סכ"ש

josie1986

New member
התעוררתי עכשיו ../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: הוא נגמר! ושראיתי את הפרסומת שלנו בטלויזיה והיא מהממת. משהו רע שקרה לך השבוע: היה ארוך ביותר. שיר שלא הפסקת לשמוע: למי היה זמן בכלל לשמוע מוזיקה
התחדשות השבוע: ללא. תוכנית השבוע: לא ממש היה לי זמן לראות טלוויזיה, האמת. סרט השבוע: טרם הספקתי. מחר אולי ספיידרמן. ספר השבוע: ללא. קצת פסיכומטרי. מאכל השבוע: רביולי בטטה ברוטב שמנת ועירית. יציאת השבוע: ספגטים, אתמול. ניראה מה היום. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: הקלה שכזאת. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: לילך. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: אנא אערף... תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: לנוח! ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: כל שנה השבוע הזה מטורף, אבל העיקר שהוא נגמר כמו כל שבוע. עוד פחות מחודש (נטו) למנייק.

josie1986

New member
בגלל יום ההוקרה למילואים

(שזה מחר) עשינו פרסומת ממש יפה שרואים בה כל מיני דמויות מצדיעות ואז רואים חייל על ב' משחרר אותם כזה בהצדעה וכתוב "בל"ג בעומר, 6 במאי 2007, כולנו מצדיעים למילואימניקים". היא פשוט יפיפיה.

josie1986

New member
שת"פ עם דובר צה"ל

שהביא אותנו ליצור את הסרט המהמם הזה, ואני גם לקחתי חלק בהבאה לשידור של זה בטלוויזיה ובכל שאר המקומות.

../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: אתמול בערב, כ"כ נהנתי :) והיום! וואי היה לי מדהים היום :) משהו רע שקרה לך השבוע: כלום, פשוט כלום. שיר שלא הפסקת לשמוע: Supertramp - Cold As Ice התחדשות השבוע: טוניקה של זארה תוכנית השבוע: אבודים סרט השבוע: לא ראיתי סרט השבוע נראה לי ספר השבוע: אם יש גן עדן
רבאק אני חייבת לסיים אותו כבר מאכל השבוע: אוכל רוסי כלשהו
יציאת השבוע: היום בבוקר\צהריים... היה מהמם משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אנערף, קה סרה סרה אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: סמי, אנה, גל.. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: אוווו יש כמה :) "אני אוהב את התמונה הזאת שלך. אני אוהב כל תמונה שאת מחייכת בה, זה כאילו מאיר הכל ככה "\"אני מסוגל להסתכל על החיוך שלך כל היום שתדעי לך. אני אנסה את זה איזה יום."\"לא את הכי מדהימה ואוף עכשיו בא לי חיבוק שלך" - אמאלה.. אני כ"כ אוהבת את הבחור הזה שזה אפילו מטריף אותי. תמונת השבוע: מהיום עם אישתי :] התוכניות שלי לשבוע הבא: לעבוד
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: אחלה בחלה

Ne§t£A Gi®L

New member
פה דה פה דה פה דה פה דה פה דה../images/Emo108.gif

[אחלה שיר בכותרת] משהו טוב שקרה לך השבוע: המסיבה ביום שלישי הייתה מדהימה, הארוחה בקאזה דו ברזיל ביום שבת הייתה אחת הארוחות הכי מושלמות בעולם, יום שלישי כולו היה מצויין, השקעתי בבורסה [אני מקווה שזה משהו טוב...]. וגם רזיתי משהו רע שקרה לך השבוע: נשרפתי ונהרגו לי הרגליים שיר שלא הפסקת לשמוע: Descarga en menor/El Combo de Pepe אני רוצה לבנות עליו הופעה התחדשות השבוע: קניתי המון דברים, והאמת שאני לא מתלהבת משום דבר במבט לאחור סרט השבוע: אמא קנתה 'חיים בזרם', אז אני מאמינה שזה ספר השבוע: לא יצא לי לקרוא כלום מאכל השבוע: הפסטה שהכנתי אתמול עם רן
והתפוחים שפינטזתי עליהם כל השבוע ולא היו. יציאת השבוע: אין משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לא עולה לי כלום אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: כל מי שלא פגשתי השבוע תמונת השבוע: מיום שלישי, עם אחד הרקדנים מחו"ל
תראו איך הוא מחייך! [למרות שאני לא מתה על התמונה הזו בכלל] התוכניות שלי לשבוע הבא: אין? ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סבבה בטאבה

KarenTheGoddess

New member
"למה אני אוהב ת'קיץ? בואו נראה..."

-משהו טוב שקרה לך השבוע: האורבן ובפרט לראות את מיכל ורומן, אוהד, מרצי ואמיר, הרוסים אחרי הרבה זמן ודוויק למען האמת :) אתמול עם דר וליאור בשוטטות חסרת משמעות עם האוטו הביקור בים אחרי התגבור בתנ"ך -משהו רע שקרה לך השבוע: הוא כולכך רחוק ממני.. וכל מה שנובע מזה. -שיר שלא הפסקת לשמוע: שרמיין של פלאן בי -התחדשות השבוע: כלום -תוכנית השבוע: ללמודללמודללמוד ולקנות כבר את המתנה.. אה, ולארגן כל מיני שיט -סרט השבוע: היחידי שראיתי- מעודדת שנשלחת לפנימיית "תגידו ניי לגיי" -מאכל השבוע: אוווו, פסטה עם עגבניות חמות, פירורי לחם, בזיליקום ומעט זיתים -יציאת השבוע: אתמול היה סבבה -משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לראות את אריאל O= -אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אריאלאריאל -ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "יש לי ---------ככה-------- מקלות תיפוף, אבל פין קטן" -תמונת השבוע: אני אחסוך מכולכם את הזוועה ואצנזר. תמונה מלפני שנה בערך עם המעודדים הרשמיים של היום :) -ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מהול בכיף ובגעגועים אינסופיים ;[

MC SammY

New member
אחלה תמונה קרן../images/Emo6.gif

לא ראיתי אותך היום
איפה היית?

