סכ"ש

MC SammY

New member
You doin' that thing you do

משהו טוב שקרה לך השבוע: משמרות מצחיקות בעבודה, ים פעמיים בשבוע, אנשים טובים, בריתה, יום שישי.. משהו רע שקרה לך השבוע: משמרת מעצבנת בעבודה. שיר שלא הפסקת לשמוע: Sublime-Wrong way התחדשות השבוע: חכו חכו לשבוע הבא תוכנית השבוע: האלופה? סרט השבוע: - ספר השבוע: - מאכל השבוע:
יציאת השבוע: יום חמישי אחרי העבודה ישר לים.. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: משכורת
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: מי שבא לו לפגוש אותי ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "GPעז"
תמונת השבוע:
אז מה אם מרי כבר שמה אותה
התוכניות שלי לשבוע הבא: לעבוד, להתחיל ללמוד למתמטיקה..אולי לסוע לחיפה ליום הסטודנט ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סבבה+

יאללה

משהו טוב שקרה לך השבוע: אבא שלי חזר היום מחודש וחצי בארגנטינה, היה לי כיף בקיבוץ משהו רע שקרה לך השבוע: אני ושחר נפרדנו (וחזרנו אל דאגה) שיר שלא הפסקת לשמוע: היום התנגן לי בראש "מותר לומר" של דיוויד ברוזה אז שמתי את המיטב לעכשיו התחדשות השבוע: אבא חזר היום עם המון מתנות.. וגם היום בבוקר 2 חברות הפתיעו אותי עם הדיסק החדש של קרן אן לכבוד היוםהולדת. תוכנית השבוע: תוכנית בטלויזיה? אממ.. אני כבר לא ממש רואה טלויזיה. רק משלימה פרוייקט מסלול בVOD סרט השבוע: אין ספר השבוע: חוות העלמות/שולמית לפיד (שחר קנה לי ליום הולדת) מאכל השבוע: מגנום מיני שוקולד מריר - איזה טעות! יציאת השבוע: נסעתי עם עצמי לאילת להיות קצת לבד.. היה ממש כיף. זה גם ממש מצחיק שאני יכולה "לקפוץ לאילת.." חחח משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: חברה באה לסופש בקיבוץ! אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: מישהי מהמתנדבות ציטוט\יציאת\מילת השבוע: לא עולה לי כרגע ... תמונת השבוע: יש לי פילם שפיתחתי.. אבל זה לא על המחשב התוכניות שלי לשבוע הבא: מחר יורדת לקיבוץ, עבודה שני-שישי, ביום רביעי בלילה חברה שלי מגיעה ובחמישי שחר מגיע ובשישי יש מסיבה! ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: היה שבוע מוזר... אבל אני מקווה שהכל יסתדר

AnGeL DoLlY

New member
שלום שלום ../images/Emo66.gif

לא הייתי פה בערך שבוע ואני מרגישה כאילו חודש משהו טוב שקרה לך השבוע: בודקים לי בסוף את המבחן בהיסטוריה (מעניין כמה נקבל) ועברתי את המגן במתמטיקעעעעעעעעעעעע. והקטע שדווקא הלך לי בסדר גמור יחסית לכולם שיצאו מבואסים תחת.
אהה כן אחרכך הלכנו כל הבנות לפסטיבל של מוטורולה אורבן מיוזיק וישבנו לאכול סושי מושלם בג'פאניקה והיה כייף. משהו רע שקרה לך השבוע: סתם בכיתי בגלל המבחן ההוא שהיו אמורים לפסול לי והתעודדתי בסוף, קיבלתי מחזור שלשום וכואב לי ממש. שיר שלא הפסקת לשמוע: גרייס קלי התחדשות השבוע: לא קניתי משהו מיוחד תוכנית השבוע: היום, נמלטים, פרק סיום עונה. סרט השבוע: לא ראיתי סרט. ספר השבוע: כנ"ל מאכל השבוע: מאקי טמפורה מטוגן עם טונה בג'פאניקה.
יאםםם. יציאת השבוע: אתמול לדיזינגוף. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לעבור בטוב את המשפר בהיסטוריה, לדעת כמה קיבלתי במבחן, להגיש כבר את הפרוג'קט המזדיין באנגלית, ולנוחחחחחחחח. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: התשובה בגוף השאלה
ציטוט/יציאת/מילת השבוע: "טוב חבר'ה אם יש לכם שאלות לאביב זה הזמן, כי שבוע הבא היא כבר לא תהיה.." חחח המשפחה שלי מצד אבא מתלוננים שאני לא מגיעה לארוחות משפחתיות. תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: לא יודעת, בינתיים אין. ולסיכום איך עבר עליך השבוע: סך הכל דיי משעמם. אבל הסתיים בטוב וזה מה שחשוב :)

