סלבמול 204

F o l k l o r e

New member
סלבמול 204 ../images/Emo58.gif

היה פרק נחמד ביותר. אהבתי. יותר כמו השני ופחות כמו השלישי. המשחק עם הגלריה היה נחמד מאוד. ומקורי, לשם שינוי. וגם המשחק עם הטקילה היה נחמד. שמתם לב ששוב דניס אמר "אני אהיה שם בסוף" ולא "אני אנצח"? ואני לא רוצה להיות קטנוני אבל גם בפעם הבאה הוא יושב באותו כיסא ב"הוצאה להורג". אני מאמין שפעם הבאה טרייסי תלך, ושמרק ינצח. אני מקווה שאני טועה ואנג'י תלך, כי אני לא סובל אותה. חבל שהיא לא הלכה הפעם במקום רודי.

Boran

New member
../images/Emo58.gif סלבמול 204 ../images/Emo58.gif

מה הקטע עם רודי לא הבנתי? היה פרק חביב ביותר. אהבתי את המשימות. כל המשימות בעונה הזו (כמעט) הן מקוריות. המשימה עם הציורים היתה ממש טובה, דומה למשימה ההיא עם הפקס מאוזי מול 4. בולדווין הרג אותי כשהוא צעק ככה
"ווי אר טים אגזקיושן!! נאו ווי אר דה אגזקיושנרס!!!"
טרייסי חשודה. מארק אומר לה שיש בתים קטנים מאחורה והיא מציירת בית ענקי על כל הציור, פלא שדי. רוד לא מצא אותו? ואם שמתם לב בציור של אחמד, למה היה כתוב למטה מימין בקטן "מארק"? רמז? חבל שקישה עפה, היא היחידה שהיתה מחוץ לרשימת הפוטנציאלים שלי... יש רק עוד 2 פרקים, בעסה. ואגב- די. רוד אמר שאם הוא עובר את ההעפה הזו הוא ינצח.

F o l k l o r e

New member
../images/Emo58.gif סלבמול 204

בתחילת הפרק, כשקישה אומרת שהיא חושדת בטרייסי וטרייסי אומרת שהיא קנתה שמלה חדשה, דניס אומר "אני אהיה כאן לאורך כל המשחק". ואז ממשיך לבלבל את השכל עם משהו על רצון ופוקוס והשד יודע מה. ורודי זו הדמות שקישה שיחקה במשפחת קוסבי.

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif סלבמול 204

פרק נחמד מאוד. הפעם שהם טחנו את "זו ההעפה הכי דרמטית עד כה" הייתי בטוח שדניס הולך. אני חושד בטרייסי ומארק החל מהפרק הראשון, ואני מאמין בלב שלם שאחד משניהם הוא אכן החפרפרת. תחזית - פרק הבא התולעת הולך הביתה, אנג'י מנצחת וטרייסי החפרפרת. מארק נותר המפסיד הטראגי.

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gifהרשימות שלי:

איך אני רוצה שיהיה: מקום שלישי דניס מקום שני מארק מקום ראשון אנג'י החפרפרת טרייסי איך אני חושב שיהיה: מקום שלישי אנג'י
מקום שני דניס מקום ראשון טרייסי החפרפרת מארק

למעלה