סכנת הריון?

kesem217

New member
סכנת הריון?

אני והחבר שכבנו בפעם הראשונה ביום רביעי (10.6) וזה היה פרץ הורמונים.. ובלי קונדום, והוא גמר בחוץ- במאה האחוזים. אבל אני עדיין מאוד מפחדת, נזכרתי בזה והתחלתי להלחץ ולבדוק על תסמיני- יש לי כאבים בחזה ונראה לי שגם אני צריכה לשירותים הרבה.. אני מפחדת מאוד מאוד מאוד וזה חוסר אחריות לא נורמלי ואני חסרת אונים.. אנחנו הולכים לקננות בדיקה מחר בבוקר אבל בכל זאת. אשמח לתשובה בדחיפות! מה לעשות?!

סכנת הריון?

אין לך מה לקנות בדיקת הריון עדיין כי היא לא תהיה חיובית עד שעברו מינימום 12 יום מהיום שבו נכנסת להריון, אם נכנסת. גם רוב הסיכויים שכל הסימפטומים שהזכרת מקורם בלחץ כי גם אם את בהריון, זה עוד מוקדם בשביל תסמינים כאלה. הצורך לשירותים יכול להיות בגלל עצם קיום היחסים וזה קורה הרבה , בעיקר בפעמים הראשונות בחודשים הראשונים לאחר תחילת קיום היחסים . בקיצור, להבא, דעי לך שיש גלולה של היום שאחרי שקוניםללא מרשם בכל בית מרקחת וצריך לקחת אותה תוך 72 שעות מהיחסים. אם היית לוקחת, לא היית כל כך בלחץ. כעת אין מה לעשות אלא להמתין את הזמן , או יותר נכון להמתין עד לוסת הבא ואם הוא מאחר לעשות בדיקה. כמו כן אני מא ממליצה לגשת בהקדם לרופא נשים על מנת להתאים לך אמצעי מניעה.

למעלה