ThE uVa

New member
פעם ראשונה שאני עונה נראלי../images/Emo60.gif

אכן מאורע היסטורי. משהו טוב שקרה לך השבוע: אמ. אנשים היו נחמדים אלי. משהו רע שקרה לך השבוע: הכלבה שלי מתה, המאמנים שלי לא מניחים לי ובאופן כללי לא קל. שיר שלא הפסקת לשמוע: בקושי שמעתי מוזיקה. התחדשות השבוע: אמממ. פשוט כלום. תוכנית השבוע: באפי היא תמיד תוכנית השבוע. סרט השבוע: לא ראיתי אף סרט, לפי דעתי [באורך מלא לפחות] ספר השבוע: פרח קיר הצליח לעודד אותי קצת. מאכל השבוע: פשטידת איטריות שאמא הכינה לי יציאת השבוע: "יובל, את יודעת שדודלי זה זין צעצוע?" משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: המממ. כלום. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: לאדעת ציטוט\יציאת\מילת השבוע: לא אמרתי כבר? תמונת השבוע: אני אשים תמונה של עצמי כי אני אוהבת את עצמי! האאא! אני וחברה שלי משתטות, אני משמאל. התוכניות שלי לשבוע הבא: אני מקווה לעשות את העבודה בקולנוע, בעיקר כי זה אמור לקחת איזה חודשיים והיא צריכה להיות מוכנה לבגרות בעוד שבוע וחצי :] [אני לא בחורה אחראית במיוחד נראה לי.] ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: לא קל.

../images/Emo42.gifטרילילילי טרלהלהלהלה

משהו טוב שקרה לך השבוע: אילת
משהו רע שקרה לך השבוע: סיננתי אותו:[ שיר שלא הפסקת לשמוע: משינה- אחכה לך בשדות התחדשות השבוע: המון המון המון צמידים, שרשראות ושתי רגליים שרופות מהשמש האילתית תוכנית השבוע: צבא, יומולדת של יעלי וקבוצה וכמובן- אילתתתת בחמישישבת סרט השבוע: ראיתי פרק של האלופה, אחרי שבועיים שלא ראיתי! [זה נחשב?] ספר השבוע: 3 דברים לאי בודד של יואב אבני מאכל השבוע: נאפיס
יציאת השבוע: יומולדת של יעלי
ושיטוטים הזויים באילת עם חנצ'וק משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לראות מלא מלא מלא מלא מלא אנשים שאני מתגעגעת אליהם אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אין ספציפי. אולי את אדון בחור?
ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "אני וורקוהולית עם נכון לעכשיו קרוב ל-15 חיילים >>;[<<<מסופחים שרוצים קשר איתי ואין לי מושג בשיט איך להתמודד עם זה, כי אני נהפכת בעל כורחי לחפשנית מתה" אה, ו"לחן לא נעים לצאת מהבר המסריח הזה, כי היא אכלה להם חתיכת גזר שלמה. צודקת, איך הם יתמודדו עם זה? הכלכלה שלהם נהרסה!" תמונת השבוע: ברגע שאוריד למחשב אצרף [אם אזכור את זה
] התוכניות שלי לשבוע הבא: צבא, ה"פרידה" ממור ועוד קצת צבא.אה! ויש מצב לארוחת בוקר עם סיון בשישי! ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: היה מצויין! ים זה טובבבב

[[[[:

משהו טוב שקרה לך השבוע: אתמול עם שיר [[: משהו רע שקרה לך השבוע: המוכרת בחנות שאנחנו תמיד קונים בה אלכוהול אמרה לאבא שאנחנו קונים שם כל סופ"ש שיר שלא הפסקת לשמוע: "צליל מכוון\ יצחק קלפטר"
התחדשות השבוע: חזיה יפפפפפפפה תוכנית השבוע: לאיצא לי כמעט לראות טלויזיה סרט השבוע: לאראיתי אף סרט ספר השבוע: התמימים\הרלן קובן מאכל השבוע: סנדביץ' ארומה היום [: [בארומה כמובן] יציאת השבוע: אתמווווווול [[: היה כזה מצחיק משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: הבגרות בתולדות? לאיודעת אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אנערף [: את מי שבא לי לפגוש אניבטוח אפגוש ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "אמא שלי בקבוק מלא כל יום רביעי" תמונת השבוע: אוווווווח יש תמונות כל כך מצחיקות מאתמול.. חבל שהן לא במצלמה שלי [[: התוכניות שלי לשבוע הבא: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:

Liraz 6q

New member
בוקרטוב:]

משהו טוב שקרה לך השבוע: השיחה איתו.. משהו רע שקרה לך השבוע:המחזור המעצבן הזה.. שיר שלא הפסקת לשמוע: im lost without your love של עופרה.. משופ מה כל השבוע הוא רדף אותי.. התחדשות השבוע: גופייה ורודה ( זהו? זה הגיוני?
) תוכנית השבוע: אין סרט השבוע:ילדות רעות ספר השבוע: בחורים טובים של שרה אנגג'ל.. מאכל השבוע: תופח אדמה מהמדורה
יציאת השבוע:יומשישי
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: יומשישי... אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: הוא
ציטוט\יציאת\מילת השבוע: ".. מה היא חשבה לעצמה שהיא יצאה עם הדבר הזה מהבית?" ".. סליחה???" תמונת השבוע: לא כלכך מהשבוע.. אבל..
התוכניות שלי לשבוע הבא:לסיים עם הברות במנהל ולפרוק כל עול בסוף השבוע.. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:נחמדמאוד..

Small talk

New member
נכון!

משום מה עולה לי לראש שהיא מזכירה לי שחקנית מאיזה ויוה או משהו, למרות שלא ראיתי ויוה אף פעם...

LimiMimi

New member
מדהימה!

לא הייתי מהמרת שאת מישראל.. יש לי יופי חו"לי שכזה

Liraz 6q

New member
חחחח איזה מקסימות אתן

תודה
כבר שמעתי שיש לי יופי ערבי, יופי מקסיקני, יופי ברזילאי וכו וכו.. חחח

כבר שבוע חדש אבל בכ"ז

משהו טוב שקרה לך השבוע: ההליכות, ההתמדה, השיחה איתו
, הירידה במשקל משהו רע שקרה לך השבוע: ריב מכוער ביותר עם אמא שנמשך כבר שבועיים שיר שלא הפסקת לשמוע: אממ החדש של אינפקטד.. והחרוש.. נו אינסיין. וגם שיר למעלות חח איזה לא קשורים התחדשות השבוע: אממ נראה לי שכלום תוכנית השבוע: האלופהההה
סרט השבוע: לא ראיתי ספר השבוע: לא קראתי מאכל השבוע: סלט חעחע יציאת השבוע: אתמול היה כיף ברמות משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שומדבר ספציפי האמתי אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אותו ד"אאא ציטוט\יציאת\מילת השבוע: היו הרבה.. מזה לא עולה לי עכשיו תמונת השבוע: אני ברגעי שעמום התוכניות שלי לשבוע הבא: להמשיך להתמיד בהליכות ולראות מה אני עושה לגבי 003 ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: היה נחמד מאוד ואתמול פשוט סגר אותו בצורה מושלמת

עכשיו תורי, עכשיו תורי

זה סוף הפחד. עכשיו תורי, עכשיו תורי, ששנינו יחד..." משהו טוב שקרה לך השבוע: גיליתי שיש לי אחלה מפקד [שינוי מרענן], גיליתי שאין לי תורנויות במאי, והלכתי אתמול לים ותפסתי אחלה צבע.
משהו רע שקרה לך השבוע: הביקורת המעפנה הזאת. |: שיר שלא הפסקת לשמוע: אריק ברמן - מה עוד ביקשת התחדשות השבוע: כלום.
תוכנית השבוע: הספיישל סיום של מועדון לילה. סרט השבוע: ראיתי עכשיו את 'בתול בן 40'. משעשע. ספר השבוע: עדיין צילה של הרוח. אין לי זמן לסיים אותו. מאכל השבוע: מקרוני & צ'יז.
יציאת השבוע: ים, דפנטלי. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: חופש! אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: חנצ'יק. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "נו מה, ככה את נוטשת אותי?" "שמעתי שאת מקצוענית בריקוד", זה היה נחמד לשמוע :] תמונת השבוע: יש לי פול תמונות מהכנרת, אבל עדיין לא קיבלתי אותן/: התוכניות שלי לשבוע הבא: חופש ראשון שני, שלישי עד חמישי - צבא בעיקר, סופ"ש - פארטייה ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סבבה אגוזים.

©big smile©

New member
טוב, אני אענה על זה.

אין לי מושג למה לא עניתי על זה עד עכשיו. משהו טוב שקרה לך השבוע: סיימתי פסיכולוגיה, קיבלתי תפקיד חדש במסיבת סיום, הייתי הרבה עם חברים. משהו רע שקרה לך השבוע: שטויות שהרסו עם יותם, הלחץ לפני הבגרות בפסיכולוגיה, העובדה שהמחשב שלי התפגר ואני יושבת עכשיו במחשב נייד ואין לי כאן כלום. שיר שלא הפסקת לשמוע: איזה טראנס מהמוזיקה של אתי חח
התחדשות השבוע: סיגריות, תפקיד חדש במסיבת סיום תוכנית השבוע: אין סרט השבוע: אין ספר השבוע: אין מאכל השבוע: במבה יציאת השבוע: גן העיר עם יותם ביום רביעי משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שיעבור מהר אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: יונית ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "בשנה הבאה בצבא נשרוף את הבסיס" תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: ללמוד ולהעביר את הזמן בכיף. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: בסדר גמור, חוץ מהלחץ לפני הבגרות בפסיכולוגיה.

למעלה