סלב לסלב

סלב לסלב

זוכרים אז... תעשו קישור בין דן שפירא לבין טלי שרון(בדיקה אפשר לעשות את הקישור הזה בדיקה שלי...

adidasabc

New member
אוקיי:

דן שפירא שיחק בעונה השנייה של "הנפילים" עם הנרי דוד ששיחק את אח של לוסי דובינצי'ק ב"מרחק נגיעה" ששחקה עם טלי שרון ב"מיכאלה" הזוג הבא: חנה לסלאו וריקי בליך

noam270

New member
../images/Emo42.gifמנסה../images/Emo9.gif

חנה לסלאו שיחקה עם רן דנקר---->אלון לוי מוגדר בתור היורש של רן דנקר---->אלון לוי משחק עם דן שפירא בנפילים----->דן שפירא שיחק עם ריקי בליך באסתי המכוערת הצלחתי?!

noam270

New member
../images/Emo42.gifועוד שני שמות

ליטל רוזנצוויג ואלי אלטוניו (נו, זה ששיחק את ציון בש"ש...)

Yarinv

New member
אמממ

ליטל רוזנצוויג משחקת ב"הנפילים"->שתשודר במקביל ל"האי" של HOT->אותה יצר גיורא חמיצר שהוא גם יוצא השמיניה->שבה שיחק אבי קורניק-> שישתתף בטלנובלה "הבובות"-> בה יככב אלי אלטוניו. חן קלימן והשחקן שמואל וילוז'ני

SUPER ORI 1z1

New member
זה לא ממש נכון...

את לא יכולה לכתוב שאלון לוי מוגדר כיורש של רן דנקר כי עדיין אין ממש קשר..... אז אפשר להגיד שחנה לאסלו מוגדרת ככבשה של נינט טייב.. צריך יהיה קשר!

noam270

New member
../images/Emo42.gifהתקשורת ומדורי הרכילות הגדירו אותו כך

אם לדעתך אין קשר יש לך בעיה

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifבואו נראה...

חנה לסלאו שיחקה את אמא של אפרת בוימולד בשיר שלנו-> אפרת בוימולד שיחקה יחד עם יניב פולישוק בשיר שלנו (בקטע החטיפה)->יניב פולישוק משחק בנפילים->התסריטאי של הנפילים הוא יובל סגל-> יובל סגל (אחר) משתתף בקצרים יחד עם ריקי בליך.
פעם ראשונה שאני עושה את זה XD.

digikids

New member
אני אנסה פעם ראשונה

רוני משחקת בראש גדול, ראש גדול היא סדרה של YES, בין הסדרות של YES יש גם את "הנפילים", בנפילים משחק סמי הורי, סמי הורי שיחק באהבה מעבר לפינה, שם שיחקה לראשונה אגם רודברג. תגידו, סמי הורי שיחק באהבה מעבר לפינה? נראלי שלא! טוב אני אעשה חדש למקרה חרום: רוני משחקת בראש גדול, ראש גדול היא סדרה של YES, בין הסדרות של YES יש גם את "השיר שלנו", אגם רודברג שיחקה בהשיר שלנו!!! שמות חדשים: שלומי בראל וסקאזי. זה קל, אבל תנסו לסבך. עכשיו זה כבר יותר קשה נכון?

אוקי

סזקאזי הופיע בכוכב נולד הכוכבת הגדולה של כוכב נולד היא נינט נינט שרה אם שירי מימון ויש גבסו אשליות וגם שלומי בראל שר את זה דן שפירא ודניאלה וירצר תנסו לסבך את זה..........

SUPER ORI 1z1

New member
הייתי שמח לפתור את אבל...

אין לי מושג מי זאת דניאלה ויצר!
חחח.... XDDDD

tehila1995

New member
נראה לי שזה זה..

אבל לא בטוח ..דן שפירא משחק עם סמי הורי בנפילים-->סמי הורי שיחק עם דניאלה ויצר ב"אגדת דשא" והוא גם שיחק עם גלית גיאת שמשחקת שם..

../images/Emo85.gif../images/Emo221.gif../images/Emo3.gif

דניאל מרוז משחק ב"הנפילים" שזאת סדרה שמשודרת בחברת הלווין "YES". נינט שחקה ב"שיר שלנו" שזאת גם סדרה ששודרה בחברת הלווין "YES".
. אממממ. זה משהו קל D: דנה אינטרנשיונל ועידן יניב P:

למעלה