שבוע יומולדתP:
משהו טוב שקרה לך השבוע: לפי סדר כרונולוגי: עברתי את המתכונות במתמטיקה [בקרוב שוב], המתכונת באנגלית הייתה סבירה והיה לי יום טוב בשני, עברתי תיאוריה
, התחלתי תסריט י"ב ואני עובדת עליו בצורה טובה והוא יהיה מגניב- אני חושבת, הקלטתי סאונד לסרט י"א וזה היה ממש כייף, היה לי יום הולדת וחוץ מהקטע המטומטם שבן עשה לי, ושבכיתי בגלל זה קצת יותר מידי- היה מגניב וחברים שלי מקסימים [טוב, רובם. הקרובים יותר], קיבלתי וקניתי בגדים, והתלבשתי יפה כל השבוע. אני חושבת.
משהו רע שקרה לך השבוע: לא הלך כמו שרציתי במתכונות, היו ארבע שעות של מרתון במחשבת ישראל ולא יכולתי כל כך להתרכז אז פספסתי כזה, ביטלתי שיעור נהיגה ואני תוקעת את עצמי בקטע הזה [אבל זה לא אשמתי! נו. זה הבית ספר. וזה שאני גרה כל כך רחוק], שתי חברות שלי יצאו זונות, המורה שלי לתנ"ך יצאה זונה [בעצם זה קורה תמיד] בן אכזב אותי, ואני לא יודעת אם אי פעם התאכזבתי כל כך. (נכון תמיד הדברים הטובים והדברים הרעים יוצאים מאוזנים כאלה אצלי? זה מוזר)
שיר שלא הפסקת לשמוע: "לזוז" של הדג נחש.
התחדשות השבוע: גופייה עם פרחים בשחור ולבן מזארה ושרשרת יפה מענבל, כרית של NICI עם חד קרן ממיכאל, כפכפים עם דוגמא של זברה מפול אנד בר, גרביים עם דוגמא של פודלים, שוקולד של מקס ברנר וקופסא עם דוגמא של פרה משירה [איזה קונספט], גופייה עם לבבות מאחותי הקטנה.
תוכנית השבוע: sex& the city
סרט השבוע: הסרט י"א שלי. סתם, לא ראיתי סרט.
ספר השבוע: מביך קצת. יומני הנסיכה [נו, קראתי ברכבת כדי להעביר את הזמן! וזה דפוק! נשבעת!]
מאכל השבוע: עוגת קיפוד מקונדיטוריה אלוהית.
יציאת השבוע: לקופי בין [מפתיע. חח, לא עובר שבוע בלי], לדומיניק [בית קפה בבורסה] ליום הסטודנט, ולפני זה ישבנו קצת בקופי טו גו.
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: וואו, באמת באמת שכלום. אולי לשיעורי נהיגה, כי זה קצת יקרב אותי לטסט. אבל זהו.. וכנראה שבסוף השבוע הבא יהיה לי סרט קצת יותר.. ערוך.
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: לא יודעת, אף אחד ספציפי.
ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "אחלה!"
תמונת השבוע: אני לא מאמינה שאני מפרסמת את התמונה הזאת. היא נוראית ואני מקווה שתאמינו לי שאני לא נראית ככה במציאות ואין לי אף גדול ואני לא מכוערת;; אבל זה יום הולדת כזה, אז שיהיה.
התוכניות שלי לשבוע הבא: המון עריכה, מתכונת במחשבת ישראל, למידה למתמטיקה. הוריי.
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: bitter sweet.