סכ"ש

Small talk

New member
+ עוד משהו טוב שקרה השבוע

מישהי שאלה אותי אם קניתי את התיק שלי בנחלת בניימין, עכשיו תמיד אומרים לי שתיקים שלי יפים אבל אני תמיד תוהה אם הם יפים בהשוואה לתיקים רגילים או בהשוואה לתיקים שנתפרו ע"י חובבנים , אז שמישהי חשבה שהתיק קנוי עשה לי חיוך.

Small talk

New member
חמוד זה משהו שאומרים לכלב

סתם על תתיחסי עליי, אני במצב רוח זיפט.

OverSharing

New member
שייגמרררר../images/Emo103.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: הפסיקו לי הכאבי בטן לרגע ואיזו שיחה עם עופר. משהו רע שקרה לך השבוע: חזרו לי הכאבי בטן ובגדול [לפני חמש דקות:|], מתמטיקה ולא ראיתי את עמרי כמעט. שיר שלא הפסקת לשמוע: - התחדשות השבוע: קניתי מחשב ושמונה חולצות שהן באמריקה בעקרון אבל הן צריכות להגיע:] תוכנית השבוע: זעזוע מוח סרט השבוע: - ספר השבוע: - מאכל השבוע: נאבד לי התאבון. יציאת השבוע: אתמול ישבתי עם יעל בארקפה בכפ"ס והיה חמוד. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: הרכזת ראשי חלוץ...?:< אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: עמרי!!! ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "מישהי פה זונה וזאת כנראה לא אני!!!1" "תכלס לא.. זאת אמא שלך!" חח זה היה מצחיק. תמונת השבוע:
[חיטוטים לפני שהמחשב החדש מגיע אז צריך לעשות סדר.. מחופש סוכות, קורס מדריכי ח'] התוכניות שלי לשבוע הבא: פעולות, ללמוד למתמטיקה שוב וכו'.. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: לא מזהיר.

In Dreams

New member
נכון הודעה בלי תמונה זה לא מעניין?../images/Emo29.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: ממ..הלכתי ברגל הרבה, מתוך סידורים וכאלה משהו רע שקרה לך השבוע: שיר שלא הפסקת לשמוע: מגוון דווקא, וואי יש לי זכרון של זבוב התחדשות השבוע: בעיקר שתייה (מתנות למורה נחשב?) תוכנית השבוע: חברים!
סרט השבוע: מדורת השבט ספר השבוע: או מאדם בובארי, שעיקר הקריאה מסתכמת בהסתכלות על הכריכה, או יוצאים לגנוב סוסים שאין לי כוח להמשיך מאכל השבוע: דלעת, דפנטלי יציאת השבוע: היום משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לראות מישהו חתיך, כמה פאתט אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ^ ציטוט\יציאת\מילת השבוע: זכרון של זבוב כבר אמרנו? תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: לרדת במשקל, לחרוש למת', לחרוש לתנך, אולי מתכונת בערבית... ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סביר + (אני לא זוכרת 3/4 ממנו)

In Dreams

New member
אני יודעת מה המשהו הרע!!!!../images/Emo29.gif

בהופעה של משינה ישבנו על הדשא וכנראה עקצו אותי איזה חרקים בידיים, וכל כמה זמן זה מתעורר לחיים, ומגרד כמו המווווווותתת וזה מציק. וזהו.

NoFaRi1

New member
נושא

משהו טוב שקרה לך השבוע: 95 במדעים:] משהו רע שקרה לך השבוע: יותר מידי תהיות שיר שלא הפסקת לשמוע: In A Win, Win Situation התחדשות השבוע: חבר?D: או משו. תוכנית השבוע: אנערף סרט השבוע: דיסטמשו P: חח בטוח אני אומרת את זה לא נכון. ספר השבוע: אין מאכל השבוע: סלט של אמא יציאת השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: כלום אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אותם אנשים רגילים נו ציטוט\יציאת\מילת השבוע: תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא:ללמוד ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: נחמד דווקא

e l u l a

New member
../images/Emo117.gif../images/Emo117.gif../images/Emo117.gif../images/Emo153.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: גיליתי שלהיות אמיצה זה משתלם[
], והיה איזה קטע מצחיק אתמול בערב- אני ומור קבענו עם עידו בטרמפים והוא הסיע אותנו לאיזה בית ריק שהיה במכבים, ועמדו בטרמפים שתי טטניקיות וכשעידו עצר עם האוטו הן התכוונו לעלות והעפנו אותן כזה
חח די זה היה מצחיק ותמיד רציתי כבר שחברים מהשכבה יסיעו אותי וכאלה:] כייף שמתחיל להשתחרר הרישיון לאנשים מסביב. משהו רע שקרה לך השבוע:מתמטיקה שיר שלא הפסקת לשמוע:time-pink floyd רותם שלחה לי וממש אהבתי:). התחדשות השבוע: גזרתי ג'ינס ארוך לעד הברך. אבל עקץ אותי יתוש ברגל וזה דוחה אז לא יכלתי ללכת איתו עדיין. ושמו לי מזגן בחדר! תוכנית השבוע: מסודרים שהולך להיות היום בערב? האמת שלא ראיתי כלום.. סרט השבוע:לא ראיתי ספר השבוע: לא קראתי מאכל השבוע:אתמול בערב הייתי במסעדה עם המשפחה והזמנתי פסטה ברוטב פסטו. סתם האמת שזה בכלל לא היה כזה טעים אבל אין משהו אחר. יציאת השבוע:אתמול בערב היו שני בתים ריקים.. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: משהו שאני מצפה לו היום וזה ל"ג בעומר!!
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אמ ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "and you run and you run to catch up with the sun but its sinking" תמונת השבוע: אמ נגיד שזאת-> התוכניות שלי לשבוע הבא:הדברים הרגילים..ללמוד למתמטיקה כי יש מתכונת ביום ראשון ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:רובו היה מעפן בגלל מתמטיקה, אבל הסוף שלו ממש טוב. הודגש באמצעות מדגישומטיק

