סלאבה

Jabberwock

New member
סלאבה

היי אנשים! מצטער שלקח לי קצת זמן לחזור עם משהו טוב מאז סופי (מקווה שאהבתם?), אבל לדעתי זה שווה את ההמתנה. מוקדש, כמובן, לבייב השובבה והסקסית (והרכושנת, may I add) שלי. לשיפוטכם...
הוא הגיע בשתיים וחצי. אני כבר הייתי על קוצים מרוב עצבים, כשקבעתי איתם הם אמרו אחת - אחת וחצי, ואני כאן כבר תקועה בבית כל הזמן הזה, כל העולם מחפש אותי בפלאפון, הבוס שלי במשרד לחוץ מוות שאני אגיע כבר, אני תכף צריכה לקחת את הילד מהגן, ובעלי שיחיה בדיוק הודיע לי שיש לו פגישה חשובה, הוא לא יוכל להביא את הבת לבלט בארבע כמו שסיכמנו. בקיצור, כל העולם עלי, מה עוד כבר חדש. ואיש השרות שלהם לוקח ת´זמן שלו! כאילו אין לי מה לעשות בחיים שלי חוץ מלחכות עד שהוא יועיל בטובו להביא את התחת שלו הנה סוף סוף, ולקחת את מכונת הכביסה המזויינת הזו לתיקון. באמת חוצפה, אני לא מאמינה שהייתי טיפשה מספיק בשביל לקנות אותה ברשת הדפוקה הזו, זה כבר פעם שלישית שהיא הולכת פארש. גאד דם איט... כל כך מתאים לי עכשיו סטודיו סי, לשכוח מכל החרא הזה… הדבר היחידי שבאמת עושה לי טוב על הנשמה… ורק ההרגשה אחר כך, כשכולם רואים את הגוף היפה שלי, ובמקום אמא לשניים בת שלושים וארבע, נותנים לי מקסימום עשרים וחמש... לפחות יש לי את זה... פתחתי בשבילו את הדלת. בשניה הראשונה ממש נרתעתי. ראיתי למולי בחור חסון, מגודל ודי מפחיד, עם ידיים וכתפיים מנופחות משרירים, מבנה גוף מאסיבי ורחב, לפחות מטר תשעים בגובה, וגופיה מיוזעת שמסתירה חזה לבנבן שרירי וחלק. על ידו השמאלית היה קעקוע ענק של נחש עם ניבים מאיימים, משחק להנאתו עם אישה ערומה. היה נדמה לי שהוא הריח קצת מאלכוהול. הוא נראה לא יותר מעשרים וחמש-שש. השיער שלו היה חום ומשוך לאחור, דליל מעט למישהו בגילו. לפניו היה מראה יפה אך אגרסיבי במידת מה, והיו לו עיניים כחולות בהירות ועמוקות כאלו, עם מבט מרוחק, חסר הבעה, אך מאוד מאיים. על שתיים מאצבעותיו היו טבעות מזהב. הוא נראה כאילו הוא יכול לטרוף מישהו בנקל ולגהק בנונשלנטיות לאחר מכן. כבר התכוננתי לטרוק את הדלת אל מול הגובלין המפחיד הזה, אבל אז שמתי לב לתג שהיה תלוי על גופייתו, עם הסמל של החנות של מכונת הכביסה. נרגעתי. מעל ללוגו, ראיתי שרשום "סלאבה". -"אני מתנצל לגברת, היה בעיות היום עם ספק, חנות לשלוח אותי להרבה מקומות לסדר בלגנים…" אמר הוא בקול עמוק וגרוני, במבטא כבד. אבל קיבלתי את הרושם שההתנצלות שלו כנה. -"זה בסדר, אתה לא מי שאשם, אבל תמסור לחנות שזה ממש חוצפה מצידכם כזה שרות איום, שיעסיקו עוד אנשי שירות, אתם מגיעים יותר משעה איחור, אתה לא יודע על איזה קוצים אני כאן בגללכם!" -"אני באמת להצטער גברת, אני יודע שאת לחכות הרבה זמן, אבל אני עכשף לקחת מכונה." כשהוא דיבר, הרגשתי את ריח האלכוהול נודף מפיו ביתר שאת. שמתי לב שכל הזמן הזה, הוא לא הוריד את עיניו ממני, והיתה לי הרגשה שהוא מודד אותי בהן, עובר על כל סנטימטר בגופי ומפשיט אותי בדימיונו, מדמיין מה הוא רוצה לעשות לי. (ומה אני רוצה לעשות לו.) (מה זה השטויות הללו??... מה