MissCunningham
New member
סלבס!
ראיתי המון סלבס הקיץ
אלון מזרחי בקניון רמת אביב אחי: "הנה אלון מזרחי" אני: "יווווווו יווווווו איפה? איפה? איפה??" אחי: "נו שקטטט מולך!" אני: "יווווו אלון מזרחי, אלון מזרחי!!!" התלהבות של פקאצה -דיי הסתובב אלינו- אני: "טוב חלאס, מי זה אלון מזרחי בכלל?" - - - - - - - - - - - בנמל ת"א באחד הדאנס-ברים הבחנתי ברון שובל ועוד כל מיני חלטורונים ששרים מזרחית (ידיד שלי אמר לי שזה הם, מי זה בכלל רון שובל?). - - - - - - - - - - - בברקפסט, אחד חתיך הסתכל עליי, אני עליו, כמו שאומרים מבטינו הצטלבו, הוא חייך, אני חייכתי אך לא הבנתי מה הסיפור עם הכובע כמו ג'סטין טימברלייק, בדיוק מישהו לחש לי באוזן אם בא לי להריץ שורה בשירותים, אני סירבתי בנימוס (אך תוך דקות ספורות נעלמתי לשירותים), ובסוף הערב חברתי היקרה צרחה עליי באוטו שאני מפגרת. שרציתי לראות סלבס. שאולי הוא לא יודה לוי השולתתת!11 אבל עדיין זכיתי ליחס מאנחל בונני. ואני.... שאלתי בקול רם.....' אז גם את סירבת לקוקאין? אה.. ומי זה אנחל בונני?' מסתבר שהוא איזה דוגמן מפורסם פה. פפפ. סתומה שכמותי
. - - - - - - - - - - בטיילת ת"א את צ'ינו מפרוייקט Y. (כאילו, אני אמורה להכיר את הסלבס האלה???) - - - - - - - - - - בחוף של סי אנד סאן: אבי הטחול מ'הבורר'!! אההההההה אההההההה איזו התרגשות היום בים!!! כמעט הלכתי להצטלם איתו כמו כל הילדים הקטנים! וגם הוא הסתכל עליי (אבל לשם שינוי לא דימיינתי, זה פשוט שלא הפסקתי לבהות בו אז הוא הסתכל עליי מבולבל). -------------------------- אני לא אוותר עד שאראה את יודה לוי השולתתת!!!1111 שמעתם?
ראיתי המון סלבס הקיץ