סכרת מרתיעה!!!

סכרת מרתיעה!!!

והנה מגיעה ההודעה השניה שלי בפורום הזה והםעם זה בנושא די כאוב... הגעתי למסקנה שסכרת, אין מה לעשות, וכמה חברים ומשפחה יגידו שזה לא נכון, מרתיעה, ובעניין הזה אני מדברת על בנים בעיקר, בואו נגיד כשרוצים להתחיל מערכת יחסים לדוגמא. זה לא נעים, ומניסיון כשאני יוצאת עם מישהו פגישה ראשונה או שניה להגיד : "שמע, יש לי סכרת" כי איןמה לעשות, רוב האוכלוסיה, רואה את זה כדבר נוראי, מישהו שמזריק 5 פעמים ביום, יש על זה התרמות, פרסומות בטלוויזיה ובקולנוע... ובנים בכלל נראה לי לא רוצים להיות עם מישהי כזו, זה די מפחיד, אין מה לעשות. וזה משהו שאני מאוד מפחדת ממנו, כי כבר יצא שמישהו ניתק איתי את הקשר בערך ולוא דווקא קשר רומנטי בגלל זה, פשוט הפסיק לדבר איתי וזה די פגע בי, היציאות שלי עם בנים מאז שגילו לי, זה לשתות דיאט קולה, ואז הם שואלים אותי "מה? את בדיאטה?" כי אני ממש רזה, ומה אני אמורה להגיד להם??? דוגרי, לא רע לי לחיות עם זה, זה לא מפריע לי בחיי היומיום, אני פשוט מתה מפחד שזה יהרוס לי מערכות יחסים בעתיד, כפי שאני מרגישה שזה עשוי להרוס לי עכשיו, אני כל כך מנסה לא לספר את זה לאנשים, וזה מתסכל שאני אצטרך לדאוג לזה ולהסתיר דברים כאלה במשך החיים עד שאני באמת ארגיש נוח עם בן אדם לספר לו את זה. זה לא משנה שכל החברים והמשפחה אומרים שזה לא מרתיע, אבל אפילו הם מציעים לי לא לספר את זה ביציאה ראשונה עם מישהו...אז הנה!!! זה כן אומר משהו

מערכות יחסים מתוקות ../images/Emo4.gif

אני יכולה לתת לך את האני המאמין שלי. אני לא מפרסמת ברבים את היותי סוכרתית כמו שאני לא מספרת הרבה דברים אחרים על עצמי כי כזו אני(חלק מיתרונות האינטרנט
). ורבים כאן יחלקו עלי ויגידו שאת צריכה לספר הכל ומיד. אני חושבת אחרת. בפעמים שסיפרתי מלבד מקרה אחד (דוקא מחברה שאמרה לי מה שהוא בסגנון מי ירצה אותך
אבל היא התגלתה כחברה לא ממש טובה גם במצבים אחרים...) לא נתקלתי בעיונות אלא להפך. אבל שוב אני לא ספרתי לא בפגישה הראשונה גם לא בשניה וגם..... סה"כ כאשר את רק יוצאת עם מישהו ולא מכירה אותו והוא זורק עליך כזו פצצה - וכן לא נתימר למי שלא מכיר ויודע זה אכן נראה סוף העולם
- הוא אכן יקום וילך: הוא לא מכיר אותך את מבחינתו עדיין לא שווה את ההשקעה. למה להכניס ראש בריא למיטה חולה. אבל אם הוא מכיר אותך רואה שאת אדם נורמלי לחלוטין מתפקד ככל האדם, הוא מכיר את היתרונות שלך והמעלות שלך. הוא כבר יחשוב פעמים לפני שהוא הולך... ואם הוא הלך זה כבר מבחן טוב למערכת היחסים. אני יכולה לספר לך שכאשר התחלתי לצאת, עם מי שהוא כיום בעלי, הוא סיפר לי על ידידה שלו ואיזה מסכנה היא כי היא סוכרתית ושבטח אף אחד לא רוצה לצאת איתה וכו'- אני כמעט נחנקתי באותו רגע
. לקח לי זמן עד שספרתי לו. נכון זה עיכב בהרבה את ההתפתחות של המערכת - כי מה לעשות יש דברים שלא עושים לפני שמספרים לבן הזוג על היותך סוכרתית
אבל הוא למד להכיר אותי ולאהוב אותי כפי שאני
(תמיד טוב להוסיף ליתר בטחון
) ושכבר ספרתי לו הוא רק אמר שזה גורם לו לדאוג לי יותר
את שותה דיאט קולה כי את שומרת - וכי בקולה יש המון קלוריות: לא שיקרת ולא בטיח. את אכן שומרת ואכן בקולה יש הרבה קלוריות. אני ממש מבינה את החשש שלך, אני ממש זוכרת את הפחד שאני אספר לו והוא יקום וילך - אבל עובדה התבדתי- מי שקם והולך הוא בטוח לא הבחור בשבילך
.

i l a n n a

New member
מוכר לי...

כשהצתרפתי אליכם גם לי היו חששות כאלו... בנוסף לפחד ממערכות יחסים היה לי גם פחד מיחס של חברה (עבודה/ לימודים וכו'). אז ככה- מערכת יחסים אין לי עוד מאז... (אני נפרדתי מהחבר בלי קשר לסכרת, סתם עשיתי שינוי חיובי בחיים.) אם יש מועמדים.... החברה החיצונית- בבסיס אמנם כולם שואלים אותי "סכרת זו לא מחלה של זקנים?!?" ואז אני "פוקחת" את עיניהם... אבל סה"כ עוזרים וממש לא נרתעים!!!! בקיצור- אין בעיה (דרך אגב, לפני הסכרת היה לי אורח חיים מאוד לא קבוע בעיקר בסופ"שים... ואני ממשיכה לעשות את זה, אני מתארחת אצל חברים בכל הארץ וכו')

למעלה