נכנס בך פתאום???) הובלתי אותו לחדר כביסה. הסיטואציה היתה קצת מפחידה. כשאני חושבת על זה - אני לבדי לגמרי בבית, עם מישהו זר, חסון ושרירי שתוקע בי מבטים רעבים... ושבקלות יכול להכניע אותי, להפשיט אותי, לאחוז בי בידיו החסונות והמסוקסות, להצמיד אותי מבלי שאוכל לזוז, ולאנוס אותי... (כן...) אהיה הלפלס לגמרי מתחתיו, נתונה לגמרי לשליטתו... לא ישמעו את הצעקות שלי כי יש לנו בית גדול... הוא גם לא יאפשר לי לצעוק... ולא יניח לי עד שיבצע בי את זממו... מפחיד... ומרגש. נכנסנו לחדרון הקטן. בקושי היה מקום לשנינו שם, והיינו ממש צמודים. במקרה, או שאולי לא כל כך, גופי התחכך לשניה אחת בגופו השרירי, ולשניה חלומית אחת הרגשתי את מגע שריריו המוצקים עלי. אינסטינקטיבית זזתי אחורנית, אך לא מהר מידי, בשביל לא להיות גסה… וגם אולי מהסיבה שלא כל כך סבלתי.
היינו שנינו לבד, דחוסים בחדרון הקטנטן, המכונה תופסת מקום נכבד ממנו ומאלצת אותנו להצטופף עוד יותר ביחד... הרגשתי את נשימתי נעשית כבדה יותר ויותר. את מי הוא מזכיר לי? שאלתי את עצמי כל הזמן הזה, ולא מצאתי תשובה. ואז, כשראיתי אותו צמוד אלי, עיניי הטורף שלו מסתכלות עלי מהזווית הזו, בהבעה חייתית שכזו... נזכרתי. זה היה השחקן הזה של מכבי תל אביב... נו, הרוסי הגדול הזה, עם השם מצחיק, שבעלי תמיד מזכיר לי ואני תמיד שוכחת... שהוא בעצם הסיבה האמיתית שמושכת אותי לצפות במשחק המשעמם הזה, לשמחתו הרבה של בעלי שמשוכנע שאני כזו אוהדת מסורה כמוהו. "את להראות לי מה לא בסדר?", הוא קטע אותי באחת מחלומותיי בהקיץ. -"אה, כן... טוב, אז ככה, המכונה הזו... משמיעה קולות מוזרים, כאילו היא תקועה... היא לא דופקת כמו שצריך... וגם אני נוזלת... סליחה המכונה נוזלת כל הזמן..." -"לא דופקת כמו שצריך?" -"כן, נראה לי שצריך להכניס בי... סליחה במכונה... איזה משהו לשחרר את זה... בשביל שתדפוק טוב יותר..." -"זה מעניין מה את אומרת..." -"כן, נראה לי באמת איזה משהו נתקע בה... אני ניסיתי בעצמי לתת לה כמה דפיקות בשביל לשחרר אותה, אבל לא הצלחתי... אולי אתה תצליח לתת לי... סליחה למכונה... דפיקה כמו שצריך?" הוא הסתכל עלי ולכמה שניות לא אמר דבר. -"תפעילי את המכונה אני רוצה לראות" הפעלתי על ריק. המכונה התחילה לעבוד כרגיל, אבל אחרי כדקה, החלה להשמיע את הדפיקות הללו, ולרעוד בצורה הולכת ומתגברת. "אני רואה... כן זה באמת רועד פה. אני עכשף לבדוק כמה דברים, לפני שאני לוקח מכונה." הוא התחיל לבדוק את המכונה מקרוב, משנה את מצב הלחצנים עליה, בודק את הצינורות, ופותח פאנל שלה מאחור, מסתכל על הפעולות של המכונה מבפנים. "זה פה רועד הרבה, קשה להסתכל… את אפשר להחזיק ולעשות מכונה יציב לכמה רגע?" -"כן, בהחלט" עניתי. אבל לא הסתפקתי בסתם להחזיק אותה… אלא עליתי והתיישבתי עליה. שתי הרגליים החטובות והסקסיות שלי היו מפוסקות מעט, חשופות כמעט במלואן מתחת למיני הקצרצר שלי, ומכוונות לעברו. (תגידי, את השתגעת??? את אמא נשואה באושר ובעושר, עם שני ילדים מקסימים ובעל מדהים ומפנק שאת אוהבת מאוד, מה לעזאזל את עושה???...)

