סלובקיה

Goldust

New member
סלובקיה

שלום רב, קיבלתי הצעת עבודה בסלובקיה בעיר הבירה ברטיסלבה. מעוניין לדעת פרטים על רמת החיים, הוצאות שוטפות כגון אוכל וחשבונות, מקומות בילוי, תשתיות תחבורה בעיר וכו'. כמו כן מעוניין לדעת המלצה לשכירות של חדר עד שני חדרים המון תודה מראש
 

Goldust

New member
אם הכוונה להוסטל מסרט HOUSE OF WAX

אז בהחלט אני מעדיף לוותר למה כל סרטי האימה מתרחשים שם?
 

MyTaoWay

New member
האמת

היא שבחיפוש של הפורום לא עולה שום דבר מעניין... אולי היא תעזור לך בשאלות של המעבר? http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1588&MessageId=150768770 בהצלחה!
 

Goldust

New member
תודה באמת הצעה טובה

יותר מועילה מקישורים לסרטי אימה
 
תשובה

בעיקרון הייתי לעיתים תכופות בברטיסלבה לתקופה מסויימת, אך זה היה יותר בתקופה שהשתמשו בקורונים (ולא באירו). מה שאומר שהמחירים עלו לדעתי מהפעם האחרונה שהייתי שם.. בכל מקרה עליך להבין שזה במזרח אירופה מה שאומר שסגנון מקומות הבילוי די שונה מהארץ (לא לטעמי- אך על ריח וטעם..). תשתיות התחבורה בעיר לא משהו והייתי ממליצה לך לשכור או לקנות רכב. סופרמרקטים שם פתוחים נונ סטופ ויש קניונים גדולים (אך לשם כך כדאי לנסוע עם רכב). בסך הכל החיים שם לא יקרים אם הולכים למקומות של סלובקים. ברגע שמתחילים ללכת למקומות תיירותיים- המחירים קופצים משמעותית (ולעיתים קרובות ללא הצדקה). לגבי מגורים- בעיר הישנה NOVE MESTO יותר רגוע ובטוח ושם רוב הזרים גרים למיטב ידיעתי. אתה יכול אבל גם לחפש בשכונות של סלובקים כי זה יותר זול (אלו שכונות עם בניינים בסגנון קומוניסטי למדי). שים לב שברטיסלבה בשיטחה עיר ממש ענקית- אז חפש דירה שלא רחוקה מדי מהעיר הישנה. בהצלחה!
 
ונקודה נוספת

אל תשכח שברטיסלבה ממש ממש קרובה לוינה, והרבה אנשים נוסעים באופן קבוע לשם. וינה, אם לא היית עדיין, היא עיר ממש מדהימה -ובעצם חלק מאירופה המערבית- אז מתי שתרצה תוכל לנסוע, לצאת, לאכול שם וכו'
 

turiuuk

New member
ביקרתי שם לאחרונה

אני מציע לך לבקר שם ביקור רציני לפני. בתור אחד שחיי שנתיים בבודפשט אני יכול להגיד לך שבברטיסלבה לא הייתי רוצה לחיות. היא לא משהו בכלל.
 
למעלה