סלבס!

MissCunningham

New member
סלבס!

ראיתי המון סלבס הקיץ
אלון מזרחי בקניון רמת אביב אחי: "הנה אלון מזרחי" אני: "יווווווו יווווווו איפה? איפה? איפה??" אחי: "נו שקטטט מולך!" אני: "יווווו אלון מזרחי, אלון מזרחי!!!" התלהבות של פקאצה -דיי הסתובב אלינו- אני: "טוב חלאס, מי זה אלון מזרחי בכלל?" - - - - - - - - - - - בנמל ת"א באחד הדאנס-ברים הבחנתי ברון שובל ועוד כל מיני חלטורונים ששרים מזרחית (ידיד שלי אמר לי שזה הם, מי זה בכלל רון שובל?). - - - - - - - - - - - בברקפסט, אחד חתיך הסתכל עליי, אני עליו, כמו שאומרים מבטינו הצטלבו, הוא חייך, אני חייכתי אך לא הבנתי מה הסיפור עם הכובע כמו ג'סטין טימברלייק, בדיוק מישהו לחש לי באוזן אם בא לי להריץ שורה בשירותים, אני סירבתי בנימוס (אך תוך דקות ספורות נעלמתי לשירותים), ובסוף הערב חברתי היקרה צרחה עליי באוטו שאני מפגרת. שרציתי לראות סלבס. שאולי הוא לא יודה לוי השולתתת!11 אבל עדיין זכיתי ליחס מאנחל בונני. ואני.... שאלתי בקול רם.....' אז גם את סירבת לקוקאין? אה.. ומי זה אנחל בונני?' מסתבר שהוא איזה דוגמן מפורסם פה. פפפ. סתומה שכמותי
. - - - - - - - - - - בטיילת ת"א את צ'ינו מפרוייקט Y. (כאילו, אני אמורה להכיר את הסלבס האלה???) - - - - - - - - - - בחוף של סי אנד סאן: אבי הטחול מ'הבורר'!! אההההההה אההההההה איזו התרגשות היום בים!!! כמעט הלכתי להצטלם איתו כמו כל הילדים הקטנים! וגם הוא הסתכל עליי (אבל לשם שינוי לא דימיינתי, זה פשוט שלא הפסקתי לבהות בו אז הוא הסתכל עליי מבולבל). -------------------------- אני לא אוותר עד שאראה את יודה לוי השולתתת!!!1111 שמעתם?

kit k@t

New member
בכנות,

לא הכרתי אף אחד מאלו שהזכרת, חוץ מיודה לוי.... והקטע המצחיק הוא שדווקא אותו ראיתי פעם בת"א, לפני המון שנים. חוץ ממנו ראיתי פעם את בלינק 182 לא רחוק מפה (אבל כולם יודעים שהם גרים פה בסביבה), וזהו. לא ממש יוצא לי להיתקל באנשים מפורסמים, אני לא יוצאת מספיק בשביל זה.... קאט

I3lackM

New member
וגם אם יוצאים..

אני לא מבין למה זו כזאת אטרקציה. שירן, זה הפוסט היחיד שכתבת על ישראל, ודווקא את זה את מספרת לפורום? מוציא אותך די שטחית.

MissCunningham

New member
אם לא הבנת

אני בכלל לא מכירה את כל הסלבס האלה... (אוקיי חוץ מאבי 'הטחול', כי מי לא רואה 'הבורר'?) כל מי שאיתי בקשר מחברי הפורום יודע בדיוק מה אני עושה בארץ ואיך אני מבלה וכמה כיף לי, לא חושבת שיש צורך לפרט על גבי הפורום. בנוסף, אני חושבת שמותר לכתוב פה מה שרוצים וזה מה שעלה לי לראש ב4 וחצי לפנות בוקר, ככה שלא ממש משנה לי איך זה מוציא אותי... אולי אני באמת שטחית
. אבל אם כבר אז כבר.... ראיתי כמעט את כל העולם! פגשתי חברות שהיו איתי במעון והקשר נותק מאז החטיבה, את השכנים הישנים שלי, את האקס המיתולוגי, את פשוט כ-ו-ל-ם, אני לא חושבת שיש אדם שאני מכירה ורציתי לראות שנים שפספסתי בביקור הזה
וזה כבר עשה את הביקור הזה ליותר מושלם ממה שהוא במילא. מה עוד עשיתי? *טיול ספונטני באמצע הלילה לטבריה, הקמת אוהלים וטבילה בזריחה (קררר). *מסיבות בקיבוצים (היה מטורף) *ידיד טוב שלי שהוא זמר מדהים ואנוכי הקלטנו יחד (דיברנו על זה שנים ובסוף עשינו את זה) *הייתי הרבה בים *הייתי בבריכה *השתזפתי בגינה *אכלתי המון אבטיחים, מלונים, בורקסים, מלאווחים, שווארמות ופלאפלים, אווזי בלאפה וכו' וכו'.... *שתיתי פרישייק באלנבי
(גיא, אני עדיין מחפשת את הפרוזן) *לעומת כל הביקורים הקודמים, לא עליתי במשקל *יצאתי להמון פאבים ומסעדות בכרמל ובת"א *כוכבית זו מצונזרת (זה באמת לא מה שאתם חושבים, סוטים) *סופשבוע הקרוב אילת עם חברות טובות *שבוע הבא סופרלנד (מסורת משפחתית שכזו עם כל הבני דודים) *בזבזתי המון המון המון כסף שזה כבר משהו שמסב לי אושר...
ובעיקרון - זה הקיץ הכי כיפי בחיים שלי
בעיקר בגלל שכל הביקור הייתי עם האנשים שאני הכי אוהבת בעולם והכי כיף לי איתם
. מרוצה? עכשיו איך הקיץ שלך הולך?

MissCunningham

New member
ומה אתה מסכים איתו, דביל?

אתה כבר יודע שאני שטחית, אין צורך לתת לו חיזוקים!

kit k@t

New member
בכנות

אני חושבת שההודעה שלך היא מאד שיפוטית... למה שהיא לא תכתוב הודעה על כל מיני סלבס שהיא ראתה? לי לא מפריע! לא יודעת.. לא מבינה למה להגיד דברים כאלו. לפעמים שתיקה עדיפה. קאט

AngeIDust

New member
איך לעזאזל את מזהה?

אני לא מזהה אף אחד מהסלבס העכשויים. תמיד כשאני מסתובבת עם חברות והן אומרות לי יו ראית את ... גם אחרי מאמצים אני לא מזהה.

anati17

New member
אני גם ראיתי הקיץ הזה מלא מפורסמיםם

אני לא זוכרת את כולם,אבל: כשנסעתי באוטובוס דן ברמת גן,ראיתי את דניאל זילברשטיין ברח' ז'בוטינסקי מחכה לאוטובוס אחר. בשינקין ראיתי את רן בכור מדבר בפלאפון ישר כשנכנסתי לרחוב. את ניר פרידמן והחברה שלו גם ראיתי. את שלישיית מה קשור ראיתי איזה 3 פעמים..חורשים על הרחובבב את סשה גרישקוב בבית קפה ברחוב דיזינגוף. ועוד אחת ממשפחת הבנאים(ששמה לא זכור לי) ראיתי בשינקין.

למעלה