Jabberwock

New member
המשך...

(תגידי, את השתגעת??? את אמא נשואה באושר ובעושר, עם שני ילדים מקסימים ובעל מדהים ומפנק שאת אוהבת מאוד, מה לעזאזל את עושה???...) הייתי ממש צמודה אליו. בהתחלה הוא היה שקוע במכונה, ולא שם לב, אבל כשלרגע הסית את ראשו, מיד קלט אותי. המבט החייתי הזה שלו אלי, ברגע הזה, ביחד עם המכונה שממש הרעידה את אגני חזק, גרמו לי להיות מחורמנת ורטובה ביותר. "את אמרת גם יש נזילות, אני לא רואה פה" -"אז בוא אני אראה לך… אם לא אכפת לך, יש כאן איזה משהו שאני צריכה להכניס לתוך המכונה ולכבס, מרוב נזילות..." ומבלי לחכות לתגובה ממנו, שלחתי יד מתחת למיני שלי, יישרתי את שתי רגלי כלפיו, הרמתי את אגני, והורדתי מעצמי את התחתונים, בדיוק אל מול מבטו החייתי והמחורמן מאוד. לקחתי אותם אל מול פניי, ומתחתי אותם חזק, מצמידה אותם לאפי תוך כדי, מריחה ומתענגת על הנוזלים שלי שהציפו את התחתון. -"סניףףףף... המממ... נראה שבהחלט יש מקום לכבס אותם... תוכל לעשות לי טובה חמוד ולהכניס אותם למכונה? אם אתה לא מאמין אתה מוזמן להתרשם בעצמך..." שלחתי את ידי אליו, ומסרתי לו את תחתוניי המהבילים. הוא עדיין לא אמר דבר, לקח אותם, ומבלי להוריד ממנו את עיניו החודרות, פתח את המכונה, זרק אותם פנימה, וקם אלי. ראיתי את היד הענקית שלו נשלחת לעברי, ומשכיבה אותי בכוח על המכונה הדופקת. עם יד אחת הוא אחז בי בכוח שבקושי אוכל לזוז, בעוד שבשניה הוא הרים את החצאית שלי, חשף למולו את הכוס הרטוב נורא שלי, ופיסק אותי רחב. המצב הזה, בו הייתי חשופה לגמרי ונשלטת באופן טוטאלי על ידיו, כשהמכונה מרעידה אותי חזק מלמטה, עירפל את החושים שלי מרוב ריגוש. פתאום הרגשתי אצבע נוגעת בכוס שלי. הוא שיחק בשפתיים החיצוניות לכמה רגעים, והרגשתי איך כל הכוס מתפוצץ ממש מגירוי. ואז - אני פתאום מרגישה את האצבע חודרת לתוכי… חזק… למחוז הכי אינטימי שלי, חודרת, חוקרת, משפשפת... חזק... אחחח... זה כואב!!!... אבל אהאאא... ווואוו... זה טובבבבבב... הוא זיין אותי היטב עם האצבע, נוגע בכל פינה שם, מענג אותי בכל מילימטר… והוא לא מתעייף… האצבע שלו ויברטור אנושי ממש, זה פשוט מדהים הכוח והמהירות שלו! "זה טוווף נכון?..." אני שומעת אותו במבטא הכבד הזה... שפתאום מדליק אותי נורא. אני לא מצליחה לענות לו, ומפי יוצאות רק גניחות קדמוניות שהולכות ומתגברות. אני מרגישה את עצמי ממש נוזלת החוצה, הנוזלים שלי הולכים ומתגברים, ככל שהוא מביא אותי אל הסף... ואווווווו... ואני... כן כן... גומרררתת..... על הויברטור