GoOni

New member
שבוע יומולדתP:

משהו טוב שקרה לך השבוע: לפי סדר כרונולוגי: עברתי את המתכונות במתמטיקה [בקרוב שוב], המתכונת באנגלית הייתה סבירה והיה לי יום טוב בשני, עברתי תיאוריה
, התחלתי תסריט י"ב ואני עובדת עליו בצורה טובה והוא יהיה מגניב- אני חושבת, הקלטתי סאונד לסרט י"א וזה היה ממש כייף, היה לי יום הולדת וחוץ מהקטע המטומטם שבן עשה לי, ושבכיתי בגלל זה קצת יותר מידי- היה מגניב וחברים שלי מקסימים [טוב, רובם. הקרובים יותר], קיבלתי וקניתי בגדים, והתלבשתי יפה כל השבוע. אני חושבת. משהו רע שקרה לך השבוע: לא הלך כמו שרציתי במתכונות, היו ארבע שעות של מרתון במחשבת ישראל ולא יכולתי כל כך להתרכז אז פספסתי כזה, ביטלתי שיעור נהיגה ואני תוקעת את עצמי בקטע הזה [אבל זה לא אשמתי! נו. זה הבית ספר. וזה שאני גרה כל כך רחוק], שתי חברות שלי יצאו זונות, המורה שלי לתנ"ך יצאה זונה [בעצם זה קורה תמיד] בן אכזב אותי, ואני לא יודעת אם אי פעם התאכזבתי כל כך. (נכון תמיד הדברים הטובים והדברים הרעים יוצאים מאוזנים כאלה אצלי? זה מוזר) שיר שלא הפסקת לשמוע: "לזוז" של הדג נחש. התחדשות השבוע: גופייה עם פרחים בשחור ולבן מזארה ושרשרת יפה מענבל, כרית של NICI עם חד קרן ממיכאל, כפכפים עם דוגמא של זברה מפול אנד בר, גרביים עם דוגמא של פודלים, שוקולד של מקס ברנר וקופסא עם דוגמא של פרה משירה [איזה קונספט], גופייה עם לבבות מאחותי הקטנה. תוכנית השבוע: sex& the city סרט השבוע: הסרט י"א שלי. סתם, לא ראיתי סרט. ספר השבוע: מביך קצת. יומני הנסיכה [נו, קראתי ברכבת כדי להעביר את הזמן! וזה דפוק! נשבעת!] מאכל השבוע: עוגת קיפוד מקונדיטוריה אלוהית. יציאת השבוע: לקופי בין [מפתיע. חח, לא עובר שבוע בלי], לדומיניק [בית קפה בבורסה] ליום הסטודנט, ולפני זה ישבנו קצת בקופי טו גו. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: וואו, באמת באמת שכלום. אולי לשיעורי נהיגה, כי זה קצת יקרב אותי לטסט. אבל זהו.. וכנראה שבסוף השבוע הבא יהיה לי סרט קצת יותר.. ערוך. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: לא יודעת, אף אחד ספציפי. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "אחלה!" תמונת השבוע: אני לא מאמינה שאני מפרסמת את התמונה הזאת. היא נוראית ואני מקווה שתאמינו לי שאני לא נראית ככה במציאות ואין לי אף גדול ואני לא מכוערת;; אבל זה יום הולדת כזה, אז שיהיה. התוכניות שלי לשבוע הבא: המון עריכה, מתכונת במחשבת ישראל, למידה למתמטיקה. הוריי. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: bitter sweet.

GoOni

New member
אוה, שכחתי בהתחדשויות-

משקפי ריי באן די קלאסיות כאלה עם מסגרת זהב, טוניקה סגולה עם כפתורים וכיסים מטופשופ, גופייה בצבע גוף עם תחרה חומה למעלה, קצת כפתורים קטנים וכיווצים בציצים מגולף, מכנסי סקיני כחולים מפול אנד בר.

