סכרת נעורים

olevi2x

New member
סכרת נעורים

היי חן רציתי לשתף אותך בעניין אישי, ואני אשמח מאוד אם תעזרי לי. הכרתי בחור מאוד נחמד, ובפגישה השלישית איתו הוא סיפר לי שיש לו סכרת נעורים. לא היה לי מושג באיזה מחלה מדובר כמובן שהוא אמר לי שאם יש לי שאלה ולו הקטנה ביותר לשאול אותו הוא יענה לי בשמחה . הכן שאלתי אותו את כל השאלות שעלו לי באותו רגע לראש והוא ענה לי בשמחה מבלי להסתיר דבר, ואפילו הסביר לי דברים שלא עלו במחשבתי. שמחתי על הפתיחות שלו בנושא ועל כך שהוא לא מתבייש בכך. אך כשחזרתי הביתה עלו בראשי כמה דאגות, וכדי לא להשאר בורה בעניין נגשתי לאינטרט והתחלתי לקרוא מאמרים וכתבות כמובן שזה עזר לי מאוד הבין אבל גם הפחיד אותי מעט לגבי עתידי. שאלתי היא האם יש לי סיבה לדאגה? תודה על העזרה

היי!

בעיקרון אין לך ממש סיבה לדאוג, סוכרת היא לא מחלה קשה אבל יש כאלה שעושים אותה קשה ואיומה... לגבי העתיד- פה זה קצת יותר מורכב, למה אני מתכוונת: למרות שנראה לי שזה ממש מוקדם לעלות את הנושא בכול מקרה חשוב שתידעי: אני יודעת שנשים עם סוכרת חייבות להיות מאוזנות (רמות סוכר תקינות) כי אם לא יהיה סכנה מאוד גדולה לעובר. בקשר לגברים עם סוכרת ואיך זה משפיע על הריון-בקטע הזה אני לא ממש מבינה, אולי מישהו בוגר יותר ממשתתפי הפורום יכול לענות על השאלה הזאת...כי אם את לא יודעת...אני רק בת 15! מקווה שעזרתי לך במשהו, וכמובן שתמיד תוכלי לשאול פה את השאלות שלך ונשמח לעזור.

10shosh

New member
אולי תהי יותר ספציפית לגבי מה הפחיד

אותך ואז נוכל לענות !!!

nitsansh

New member
סוכרת זו לא מחלה מדבקת...

אם זה מה שמדאיג אותך, את יכולה להיות רגועה... בשום אופן את לא יכולה להדבק ממנו...

למעלה