האנושי הזה... צועקת באושר... אממממ... כןןןןן... לאחר שהביא אותי לרקיע השביעי, הוא הפסיק. הוא הוריד את הגופיה שלו, ואז סוף סוף ראיתי את הר השרירים שמסתתר לו שם, על הגוף החלק הזה... על החזה היה לו קעקוע ענק נוסף, של לב ענקי, עם כמה מילים ברוסית. אחר כך שמתי לב שהוא מוריד גם את המכנסיים ואת התחתונים, למרות שמהזווית הזו שבה שכבתי, לא ממש הצלחתי לראות מה יש לו מתחת... ואני מרגישה כעת את שתי ידי הצבת שלו לופתות את הרגליים שלי. "ועכשף את לפתוווח..." -"כן המפקד... כן פר הרבעה שלי... אני כולי שלך..." ומבלי לחכות שאבצע את הפקודה, אני מרגישה איך הצבתות שלו פותחות אותי רחב רחב, מפסקות אותי ממש עד הסוף, בכזה כוח והחלטיות שבחיים אי אפשר להתנגד לו... כןןןןןןןן..... אני מרגישה איך הכוס פעור לרווחה, הכי פתוח שאפשר בשבילו, מחכה לזין הענק והקשיח של הרוסי הענק הזה שייכנס בי כבר... שיבוא כבר... וזה בא. או-הו, ועוד איך שזה בא. כאב חד ופתאומי מפלח את אגני לשניה... ומיד מתערבב בתענוג שמיימי... כשאני מרגישה כלי בגודל שמעולם לא הרגשתי, בעובי שמעולם לא חוויתי, חזק וקשיח כמו מוט פלדה, מפלח את השפתיים שלי, נכנס בי עמוק, פותח אותי, מרחיב אותי למימדים שמעולם לא הייתי, נדחף בתוכי עם כל מימדיו העצומים... ואלוהים!!! הוא עדיין ממשיך להכניס! אני לא יכולה כבר... אבל מרגישה כמה זה טוב... וואווו... כןןן... וכואב... איזה גודל!... והוא עוד לא הגיע לסוף, זה עוד לא נגמר! הוא חוצה אותי ממש, אני רוצה לצעוק שיפסיק, שאני לא יכולה יותר, אבל יוצאות ממני רק גניחות חסרות פשר... והוא, בכלל לא שומע, זה לא מעניין אותו... והוא עוד דוחף... כמה עוד יש לו שם???... וואי כןןןןןן.... אההה.... ובסופו של דבר, אחרי שהרגשתי שנכנס בתוכי לא פחות מהאובליסק של וושינגטון, הרגשתי את האשכים הענקיים שלו נוגעים בשפתיי. הוא עכשיו כולו בפנים. מרחיב אותי כל כך... והחום שלו ממלא אותי, המוט האדיר שלו כל כך חם בתוכי... בעוד אני גונחת מתענוג, הוא לא אומר מילה ומתחיל עכשיו לפמפם בי. אני שוב מרגישה את המוט שלו דופק אותי חזק, שוב מרגישה אותו מרחיב אותי למימדים חדשים, פותח אותי רחב יותר בכל כניסה וכניסה שלו... אלוהים, זה כל כך טוווווובבבבבבבבב.... הזין שלו נכנס בי עכשיו יותר ויותר מהר. אם מקודם זה כאב, אז עכשיו כשכולי מוצפת לגמרי, נוזלת החוצה, זה מחליק בקלילות בפנימה, ויוצר חיכוך מחרמן ביותר עם דפנות הכוס שלי, שלמדו להסתדר עם האקסטרה-אקסטרה לארג´ הזה שנכנס בתוכן, ומאוד אוהבות את זה...

Jabberwock

New member
המשך...

אם מקודם זה כאב, אז עכשיו כשכולי מוצפת לגמרי, נוזלת החוצה, זה מחליק בקלילות בפנימה, ויוצר חיכוך מחרמן ביותר עם דפנות הכוס שלי, שלמדו להסתדר עם האקסטרה-אקסטרה לארג´ הזה שנכנס בתוכן, ומאוד אוהבות את זה...
אני צועקת, אך לא שומעת את עצמי. כולי מתמסרת לעונג הענק והקשה והלוהט שממלא אותי, ומביא אותי לגבהים אליהם מעולם לא התקרבתי. ובעוד אני מתפתלת בתענוג, עיניי תקועות בלב המדמם המקועקע על חזהו, אני גם שומעת אותו נוהם כל מיני מילים שאני לא מבינה, "דה, דה, מאיה בלאדושקה... דה... מאיה בלאדושקה..." מה שרק מגביר את החירמון שלי אליו. אני מרגישה את עצמי מתקרבת לשיא. צבתותיו אוחזות בי חזק, אינן נותנות לי לזוז, והכלי שלו דופק אותי בשיא הקצב... משפשף בדרכו פנימה את הדגדגן הנפוח והמגורה שלי... מרגישה גלים של אושר, הולכים ומתגברים, הולכים ומתעצמים, יוצאים מהאגן הלוהט שלי, ומכים חזק בכל הגוף שלי... שוטפים אותי... מרגישה את זה מגיע, הרבה יותר חזק מהפעם הקודמת... מרגישה... אהההההההההההה..... כןןן.... איך שזה מציף אותי... אחחחחחח.... נחשול של אורגזמה אדירה... וואוווווווווווווו.... לאחר מה שהיה נדמה כמו נצח בגן עדן, ירדתי לאדמה, ושמתי לב שהוא עדיין לא גמר. יש לו חתיכת שליטה לבחור הזה! הוא יצא ממני, ונתן לי לקום. עכשיו סוף סוף ראיתי אותו ערום, וראיתי מה נכנס בתוכי! כשראיתי את זה עומד כל כך קשה, עבה, אדום, וזקור, פשוט לא האמנתי שכל זה נכנס בי. מעולם לא ראיתי כזה, אולי פעם באיזה סרט כחול… זה היה חתיכת משגר טילים! ראיתי שעל הכיפה שלו, למעלה, היה עגיל קטן. עברנו כעת לרצפה. "ועכשף את למצוץ..." לקחתי את הזין שלו בידי, והתחלתי ללקק אותו. הרגשתי עם השפתיים שלי את החום שלו, טעמתי את הזיעה שלו, ואת הנוזלים שלי שסיככו אותו. ליקקתי את האשכים הנפוחים מאוד שלו, והרגשתי אותם מתכווצים בתענוג. עברתי על כולו מלמטה למעלה, הלוך ושוב, והרגשתי איך שהוא עוד יותר מתקשה, מזדקף, ומתאדם. שיחקתי בעגיל... ועכשיו בלעתי… לא הצלחתי להכניס הרבה, היה לו כזה ענק שהיה לי בקושי חצי בפנים. אבל מצצתי אותו בלהט. זה היה חתיכת עבודה, למצוץ כזה קליבר, אבל המתחילה במצווה מחוייבת גם לסיימה.
הגברתי את הקצב. הרגשתי את הורידים שלו מפמפמים בי, מזרימים חיים לאיבר האדיר הזה שבפה שלי. שפתותיי לחצו היטב עליו, והגברתי את המציצה. הרגשתי את הצבתות שלו עכשיו תופסות את השיער שלי חזק, ומושכות קלות בו בכל פעם שמצצתי. התמכרתי לטעם... רציתי למצוץ את הסוכריה על מקל הזו לנצח... אבל אז הוא פתאום נתן לי בשיער משיכה פתאומית אחורה, ממש הכאיב לי. הזין שלו נשמט החוצה. "טוף זהו!" -"אבל למה אני רוצה עוד!!!" -"אמרתי זהו!!!" הוא צעק עלי. -"אוףףף אני רוצה מזה עוד קצת אני מתה עליו..." -"את שקט!!!!!!!!!" צעקה מהדהדת, במבט טורף. לא היה לי אומץ לענות. הוא תפס אותי עכשיו, העלה אותי שוב על מכונת הכביסה, והשכיב אותי הפעם עם הבטן למטה, לאורכה, כך שהידיים והראש שלי השתלשלו מצד אחד והרגליים מהצד השני. "מה אתה עושה?" -"שקט. את לפתוח עכשף! אני לידפוק אותך בתחת" -"אבל..." התחלתי למחות. המחשבה על הכלי המפלצתי הזה נכנס בי מאחורה די הפחידה אותי... -"את שקט!!!!!!" והצבתות שלו פיסקו אותי רחב שוב. למרות החששות, תחושת חוסר השליטה הטוטאלית הביאו אצלי חרמנות שמעולם לא חוויתי. אני, שתמיד הייתי אישה משוחררת, יוזמת, חיה רעה ופרועה במיטה, שולטת בגברים שאיתי, גורמת להם לעשות הכל בשבילי, פתאום מוצאת את עצמי במצב ההפוך לגמרי למה שאני רגילה, מוחזקת, חסרת אונים, בלי יכולת לזוז, נתונה לגמרי לחסדיו של הביריון המסוקס שדופק אותי, ועכשיו עוד בתחת... למרות שכבר גמרתי פעמיים, המחשבה הזו שוב גירתה את החרמנות שלי לגבהים חדשים. הרגשתי אותו תופס אותי בעכוז חזק, מרחיב אותו קמעה בשביל מה שהולך להיכנס פנימה... וכל כך רציתי את הדבר הזה שכבר ייכנס אלי... שם. עצרתי את נשימתי. חיכיתי לו. הוא פיסק אותי רחק יותר. והנה. אני מרגישה בין הישבנים שלי את הכיפה שלו, נוגעת קלות. נדחפת טיפה קדימה עכשיו, ואחריה מגיע כל המוט האדיר, עדיין קשה מאוד. מרגישה אותו משנה קמעה את התנוחה של גופו בשביל למצוא את הזווית האופטימלית לחדירה. הקצה בתוכי. ו... אני מרגישה את זה נכנס עכשיו. להפתעתי, זה לא כאב כפי שחששתי. אמנם לחץ לי מאוד, אבל נראה שהנוזלים שלי, מהכוס ומהפה, עזרו לסכך את הדרך שלו פנימה. אולי גם עזרה העובדה שאיני זרה לסקס שכזה... למרות שמעולם, אבל מעולם, לא היה לי דבר שמתקרב לתותח שלו כאן. הרגשתי אותו מזדחל לאיטו פנימה, נכנס בי בדלת האחורית, מרחיב אותי חזק חזק...

Jabberwock

New member
המשך...

להפתעתי, זה לא כאב כפי שחששתי. אמנם לחץ לי מאוד, אבל נראה שהנוזלים שלי, מהכוס ומהפה, עזרו לסכך את הדרך שלו פנימה. אולי גם עזרה העובדה שאיני זרה לסקס שכזה... למרות שמעולם, אבל מעולם, לא היה לי דבר שמתקרב לתותח שלו כאן. הרגשתי אותו מזדחל לאיטו פנימה, נכנס בי בדלת האחורית, מרחיב אותי חזק חזק... הפעם הוא לא יכל לחדור עד הסוף, אבל עדיין הרגשתי אותו חזק בפנים. הידיים שלו נתקעו בי ופתחו את התחת שלי הכי רחב שאפשר, והרגשתי את הזין שלו מתחיל להכנס ולצאת בתוכי. עכשיו זה באמת כאב, אבל לא אמרתי מילה. רציתי שימשיך. רציתי שיזיין אותי חזק בתחת, הכלבה שלו, כפי שבעלי מעולם לא היה מעז לעשות, שייכנס בי בכל הכוח. הוא הגביר את הקצב. הוא מילא את התחת שלי לגמרי, הזין שלו משתפשף היטב בתוך הרקטום שלי, נוגע בכל מילימטר שם, ואני מרגישה את נקודת הג´י בכוס שלי נלחצת חזק בכל דחיפה שלו. והוא נכנס... ויוצא... ונכנס... ויוצא... ונכנססססססס... אחחחח... כןן..... שמעתי אותו שוב נוהם לו, ממלמל כל מיני דברים מוזרים בהתלהבות. הוא החל לתת לי סטירות בתחת תוך כדי זיון. הרגשתי כאב חד מההצלפות הללו, שרק העצים את הגירוי שלי... הוא התחיל לצעוק, בעודו מזיין יותר ויותר חזק, ואני מרגישה גם את המוט הלוהט שלו פותח אותי וגם את שתי ידיו החסונות מצליפות בתחת שלי חזק, לא מפסיקות, אני בטוחה שהתחת שלי עכשיו כבר אדום לגמרי... והוא כבר ממש באטרף עכשיו, שומעת את הנשיפות הכבדות שלו מתגברות, מרגישה את הזין שלו זקור וקשה מתמיד, מרגישה איך הוא מתנפח לו שם בתוך הישבן שלי, איך הוא מתקרב... הוא צועק ברוסית, הוא משתולל, הוא מתנשף חזק, הזין שלו מפלח אותי חזק חזק בתחת, נכנס בי בכל הכוח, הידיים שלו ממשיכות להצליף על הישבן שלי, "יה וייבו טיבה סוקה!!!" אני שומעת ממנו, ומרגישה איך אני גם קרובה... הוא מגביר עכשיו את הקצב למקסימום, זה כל כך קשה שם... וחם... ונתקע בי בחוזקה... ועושה לי כל כך טובבבבבב... כןןןןן... הוא אוחז במותניים שלי, מעלה ומוריד אותי על הזין שלו, ומתנשף חזק. הוא פולט עוד כמה זעקות ברוסית, תופס לי חזק חזק בתחת, ואני מרגישה איך הזין הקשה והמנופח הזה מרביץ בי כניסה אלימה, בכל הכוח... ואם מקודם הוא לא הצליח להחדיר הכל, עכשיו הרגשתי כמעט את כולו בתוכי, מפלח אותי לגמרי, פותח לי את התחת עד הסוף... אחחחחחחחחחחח..... הרגשתי מטחים נוזליים, כבדים ולוהטים, נורים לתוכי עמוק, ומציפים אותי. הוא המשיך ככה שניות ארוכות, לפמפם אותי היטב היטב, בעודו