סלאש- כנס

Refa L

New member
סלאש- כנס ../images/Emo26.gif

הדורבנים מופיעים מחר אצל יצפאן! ערוץ 3 22:00 ,בכבלים.

Jiglly

New member
רפיי..

איזו להקה מרוק עצמאות שרה ת'שיר הזה שכולם ירדו עליו, משו כמו 'קפוץ ציצי קפוץ' ח לא זוכרת נו

Refa L

New member
חחחח....../images/Emo13.gif

אני לא יודע אם זה...(אני מכיר רק כמה שירים שלהם) אניוואי,חחח שאני יבין את "מסתלבטת" על הדורבנים

Jiglly

New member
חחחחחחחח לא!

אני באמת שאלתי איזו להקה.. חחח מה אלה היו הדורבנים?..

נראה לי שאלה היו חלוצי החלל

או דיאליזה בארץ הפלאות...לא סגורה על זה...אחת מלהקות החימום , יותר נראה לי - חלוצי החלל. קפוץ ציצי קפוץ קפוץ ציצי הופ איזה תחת הופ הופ איזה תחת אנחנו מדברות על אותו דבר , כן?

o סלאש o

New member
../images/Emo98.gifאהההההה תודה

יואו איזה מזל שנכנסתי לפורם עכשיו. הם הולכים להופיע אצלו או שהוא מראיין אותם? ותודהההההה

אני באמת צריכה לשמוע מי אלה...

ואתם יודעים, בהזדמנות זו איזו להקה מצויינת יש...קבלו קבלו: "בוטן מתוק בקרקס"....מצויייייייין, בן זונה!!!!!

Refa L

New member
נכון!

יש להם גם שיר אחד שנקרא "יהיה לי טוב" שמלא אנשים כבר התבלבלו וחשבו בהתחלה שזה שיר של היהודים
(כי לסולן שלהם יש קול די דומה לזה של תום)

אנשים לא ממש התבלבלו...../images/Emo9.gif

הלהקה הזו די החליטה לתפוס טרמפ על ההצלחה של הגדולים מכולם (היהודים כמובן) והפיצה את השיר של עצמה בקאזזה כששם השיר הוא יהיה לי טוב ושם הלהקה הוא...היהודים...אנשים בתמימות רבה (גמני) הורידו את השיר ואני חושבת שלא דובר פה על בלבול , אלא פשוט על ציפייה רבה לדיסק החדש של הגדולים מכולם (שעדיין לא יצא באותה תקופה) , שגרמה להרבה אנשים להאמין שמישהו הדליף לקאאזה קטע מההקלטות של הגדולים מכולם...
בגלל זה אני לא ממש מעריכה את הלהקה הזו...וחוצמזה שראיתי אותם אצל שמוליק טיאר , נתתי להם צ'אנס..לא יודעת..אני אישית לא אהבתי! אבל היי זו רק דעתי...

Refa L

New member
אפרופו "שמוליק טיאר" ../images/Emo70.gif

ראית אתמול את התוכנית?!????? "הערפד" הראשי זה שישב בצד ימין עם הקוקו והשיער הארוך (זה שקרה לעצמו "גרין") קוראים לו תום והוא ידיד טוב של אחותי
חחח איזה שרוט הוא...

Refa L

New member
סלאאש,כנס שוב ...../images/Emo13.gif

השגתי ת'מילים של יצאנו לרקוד: יצאנו לרקוד: ============ יצאנו לרקוד לי באוזן את לוחשת סוד שמחר בכלל לא בא לך לעבוד או לעמוד רק להיות איתך עוד בדרך לשם לנו לא אכפת מהעולם מה שמתחשק עושים לפני כולם כמה מושלם כיף לי להיות איתך סתם פיזמון: את מסתובבת את מסובבת את כולם את לא מוטרדת יש לך את כל העולם את מענגת את כל מי שמביט לראות אך את רוקדת ואין לי מה לעשות רק מחכה לסוף - כשנכנסים צלליות של אלף אנשים שם ברחבה היא את עצמה ת'שים כמה מקסים אין לי מושג מה עושים בתוך העשן מיתפתח משהו לא מובן היא כבר נעלמה ובלי חמצן זה מסוכן אך לא הייתי מוכן פזמון...

o סלאש o

New member
refa L ../images/Emo26.gif

אני הורדתי מלא שירים שלהם אז אני יתן לך רשימה ותגיד לי אם זה באמת שלהם או רק חיקוי אור כחול יצאנו לרקוד יופי טופי אחלה בחלה יהיה לי טוב שוב הדיסקו כאן המנוע (שיר מדהיםםםםם) קרנבל ויש לי עוד שיר אבל לא רשום לי אין קוראים לו :(

והכככללל...יופי טופי אחלה בחלה ../images/Emo9.gif

חברה של שלחה לי ת'שיר הזה עוד לפני שבכלל שמעתי על להקה בשם הדורבנים..היא הכירה לי אותם...עוד לפני שהם התפרסמו לרדיו עם יצאנו לרקוד והכל..ואם הבנתי נכון..זה שיר שלהם עם "מה קשור"..אבל לא סגורה על זה! בכל אופן , שיר חמוווווד!
יום טוב לכם! חופשה נעימה...

Refa L

New member
Sלאש

יש לי רק 3 שירים.../: אתה חייב לשלוח לי עוד... (יש לי את: שוב הדיסקו כאן , המנוע ויצאנו לרקוד) בקשר לשאר השירים שציינת,אני צריך לשמוע אותם כדי להגיד לך אם זה שלהם אבלל אני יכול להגיד לך בוודאות שהשיר יהיה לי טוב הוא לא שלהם,זה שיר של להקה שנקראת " בוטן מתוק בקרקס".

למעלה