סכסוך במשפחה

מצב
הנושא נעול.
סכסוך במשפחה

סכסוך במשפחה
שלום, חבר שלי הקים עסק שלא הלך לו...... זה השפיע, כמובן, גם על המצב בבית, במשפחה... על רקע זה ישנם סכסוכים רבים, ואשתו עושה הכל כדי שהוא יכה אותה. הוא טיפוס חם-מזג, אבל, כמובן מחזיק עצמו בידיים. בשלב זה, המצב הכלכלי שלהם לא מאפשר לחיות בנפרד... מה עושים? (הוא חושב לפנות למשטרה ולהגיד שהאישה מתגרה בו כדי שיכה אותה....) תודה

nimpo

New member
כדאי שמהר מאד

סכסוך במשפחה
שלום, חבר שלי הקים עסק שלא הלך לו...... זה השפיע, כמובן, גם על המצב בבית, במשפחה... על רקע זה ישנם סכסוכים רבים, ואשתו עושה הכל כדי שהוא יכה אותה. הוא טיפוס חם-מזג, אבל, כמובן מחזיק עצמו בידיים. בשלב זה, המצב הכלכלי שלהם לא מאפשר לחיות בנפרד... מה עושים? (הוא חושב לפנות למשטרה ולהגיד שהאישה מתגרה בו כדי שיכה אותה....) תודה
כדאי שמהר מאד
יעזוב את הבית,להוריו או כל מקום אחר,וזאת לפני שהמצב יחמיר. וכל תירוץ שאין לא יכולת כלכלית לעשות צעד כזה,יתברר כלא רלבנטי, אם ימשיך לגור איתה באותו בית. "הוא חושב לפנות למשטרה ולהגיד שהאישה מתגרה בו כדי שיכה אותה" - רעיון גרוע ביותר,ואני אסביר : 1.אף אחד לא יאמין לו. 2.אין לו הוכחות. 3.הוא גבר ובמדינה הזו במקרים של סיכסוך בין בני זוג, המשטרה ובתי המשפט עומדים רק מאחורי גבה של האישה (וזאת בלשון המעטה..) עכשיו,לידע כללי האישה הזאת פולנייה ?

מצב
הנושא נעול.
למעלה