סלבו

סלבו ../images/Emo59.gif ../images/Emo15.gif ../images/Emo18.gif

מצטער להודעך שקיבלת וירוס! והמחשב שלך גם שולח אותו לאחרים (כמוני)... מדובר בהודעה בנוסח: "Hi! How are you? I send you this file for your advise. see you later." להודעה מצורף קובץ המכיל וירוס. אני לא נפגעתי, כי יאהו והוטמייל מבצעים סריקת-וירוסים לפני שהם מאפשרים הורדת קובץ. בקיצור, למי שאין לו אנטי-וירוס... עכשיו הזמן להתקין!

תיקון - הנוסח המדויק של ההודעה:

Hi! How are you? I send you this file in order to have your advice See you later. Thanks להודעה מצורף קובץ - רק פתיחה של הקובץ תגרום להפעלת הוירוס. למחוק את ההודעה בלי לפתוח את הקובץ! שלא ניפגע מוירוסים... אפצ´י!

אוי ואבוי ../images/Emo5.gif ../images/Emo10.gif הצילווו ../images/Emo59.gif

כשקיבלתי את ההודעה הזו, הכתובת של השולח נראה לי קצת מוכר (מישהו שהיה באימון קשתות, והייתי בטוח שהוא הראשון שהתחיל לשלוח תמונות מהאימון...). אחרי שפתחתי את הקובץ, התחילו הצרות (בעיקר בצורת באנרים שנפתחים בלי שום קשר לכלום בזמן הגלישה, ועוד צרות). היום התקנתי אנטי וירוס (NORTON - UTILITIES), הרצתי את כל הבדיקות האפשריות, אבל מאז שעות הערב, האאוטלוק שלי לא מפסיק לקבל כל מיני אי מיילים מוזרים (ובלי סוף!!). משונה שהוירוס (וירוס תולעת - כמו שאמרי כתב לי), הגיע גם אליך. משום שאף אחד מחברי הפורום לא מופיע בספר כתובות, ולמעט רוני, לא שלחתי לאף אחד אי מייל מהאאוטלוק (עד כמה שזכור לי). יש למישהו פיתרון מה עושים, ואיך מוודאים שאין וירוס (ומה לעזאזל עושה הוירוס הזה חוץ מעצבים) ???

אוי וירוסים

אני אחפש עכשיו את האתר שבו קראתי על וירוסים גם אני מקבלת מלא דואר זבל. מה שלא מוכר- אל תפתח!!!!!! זה עשוי להיות וירוס שמוחק לך את המחשב- וזה גם יכול להיות וירוס טרויאני- שזה כנראה ה-כי מסוכן.

bizhar

New member
חטפת סירקם. ננסה לעזור......

סלבו שלום, ע"פ נוסח ההודעה כנראה שנפגעת מסירקאם. לא מספיק להתקין אנטיוירוס. מצורף לינק לפתרון הבעייה. מקווה שתסתדר...אם לא פנה אלי יזהר

bizhar

New member
אה סלבו...תוכל לפנות גם בטלפון

אם נתקלת בבעיות של הורדת קובץ התיקון או כל שאלה נוספת אשמח לעזור גם טלפונית: 051-842673 יזהר

היי גם לי שלחו את הוירוס!!!!

דרך אגב דויד תודה על האזהרה של לא לפתוח את הקובץ........ בכל מקרה תודה שאתם דואגים לחברי הפורום. שלכם, עידודודו הלוחם

למעלה