סלאם עליכום...

סלאם עליכום...

זה בסדר, אין צורך לקום... אז היי, אני חדש, אין לי מושג איך הגעתי לפה, פשוט קרץ לי השם של הפורום, וכבר הרבה זמן אני מחפש מקום שיעביר לי מעט מהדבר המדהים שנקרא כישוף, אז אולי זה המקום... אז לא פתחתי דיון סתם, יש לי כמה שאלות: 1. הצלב הקבליסטי... ניתן לעשות אותו למישהו אחר? ואם כן, יש איזושהי פרוצדורה אחרת? 2. לפי מה שהבנתי מן המאמרים, כישוף מתבסס על דימיון. השאלה היא אם יש לי דימיון מפותח מאוד (ברמה כזו שאני יכול לעשות את רוב תרגילי הויזואלציה בלי תרגול, ובכלל לדמיין דברים מוזרים מאוד) עושה אותי פוטנציאל גדול יותר או משפיע על הדרך בה אני לומד ומתרגל? בטוח יהיו לי עוד שאלות, אז אנא סלחו לתלמיד הנאב שיעצבן אתכם עם שאלות... זה הכל מסקרנות טהורה...

SickBar

New member
ברוכים הבאים

ניתן לעשות את הצלב למישהו אחר...השאלה היא מה אתה בדיוק רוצה להשיג בזה? אם יש לך דמיון מפותח מאוד אתה עדיין צריך לעשות את התרגילים, לא בכדי לחזק את יכולת הדמיון שלך אלא בכדי לקרקע אתה דמיון שלך ולגרום לו להשפיע יחד עם הרצון שלך. הגדול אם יש למישהו דמיון חזק מאוד יש לו יתרון. זיו

זו הייתה אמורה להיות השאלה הבאה שלי

מה אפשר להפיק מזה? האם זה עושה לאותו אדם את האפקט שזה עושה אם אני עושה לעצמי...?

SickBar

New member
כן ולא

כעקרון אתה יכול להעלות את רמת האנרגיה אצל אדם אחר. מניסיון אישי, בזמן טיפולים הייתי עושה את הצלב הקבלי על אנשים במצבים קריטים אחרי תאונות וכדומה שהיו בטיול נמרץ, ההבדל בין זה לבין הטיפול הרגיל היה מורגש. זיו

SickBar

New member
אתה מצחיק...

כמובן שהתכוונתי לטיפול נמרץ, טיפול. אם כי אנשים שנמצאים בטיול נמרץ צריך לטפל גם.

האפור

New member
אני חייב...

לציין שהקפה שהיה בפה שלי מצא את דרכו החוצה בזמן קריאת השורות הנ"ל

חחח.. אני מצטער אם הבכתי אותך...

אבל את חייבת להבין אותי... אני בטוח שמרבית הפורום מבין אותי....

ToryMaster

New member
../images/Emo7.gif

אני אבכה. אתה כבר הבנאדם השלישי משם שמגיע לכאן :< תפסיקו להציע לי סקס :<

זו הייתה מחווה...

צחקתי.... P: (ולא באתי לפה בגללך, אם לזה התכוונת...) ואממ.. את רוצה שאני אלך...? ברצינות...

SickBar

New member
סקס עם ויקי...

יש סיבה שזה עולה בכלל? לא שאני אומר שזה לא טוב לעשות סקס או לא טוב לעשות סקס עם ויקי אבל אני מנסה להבין אם זה עולה בגלל משהו שעלה בעבר או סתם כי אנשים פה החליטו לפנות למאגיה מינית והם רוצים את בעלת השררה כבת זוג לחוויה. בכל מקרה, אני לא רוצה לעשות סקס עם ויקי ואני לא מציע לה, במיוחד כי אני נשוי, אבל זה לא בגלל שאני חושב שויקי אינה שווה את הרעיון אלא בגלל שזה נראה לי לא נכון (בגלל שאני נשוי). אז ויקי, לא כולם מציעים לך סקס אבל חלק מאיתנו (אני) היינו שמחים לדעת למה זה עולה והאם את מעוניינת לשכור את שירותנו בחיסול הגורמים המטרידים?

בטח שיש סיבה שזה עולה...

יצא לך לראות אותה פעם....? אבל הכל מאהבה... כולנו מכבדים את ויקי עד בלי די. פשוט חלק מאיתנו לא יכולים לשלוט על הפה שלהם.... ולהתנקש במתנקש... זה יהיה אירוני מעט... P:

למעלה