Harpush

New member
את יפה! ../images/Emo71.gif

[ואם זאת תמונה נוראית שלך אז בכלל
]

yellow cheese

New member
אנוכי, עצמי ואני :) ../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: הצחוקים עם טוהר אחייניתי בבריכה משהו רע שקרה לך השבוע: מריבה עם מאמי שלי שיר שלא הפסקת לשמוע: לא שמעתי התחדשות השבוע: העבודה לבד
תוכנית השבוע: סרט השבוע: אין כזה ספר השבוע: כנ"ל מאכל השבוע: פיצה גולד. להיט. יציאת השבוע: עבודה
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: חתונה של הקצין ולראות את כל החברות שלי מהבסיס אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: קסטן, אהובי, טלנמש, חברים מהבסיס ציטוט\יציאת\מילת השבוע: אין כזו תמונת השבוע:
התוכניות שלי לשבוע הבא: ים הערב, עבודה ביום שני, שלישי ורביעי ואז חתונה של קצין שלנו בערב, חמישי חופש-טל באה אליי ושישי עבודה ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סבבה

Harpush

New member
"היינו ילדים וזה היה מזמן..../images/Emo71.gif

אני סימון ומואיז הקטן..." משהו טוב שקרה לך השבוע: לא קרה משו מיוחד. אבל הייתה שיחה מעולה איתו [: משהו רע שקרה לך השבוע: לא משהו שאני יכולה לחשוב עליו [: שיר שלא הפסקת לשמוע: Lithium - Nirvana
התחדשות השבוע: כפכפים ממש יפות. [מנוקדות D: ] קשת לשיער וסיכות סבתא צהובות [חודשים חיפשתי.] תוכנית השבוע: אעההההה. לאדעת. סרט השבוע: אממ. ראיתי איזה סרט טוב אבל אני לא זוכרת מה השם. ספר השבוע: היער השאנן [ספר ילדים אבל ספר ממש טוב ): ] מאכל השבוע: ניוקי
יציאת השבוע: אמ. מסיבת יומולדת של ידיד. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: יש מצב לים? ): אני כל כךךך רוצה! אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אפחד מיוחד למען האמת. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "תמייני את שימי ערום,מלא צמיגים,לבן, קרח ודוחה" "איכס!! שימי קרח?!" תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: אוף. אין לי ממש דברים לעשות. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: היה שבוע רגיל |: מיאו בדיוק.

Tin Doll

New member
כותרת

משהו טוב שקרה לך השבוע: הוא משהו רע שקרה לך השבוע: לא משנה שיר שלא הפסקת לשמוע: יש כמה.. התחדשות השבוע: כמה בגדים תוכנית השבוע: אבודים, בוגדים ואיש משפחה סרט השבוע: מליון דולר בייבי! ספר השבוע: מאכל השבוע: שניצלונים יציאת השבוע: יום חמישי ליום הסטודנט (היה כל כך כיף) ואתמול לאיזה פאב בהוד השרון משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אממ אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אויש נו.. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "אנחנו לא מדינה, אנחנו וועדה!" תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: 2 מתכונות בתושב"ע, ומקווה שגם בחיבור.. + יום עיון של השירות הלאומי ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מדהים. אין מילים לתאר בכלל הודגש באמצעות מדגישומטיק

Moreiro

New member
זהירות מהמרווח

משהו טוב שקרה לך השבוע: דברים קטנים, ועוד משהו אתמול שאסרו עליי לספר
משהו רע שקרה לך השבוע: מחזור]: ועוד הרבה דברים קטנים ומעצבנים. שיר שלא הפסקת לשמוע: Keren Ann - Seventeen התחדשות השבוע: סיכות לשיער, חצי קילו שוקולד והרבה כאבי בטן
תוכנית השבוע: לוסט, כי פריזן ברייק לא ראיתי השבוע ובלוסט סופסוף הדבקתי את הקצב של ישראל סרט השבוע: חותנת בהפרעה, בפעם המי יודע כמה
נו מה אני אעשה מייקל שם והוא יפה כל כך]: ספר השבוע: לא קראתי מאכל השבוע: ביג מק
הייתי רעבה ולא הבנתי איך כזה כפול עולה פחות מהרויאל אז ידיד שלי שכנע אותי להזמין וגיליתי למה - כי זה פאקינג ברדיוס 2 ס"מ! יותר קטן מהמקדונלדס בפולין אפילו]: ואני לא יודעת איזה רוטב שמו שם אבל היה טונותתתתתתתתתת רוטב מגעיל דוחה כזה שממש הזכיר חומוס ואיכס ניגבתי את כולו עם מפיות ושמתי איזה טון וחצי קטשופ וזה עדיין היה דוחה
אתם יכולים לראות את היחסים שלי עם הדבר הזה בתמונה. יציאת השבוע: ממ לא יצאתי הרבה ממש השבוע. ממ יום רביעי עם גל בת"א, היה נחמד ביותר אפילו שהוא גרם לי לקנות את הביג מק האכזרי ועוד חצי קילו שוקולד]: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: סופ"ש אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: בלופ ציטוט\יציאת\מילת השבוע: כמו שלךXD עדיין לא נמאס יואו. תמונת השבוע: אני כל כך יפה שזה משהו
התוכניות שלי לשבוע הבא: הרבה חזרות ועוד כמה דברים לא ברורים. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: לא משהו ברובו. אבל פסדר.

למעלה