סכ"ש או ס"ש?

KarenTheGoddess

New member
+

שני אנשים בהזדמנויות שונות (ובימים אחרים) אמרו לי שאני יפה היום כשהרגשתי הכי מגעילה שיש. + 'איזה חיוך!' מבנאדם שאני לא כולכך מכירה שניסה לחבק אותי המון ככל שהאלכוהול השפיע עליו יותר.

LimiMimi

New member
יוהו.

משהו טוב שקרה לך השבוע: לא רוצה רק אחד. 1. "קודמתי" בעבודה. והמשמרת ההיא שהייתה פשוט מדהימה. 2. נונסטופ פלירטים. נונסטופ. 3. סיימתי עם קולנוע.
משהו רע שקרה לך השבוע: לא היה משהו רע אני חושבת. אולי קצת עצבים פה ושם. והיום היה יום משעמם ברמות. אה כן. הבגרות במתמטיקה.
שיר שלא הפסקת לשמוע: What comes around goes around
. ממכר. מה! התחדשות השבוע: מנוי לעשרה סרטים.
תוכנית השבוע: נמלטים. סוףסוף השלמתי פערים. סרט השבוע: היוקרה ופייטקלאב. שניהם חובה לכל אחד! ספר השבוע: לא קראתי כבר יותר מידי זמן.
מאכל השבוע: ס-ו-ש-י.
יציאת השבוע: לא היה משהו מיוחד. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אולי אפגוש איזה מישהו שאני רוצה לפגוש ממש. ולעבודה.. שזה די מוזר; אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: סוד. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: - "איזה לא ראיתי אותך? לא הייתי מרוכז בכלל, לא שמת לב שכל הזמן הסתכלתי עליך?" - "זו תהיה הפעם היחידה שאת הולכת לשמוע אותי אומר את זה כי זה סוג של תבוסה. את יפה." תמונת השבוע: יש אחת שנמחקה, ראבק. ;[ התוכניות שלי לשבוע הבא: רשמתי עלזה כבר ביותר מידי מקומות בפורום הזה. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מ-עו-לה.

Liraz 6q

New member
שבוע טוב בנות..

משהו טוב שקרה לך השבוע: קיבלתי ניהול!
משהו רע שקרה לך השבוע:הקשר שלי איתו נראה לי הולך ומתמוסס..
שיר שלא הפסקת לשמוע:נצמדנו של שלמה החתיך הזה
התחדשות השבוע:גי'נס בהיר קצר וגופייה זהב.. תוכנית השבוע:כוכב נולד
סרט השבוע:לא ראיתי ספר השבוע:לא קראתי מאכל השבוע:פירות למיניהם.. יציאת השבוע:האמת שאתמול לא היה כזה להיט..
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:לסיים עם הבגרות בתנך מחר..ושיומשישי יהיה כיף אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: בא לי על דודי.. באמת
ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "..אני אעשה הכל כדי שתהיי שלי שוב.."
תמונת השבוע:
מהיציאה אתמול.. התוכניות שלי לשבוע הבא: תגבורים באזרחות.. ולטחון עבודה.. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:בסדר..

תפסיקי

את לא יכולה לרוץ אליו בחזרה כל פעם שאת קצת בנפילה ולא מצליח לך עם מישהו... קחי את עצמך בידיים ואל תחזרי אליו שוב.

Liraz 6q

New member
זה לא קטע של נפילה...

הוא כזה נושי ואני מתגעגעת לכל המצב הזה.. ומצד שני לא תמיד היה לי טוב.. אעעעע ואני כבר לא יודעת מה לעשות!

אני לא מאמינה O::::

משהו טוב שקרה לך השבוע: סיימתי עם 2 היחידות הראשונות במתמטיקה :]] , רזיתי :] [אפילו חבר שלי העיר לי על זה, היה בשוק והוא לא ראה אותי כולה יומיים חחח] משהו רע שקרה לך השבוע: ריב איתו :/ ועוד אחד... שיר שלא הפסקת לשמוע: מאיר אריאל - ילדתי שלי התחדשות השבוע: כלום תוכנית השבוע: ישנן בנות
סרט השבוע: The omen ספר השבוע: מתמטיקה ? O: מאכל השבוע: ספגטי שחבר שלי הכין לי היום :]] יציאת השבוע: שומקום משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שיעבוווור , הוא הולך להיות משעמם אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: את המנהלת שלי, יש לי תלונות
ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "דיזני..." תמונת השבוע: => התוכניות שלי לשבוע הבא: כלום בעיקר ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: בוא נגיד שהעיקר עבר.

Shusho

New member
לול אם ככה כל הסדרה

אני הולכת לחפש איפה אני משיגה את הפרקים של זה

Oo The Gush Oo

New member
../images/Emo45.gif

כל הזמן רואים ציצים שמה. סדרה מעולה אבל, עמוקה כזאת..

Tin Doll

New member
../images/Emo99.gifג'ני המדהימה הזו

ראית את הפרק האחרון שדנה מתה? יאו כמה בכיתי.. מסכנה אליס.. איזו מותק :(

../images/Emo7.gif כן ראיתי

זה היה כזה עצוב וחזק שהיא בכתה וצרחה והפרח מנגן לו. אבל לא יכלתי כ"כ להכנס לזה כי הייתי צריכה להסביר כל שנייה לחבר שלי מה הולך שם :/ קיצר אני מחכה לפרק של היום...

Tin Doll

New member
נרדמתי בערך ב10

כי הייתי ממש עייפה, והתעוררתי בדיוק שניה לפני שזה התחיל כי הייתי חייבת לראות את הפרק הזה (בזמן האחרון אני לא מפסידה שום פרק) וזה כל כך ריגש אותי... גם כל הפרק שציינו מה השעה ומתי כל דבר קרה, זה היה כל כך חזק, הקדישו הכל בשבילה.. והפרח היה הדבר הכי מצמרר. גם הצעקות והבכי של אליס. ושתביני, לא ראיתי בכלל את העונות הראשונות שאליס ודנה היו ביחד, ואני לא מתה על דנה, אבל זה היה פשוט חזק מידי..

Miss Tika

New member
וואי לא

ראיתי כלום מהעונה השניה פעם צרבו לי את כל הפרקים של העונה והראשונה והשניה... אני צריכה מי שיצרוב לי תשלישית :[ (מה קרה לשיין?? היא עדיין שוות על?!)

Tin Doll

New member
מעורב

משהו טוב שקרה לך השבוע: החיבוק שלו משהו רע שקרה לך השבוע: עומדים להפרד שיר שלא הפסקת לשמוע: סיון שביט ואביתר בנאי - יפה יותר מיפה התחדשות השבוע: אממ סיגריות ומסטיקים? תוכנית השבוע: ישנן בנות סרט השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: פשטידה של אמא יציאת השבוע: לפראנויה שישי בערב.. אימאלה כמה שתיתי וכמה רקדתי משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אנערף אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: את חבר שלי ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "אני לא יכול לאבד אותך ככה" תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מעורב... חיוך מהול בעצב

למעלה