרתי במילה הרבה יותר יפה שמבטאת ת'נצח: IMMORTALITY...

sonaku

New member
אבל זה כזה חרוש וצפוי.

צריך משהו חדש! ערפדות קיימת מאז תחילת האנושות. וזה לפני כ''כ הרבה זמן.. חייבים להתחיל לחדש דברים. אחרת כולנו היינו נראים כמו צימוק!O:

ה צ פ ע

New member
הפתעת אותי../images/Emo3.gif

רשמת בכותרת בדיוק, אבל בדיוק... ההיפך מהמוטו של חיי!;) (אם מסקרן לדעת, אספר אותו...)

ה צ פ ע

New member
יאללה, קדימה: המוטו->

"לצפות לבלתי-צפוי!" (נ"ב: מישהו/י זוכרים ת'פרסומת עם הערפדים לג'ינסים?! הגנבים גנבו לי ת'מוטו לתקופת הפרסום שלהם!
;)

קרניjack

New member
אני חושבת שאם לכל אחד יש חתימה

מקורית ומיוחדת משלו, זה יותר יפה מאשר שלכולם יהיה אותו הדבר.

Brownie s

New member
I'm not so sure youre right

רוב הפורמים עושים את זה כי זה מאחד כזה... אני חושבת שכל אחד ומה שמתאים לו, זה לא כזה משנה.

קרניjack

New member
מה שיפה היא לראות את המקוריות של כל

משפט בכל חתימה. איך כל אחד מציג את זה בדרך אחרת. אז כן, אנשים לא רואים את המשפט הזה בכל מקום ו "פורום 1998" נחרט בראשם, אבל זאת לא המטרה לדעתי.

למעלה