סכרת משתוללת

סכרת משתוללת

שלום..
אחרי כמה חודשים של התלבטות ומאחר שהרופא המטפל נסע לשליחות לחו"ל וחוסר ההצלחה להתמודד לבד פניתי בחזרה למרפאת הסכרת..

ההיתי בטוחה שזה המעשה הנכון וידעתי את דעתך הטובה על הרופא המדובר.לצערי לא הצלחתי..

שמעתי הרצאה על כמה שהבדיקות שלי לא טובות ושבמצב הזה אני לא יכולה להמשיך [A1C שלי 13.5] את הנתונים האלה לצערי ידעתי גם קודם.

הוסבר לי שהפתרון ה"מצוין" לכך הוא מאד פשוט ..להוריד את מינון הסטרואידים ולעשות פעילות גופנית..הבנתי שהוא לא טרח לשניה לקרוא את הכתוב במחשב וניסיתי להסביר שניסינו כבר המון זמן להוריד מינון והענין לא הצליח במיוחד אחרי שנסגרו בפני טיפולי הפלסמה .ופעילות גופנית כרגע כשגם ללכת ישנם ימים שקשה לי לא בדיור רלונטית כאן קיבלתי מידע שזה תלוי בי ..והאמת נכנעתי והפסקתי להסביר

ההלם הרציני שלי היה שניהלנו דו שיח קטן וידידותי על האינסולין המרוכז אני טענתי שכמו שהסבירו לי זהו אינסולין שכל יחדיה היא פי 5 מאינסולין רגיל הד"ר והאמת גם האחות קודם הסבירו לי שזה לא נכון והאינסולין הוא פשוט ארוך טווח יותר..

לכן העצה שלו היתה שבמקום 16 עד 20 יחידות שאני נותנת עכשיו לארוחה שאני אתן 50 יח בבת אחת כשאמרתי שזה לא הגיוני לקבל 250 יח בבת אחת הוסבר לי שזה טעות שלי..אבל התבקשתי להביא את הבקבוק בפעם הבא על מנת שהם יוכלו להמשיך לבדוק את הענין..

הכל בסדר ולא כל רופא אמור להכיר את כל התרופות..אבל.. החולים גם לא מטומטמים באופן גורף ואפשר לשמוע ולבדוק את הנתונים לפני מתן ההרגשה זיפתית לחולה.

אין לי כוונה לחזור אליו ..ואני יודעת שחלק מכובד מהענין הוא גם באשמתי נכנעתי ועיפתי ואני בודקת מאד מאד מעט.אבל מזריקה [נכון על עיוור] ולכן ביקשתי עזרה ולא על מנת להגיד לי כמה אני לא בסדר..

אני לא מסכנה ולא ביקשתי רחמים אבל אני אמורה להסתדר כל יום 365 ימים בשנה עם הסכרת,המיאסטניה,הניורפתיה שמשתוללת בזמן האחרון בצורה נוראית [ביקשנו כרגע אישור לקנביס שאולי יביא קצת רגיעה] עם הגסטרופארזיס הקרישות ועוד כמה "מתנות" קטנות..

אז אולי הגזמתי בבקשת ההבנה ...
ואולי ה"חוויה" האחרונה באשפוז בעקבות DKA חוזר וחוזר וחוזר..רציתי בטחון מסוים..
הרגשתי שכאן אני יכולה להסביר את עצמי ואולי בטעות יכנס לכאן אנדו חדש או בדרכו להיות רופא כלשהוא ויקרא איך כאן מתיחסים לחולה ויפנים ואפילו במעט..

ובעיקר יפנים שחולה הוא לא אוסף של דברים פגומים אלא בראש ובראשונה אדם..

תודה על כל העזרה
תמיד
מיכל

את צודקת, מה אני יכולה לומר?

האינסולין המרוכז הוא אכן 500 יחידות למ"ל, בניגוד לרגיל שהוא 100, ולכן את צודקת לגמרי ש הוא פי 5 יותר מרוכז, ולת 50 יחידות לכאורה זה בעצם לתת 250.
מיכל לדעתי את באמת עייפה, ומה שאת צריכה בעיקר זה ליווי נפשי, מישהו שיתן לך את הכוח לעשות את הדברים נכון. לפחות מה שבשליטתך, שזה לפחות ניטור עצמי.
בנושא הסטרואידים, כמובן אלה הנוירולוגים, וקטונתי. את עדיין עם משאבה או כבר לא?
אבל זה גם נכון שכדי להרגיש יותר טוב, כולל התסמינים הנוירופתיים, איזון הסוכרת הוא היעד הראשון, ולא חשוב כמה אינסולין את צריכה לקבל.

שבוע מצוין

תודה על התשובות..
&nbsp
וכן אני עדין עם המשאבה שמזרימה בזאלי והתוספות הן עם מזרק..
&nbsp
למרות שהתחלתי לחשוב שאולי נכון לתקופה מסוימת לחזור לזריקות [אבל נראה]..
&nbsp
ואני באמת עיפה.מקווה לאגור כח ומהר
&nbsp
תודה על הכל
מיכל

למעלה