מרוקן את עצמו עד הסוף בתוכי. ההרגשה של הפגזים הרטובים והחמים שלו בתוכי, ביחד עם הזין הענק שלו, שהרחיב לי את התחת, והלם בנקודת הג´י שלי ללא רחמים, הביאו אותי לאורגזמה מסוג שמעולם לא חוויתי. הרגשתי גלים אדירים של תענוג, מטובלים בכאב חד, שרק העצים את הסנסציה. הרגשתי... שאני עוזבת את העולם הזה לכמה שניות... אולי אני מתה מרוב כאבים ותענוג?... כשחזרתי לעולם החיים, הרגשתי את כל כובד הגוף שלו מונח עלי. הוא התנשם והתנשף בקול, החזה שלו עולה ויורד עלי עם נשימותיו. הזין שלו היה בחוץ, משפשף קלות את התחת שלי, פחות קשה ורטוב מאוד. היות ושכבתי על בטני, הרגשתי איך כל השפיך שלו בינתיים נשאר בתוכי, מחמם אותי... מאוד אהבתי את ההרגשה הזו. התלבשנו. לא החלפנו מילה, וכבר חשבתי שהוא ילך, עד שהוא בא אלי פתאום, ובניגוד גמור לכל מה שהוא ייצג עד כה, הוא התסכל עלי כמו ילד נבוך מול המורה, בעיניים מבויישות, ואמר, "גברת אני ממש מתנצל זה לא בסדר איך הייתי, אני להיות חיה... אני באמת להצטער." חייכתי אליו. -"זה בסדר. ואולי זה בדיוק מה שאני חיפשתי." -"לא, אני להיות מגעיל, אני לא להתנהג לגברת כמו שצריך" -"חמוד, תקשיב… אלי, תתנהג כמו החיה שהיית... אני הייתי צריכה את זה. אבל אל הבחורה הזו שכתובה בחזה שלך, על הלב, זו שבאמת נגעה בך, אליה תתנהג כמו שצריך לגברת. זה מה שבאמת חשוב." הוא חייך, והתכונן לזוז. הוא אמר שהוא מצטער, אבל עם כל מה שעשינו, אין לו עכשיו זמן להעמיס את המכונה, וגם ככה הבוס שלו יהרוג אותו, יש לו מלא עבודה והוא מצא בביפר שלו המון הודעות. סיכמנו שהוא יחזור עוד שלושה ימים, והוא הלך. "ומה איתי???", פתאום חשבתי, "ויי זמיר!!! כל העולם מחפש אותי גם כן... שייייטטט!!! הבן שלי!!!! טוב נו, אני אבקש מעליזה לאסוף אותו כמו תמיד... כבר נגמרו לי התרוצים בשבילה..." לאחר שחזרתי מהעבודה בערב, בעלי קידם אותי בנשיקה. "תשמעי, אני לא יודע מה לומר לך, מסתבר שהשרות הזה של המכונת כביסה הרבה יותר טוב ממה שחשבנו - כאלו יעילים! ממש לא האמנתי כשאמרת שהם פשוט טיפלו בזה במקום מבלי לקחת את זה, אבל אני חוזר הביתה, בודק את זה, והכל פיקס... באמת להוריד את הכובע בשבילהם" ("ואולי לא רק את הכובע...", הוספתי לעצמי.) האמת שדי נדהמתי, איך זה שפתאום המכונה עובדת? הוא לא באמת עשה שם שום דבר, אני גם הפרעתי לו באמצע... אבל כשחשבתי על זה יותר טוב, הגעתי למסקנה שכמוני, אולי היא קיבלה את הדפיקה שהיתה צריכה בשביל לתפקד כראוי?
מה שממש לא הפריע לי לחכות לסלאבה מתי שקבענו.

../images/Emo122.gif

השארת אותי חבולה ומתקשה להתאושש. לא מצליחה להשתלט לעצמי על הנשימה. כל שאיפה כרוכה במאמץ בשניות אלו. רמת חרמנות שבכלל לא ידעתי שקיימת. אכן היה שווה את הציפייה, וסלח לי אם אקצר בתגובה, שכן מוכרחה ללכת לקרוא את זה שוב. עשית לי את זה, ובגדול!!!

וואאו

אני לא יודע איפה את קראת את זה , אבל אני קראתי את זה בעבודה , והזיקפה האדירה לא השאירה סנטימטר פנוי בג´ינס . מזל שהשולחן שלי מספיק גדול ומסתיר את החלק התחתון שלי ...

זול למדי ,אך מחרמן מאוד ...

והשחקן(לשעבר) של מכבי כמדומני שהתכוונת לראדיסלב צ´ורצ´יץ המאיים (לא רוסי בכלל .שלא תגידי לו את זה כי הוא יכנס בך .המחשבה שניה, אולי זה דווקא ימצא חן בעיניך). ואהבתי את החתימה ומה שמאחוריה (אם אכן לזה התכוונת) Lewis Carroll ?

Jabberwock

New member
קלעת בול ../images/Emo127.gif

פעמיים. אבל פספסת פעם אחת.
אכן, הכוונה היתה ללא אחר מאשר צ´ורה המאיים, ואני שמח שמישהו הצליח לתפוס את זה מהרמזים שלי. ידוע לי היטב שהוא אינו רוסי אלא סרבי, אבל בכוונה רציתי להפוך אותה לכזו שלא ממש מבינה - "רוסי, סרבי, אותו דבר..." - אלא רק מתרשמת מהמראה. ואכן, מקור שמי, והציטוט שבסוף הם של דמות מעליזה מארץ הפלאות, שנכתב ע"י לא אחר מלואיס קארול המיתולוגי. איפה פספסת? ובכן, אולי זה יבוא פה בהפתעה להרבה גולשים, אבל אני דווקא גבר שאוהב לכתוב מנקודת מבט של אישה, אני מוצא את זה הרבה יותר מאתגר. אני תוהה גם עד כמה הצלחתי להכנס לראש הנשי, בשני הסיפורים שלי עד כה, ומקווה עוד להשתפר. אבל הסיפור הבא שלי, אני מבטיח ש(סוף סוף) יהיה מנקודת מבט של גבר.

אז דווקא גם בזה צדקתי כשאמרתי ...

זול למדי אבל מחרמן :) סגנון יותר גברי מנשי. אם כי ,אם שרון הכחולה היא אכן אישה אז היא גם מלכת פורנו לא קטנה בכלל . תמיד יש את הנשים שרואות דברים באופן דומה לגברים. בדרך כלל אלו הנשים שמדליקות אותי משום מה(רצוי שהגוף שלהן יהיה נשי כמובן :) ) מחכה לעוד סיפורים שלך

זה היה טובבבבבבבבבבבב

מזכיר לי אתמתקן התריסים שבא לתקן אצלי בבית
אין לי פשוט שום מילה לתאר, ובמילה אחת מחרמן ביותר, והכתיבה מחרמנת עוד יותר

naughtybabe1

New member
mmmm wow../images/Emo3.gif

since i first read this story last night i have not been able to stop thinking about it and each time i keep getting more and more wet over it
up untill a point that i am thinking even of ruining my new washing machine to see if i will get as lucky

TULISH

New member
א ה ב ת י !!!!!!

אחלה סיפור. לרגע התבלבלתי וחשבתי שאתה באמת אישה. כל הכבוד, מחכה לעוד סיפורים.

למעלה