KarenTheGoddess

New member
לא ידעתי שבאת בכלל עד שקראתי בפורומים ;[

אפילו בהופעה של 51 אחוז, בראגיי ובפאנק רוק לא ראיתי אותך

mkarin

New member
אני גרועה בזה ><

משהו טוב שקרה לך השבוע: אחלה מגן במתמטיקה, ישנתי אצל אחותי :], משהו שהורדתי לגביו ציפיות התגלה כנהדר. משהו רע שקרה לך השבוע: אני מגלה כל פעם מחדש שהחברות שלי לא שוות כלום. שיר שלא הפסקת לשמוע: פרח, של פוליקר. התחדשות השבוע: כלום. תוכנית השבוע: לא רואה כמעט טלוויזיה >< סרט השבוע: כנ"ל. ספר השבוע: לא הספקתי לקרוא. מאכל השבוע: גלידה, גם אתמול וגם היום. יאמי! יציאת השבוע: ישנתי אצל אחותי
סתם, למי היה זמן פנוי בכלל משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: יום חופש שאני עושה לעצמי ביום שלישי. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אין מישהו ספציפי. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: לא יודעת. תמונת השבוע: יש 2
ואף אחת מהן לא שלי. התוכניות שלי לשבוע הבא: ללכת לרופאה, מבחן בתעבורה [WTF?!], יום חופש, 2 שיעורי נהיגה וללמוד למגן בתנ"ך. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: דווקא לא קל בכלל =\

Mooa-Numi

New member
אני עייפה..

משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: הדברים הקטנים שהרסו לי את השבוע. או יותר נכון- הדברים הקטנים שביטאו דברים גדולים שיר שלא הפסקת לשמוע: התחדשות השבוע: סוויטשירט גרעיני וגם צבעתי את השיער. וחניכה שלי קנתה לי עגילים תוכנית השבוע: סרט השבוע: ונדטה אני מניחה?
ספר השבוע: אני בעמוד 60 או 70 של רודף העפיפונים.. אבל הוא פשוט לא מושךאותי מאכל השבוע: פחמימות יציאת השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: הקייצת אני מניחה אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: שירלי, המדריך שלי, חניכה שלי ואהבת חיי (לא בהכרח בסדר הזה) ציטוט\יציאת\מילת השבוע: תמונת השבוע: תמונה מהפלאפון.. התוכניות שלי לשבוע הבא: לעשות ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: לא משהו בכלל

Small talk

New member
"יום שישי את יודעת..."

משהו טוב שקרה לך השבוע: 98 במתכונת של 004,שני ימי חופש,אמא אמרה שיש לי רגליים יפות, תפרתי מיני ארנק והיום עוד כל מיני שטויות, כל השבוע הייתי בגישה של 'אין לי כוח לרדוף אחרי אנשים לל"ג בעומר, אם יהיה משהו זה יהיה נהדר אם לא אז לא (בהנחה ששוב אני אשאר בבית) ואתמול חברה התקשרה ושאלה אם בא לי לעזור לה לארגן משהו ללג בעומר, אז יהיה משהו קטן מחר עם חברות
, חברה הסיעה אותי בפעם הראשונה על האופנוע שלה (היא רק עברה טסט שבוע שעבר) משהו רע שקרה לך השבוע:3 מתכונת, אחת מהן סיוט מתמשך של 3 שעות בחדר בלי מזגן בחום נוראי (היה ביום חמישי), חתיכת ריב עם חברה, גיליתי שאין לי אם מי להיות בחדר בפולין, ושהתאריך לפולין כבר סגור על היומולדת שלי (אבל היי על הצד החיובי, תמיד רציתי להיות בחו"ל ביומולדת) שיר שלא הפסקת לשמוע: 'מאבד אותך' בביצוע של ג'קו. התחדשות השבוע: עיפרון שחור לעיינים ולק עם נצנצים. תוכנית השבוע: נמלטים עונה 2, לא הייתה לי במקום ללמוד ל3 מתכונת שהיו לי השבוע ראיתי פרקים על המחשב (אני עדיין באמצע העונה השנייה אז לא להרוס לי!). סרט השבוע: לא ראיתי. ספר השבוע: לא קראתי
מאכל השבוע: סוכריות גומי. יציאת השבוע: אתמול למסעדה וגלידה עם אחים ואמא שלי. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אולי יום כיף עם אמא ואחותי בי"ם. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: המורה שלי למתמטיקה שתגיד לי את הציון שלי ב003 ?. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "עופר, המראה החיצוני שלך יפתח לך הרבה דלתות, שזה טוב בשבילך כי אתה לא מגיע לידית"
תמונת השבוע:
פרצוף של ארנולד מ'על טעם ועל ריח'. התוכניות שלי לשבוע הבא: ללמוד לבגרות במחשבים, לסיים את העונה השנייה של נמלטים. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סביר, היו לי יותר טובים. הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה