סלב לסלב...

SUPER ORI 1z1

New member
סלב לסלב...

זה משחק שראיתי בפרום אחר שעושים אז החלטתי להביא אותו גם לפה! אני בהתחלה נותן שני שמות של סלבים(מפורסמים) נגיד...: דודו טופז וגורי אלפי ואתם צריכים לנחש את הקשר נגיד: דודו טופז התארח אתמול אצל ליאור שליין --> ליאור שליין שיחק במשחק מכור ----> יחד עם גורי אלפי! אני עשיתי ב 3 שלבים אבל אפשר לעשות איך שרוצים! ומי שעושה צריך לתת שמות של עוד 2 להבא אחריו! מובן?! אז בגלל שזה פורום הנפילים אז משהו קצת קשור: ליטל רוזנצוויג והרב עובדייה יוסף! נראה מי יצליח חח... ולא אני המצאתי תמשחק!!

אוקי

ליטל רוזנצוויג שיחקה עם-->אלון לוי בנפילים,היגדירו את אלון לוי ליורש של-->רן דנקר,רן דנקר יצא פעם עם -->נינט טייב מסורתית-והרב עובדייה יוסףהוא מלך המסורת ודת בישראל

ילד רע 16

New member
אין הגבלה של שמות!

אחרת אי אפשר לשחק בחופשיות. כל אחד ימצא את הקשר הכי נוח לו

ילד רע 16

New member
אההההה סורי סורי../images/Emo128.gif

חשבתי להוסיף עוד שני קשרים. התבלבלתי, מיטל את צריכה לתת עוד שני שמות שאנחנו נמצא את הקשר שלהם.

Yarinv

New member
אז ככה

הילה ערן שיחקה בסדרה שבה משחקת גם גלית גיאת שנחתה את "לא נפסיק לשיר" שבה השתתף אסף אשתר. ג'ייסון דנינו הולט ועודד מנשה.

netapet2

New member
בא לי ../images/Emo13.gif

ג'ייסון דנינו הולט שיחק בשיחה צפופה--->שיחה צפופה נמצאת בניקולודאון--->ניקולודאון זה ערוץ לילדים--->ערוץ הילדים הוא גם ערוץ לילדים[במקרה] --->עודד מנשה היה מנחה בערוץ הילדים דן שפירא וקרן פלס

ילד רע 16

New member
אממ

דן שפירא שיחק לצד שירלי שטרן ב"הנפילים", ששחקה ב"השיר שלנו" ובעונה השלישית הושמע שיר אחד שלה ("איתי").

ילד רע 16

New member
או: לצד נינט טייב שהעלתה הופעה עם

מירי מסיקה שהוציאה אלבום עם שירי קרן.

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifתתן חדש חחחח, זה מסובך הדברים האלה

קשה לי לחשוב על ההקשרים ההזויים האלה XD.

netapet2

New member
אני בכלל חשבתי על

שדן שפירא אז השם משפחה שלו זה שפירא---->שהיה טייס שקראו לו יונתן שפירא---->וקרן פלס שרה את השיר יונתן שפירא. ואממ אני אעשה חדש דקה אמממ: יניב פולישוק ואלי קרן-אסף

אוקי

איה כורם שרה יניב פולישוק שיחק לצד---->אלון לוי ----> אלון לוי בילה את חצי זמנו אם---->ימית סול שיחקה אם ----> אילן עודד וקובי בפיג'מות ---->קובי פרג' שיחק את דודה של---->אלי קרן-אסף

lital20076327

New member
יש הסבר הרבה יותר פשוט...

יניב שיחק בפיג'מות את גרי אבא של רוני, ורוני זאת אלי קרן- אסף.. למה להסתבך?

SUPER ORI 1z1

New member
טוב..

אפשר להגיד ששניהם שיחקו בנפילים אבל: דן שפירא שיחק לצד יניב פולישוק בנפילים ---> יניב פולישוק שיחק את גרי בפיג'מות ---> נינט טייב שיחקה בפיג'מות פרק אחד ---> נינט שרה בגמר כוכב נולד 4 יחד עם ג'קו ----> באחד מהתכניות בכוכב נולד 4 ג'קו שר שיר של שרית חדד "ולי קראת פרח ועיינים....." ---> שרית חדד שרה את שיר הנושא של התכנית אהבה מעבר לפינה----> סמי הורי שיחק באהבה מעבר לפינה! חח מסובך לא? טוב אני ייתן : דביר בנדק (נח ליטני) ולירית בלבן (מקומי קומי)

lital20076327

New member
הנה..

דביר בנדק שיחק בנפילים----> בנפילים גם שיחק אביעד בן טוב את ישראל ששאב לעדי את הכוח..-----> אביעד בן טוב משחק בערוץ ג'טיקס את אוח מגור ואוח-------> במספר פרקים של גור ואוח שיחק גם דודו מקומי קומי (לא אני רואה אלא אחים שלי)...------> ודודו שיחק יחד עם לירית בלבן בקומי קומי... לא כל כך מסובך.. רן דנקר ונינט טייב.. אפשר לעשות את זה בקצר מאוד..אבל נראה מי יצליח לסבך את זה..

למעלה