סכנות האקסטזי

יאיר5

New member
אמיר אין בעיה אתה יכול לצטט

תתשובה שלי לאן שתרצה ואני יכנס לדיון בפורטל שלך וינסה להסביר מה אני חושב ומה אני מרגיש. ועוד דבר אני לא מרגיש "שפלשת" לפה בכלל לא טייגר הזמין אותך וגם אני מזמין אותך לכתוב פה מתי שרק תרצה אתה מוזמן ומוערך!!! אנחנו רק אנשים ואף אחד לא יודע הכל וכולנו יכולים ללמוד מכולנו תמיד! אני באופן אישי ואני בטוח שכולם אוהבים אותך ורוצים אותך פה. יאיר

טל הסביר במדוייק את עמדתי

אין לי מה מהוסיף על כך. אגב, אני תומך גם בלגליזציה של סמים קשים (כדרך שאני מאמין שהיא היעילה ביותר להילחם בהם), אם כי יש הבדל בין סוג הלגליזציה שהייתי רוצה שתהיה לסמים הקלים לעומת הלגליזציה של הקשים - אבל זה כבר נושא לדיון אחר.

tiger

New member
אמיר שלום:

הייתי רוצה להבהיר כמה דברים.קודם כל זה שלדעתי אתה כן חבר רצוי כאן.וגם יאיר.פורום להיתמכרויות כמו שבודאי שמת לב הוא מקום/פורום מעט שונה.מבחינתי לפחות ואיך שאני יתן לפורום הזה או לפחות ישתדל לתת לו ליהיות קשור עד כמה שאפשר למהות האמיתית של מה שזה אומר "פורום (לתמיכה(?) בהיתמכרויות.שזה אומר שמה לעשות תמיד תמיד תמיד יהיו חילוקי דעות. ואנשים עם רקע של שימוש והיתמכרות הם אנשים אמוציונלים מאוד וחמי מזג אך כמו שאנו מהירים לכעוס כך אנו מהירים לאהוב שזה לדעתי מפצה על הרבה.הסבר קטן:שימוש בסמים בימיוחד נרקוטיים ובימיוחד בימיוחד הרואין גורמים לקיצורים של הסינופסות שלנו במוח וזה ליפעמים מרמה של שימוש חד פעמי שגורם לנזק שהוא על פי רוב בילתי הפיך שלא לדבר על שימוש של שנים באופן רציף.מה שגורם בפועל ש"העצבים"שלנו יותר קצרים אבל גם היכולת לחוש מהר דברים כמו כעס אהבה שינאה תיסכול ומה שבינהם והכל קצת יותר מהר וקצת יותר "חזק".יש שיסתכלו על זה כנזק בילתי הפיך למערכת העיצבית(יתכן וזה נכון-עוד מידע שזכות הציבור לדעת ושאני בטוח שלא היתה "מעודדת אף בן נוער להישתמש "שזה התירוץ הבנאלי שבו מישתמשת המערכת כדי לא לשחרר אינפורמציה על סמים כימעט בכלל מישום סוג אלה אם כן זה מהסוג המחפיש בילבד),עולם המדע והרפואה בטוח.אני מנסה להיסתכל על הצד השני של הדברים מעצם המילחמה שלי לישרוד בעולם הזה עם הראש לא מיתחת לאדמה. אז נכון יש בעיה.מה עושים?לדעתי תמיד צריך לנסות להוציא את המיטב ,מכל דבר כזה,לפחות לנסות.כי בטבע מימושלמות עוד שום דבר ממש טוב לא קרה.הטבע והעולם מיסתובב על שינויים שנובעים מתחלופה של גנטיקה כל הזמן,הישן עם החדש,הטוב עם הרע,הטוב עם היותר טוב כדי ליצור משהוא הרבה יותר טוב...אין מושלם ומי קבע שלחוש דברים ולהפנים אותם זה טוב?...אז נכון שזה לא נעים ולי בימיוחד בימים האחרונים קשה כאשר כאילו "אני נילחם בתחנות רוח"ובכל העולם ביחד.אבל להבדיל מיפורומים אחרים ומוואלה אני לא חושב שדרך של מחיקה ושל טיאטוא אל מיתחת לשולחן תעזור.אני מאמין תפיסת עולם כמו זו הביאה את המצב העגום שלנו (לכל הדעות) לאן שהוא.חוסר פתיחות ואטימות ושרירות לב הם בעוכרינו מאוד.פורום (לתמיכה(?)בהיתמכרויות זה דבר מיוחד שלדעתי הינו חוויה אחרת ומאוד ריגשית למי ששותף לו/לה.נכון שמידי פעם יהיו "היתלקחויות" אבל אם נדע להיסתכל מעל ההיתכתבות האחת או המשולשת הזו ולהיסתכל לעתיד בעיניים ולומר"אני היתעלתי מעל קטנוניות אישית ונישארתי היכן שמצאתי לנכון לומר את מה שיש לי לומר לא רק בישבילי והאני שלי אלה בישביל משהוא גדול יותר".אני מאוד מעריך את יאיר ואת מה שעבר ועובר,אני גם יכול להבין את הדברים שהרגיזו אותו.אבל אני גם יכול לזהות בך ובתמיכה שלך בדברים מאוד מסוימים ובדרך שאתה מביע אותם אדם שאני גם רוצה שישאר כאן.כמו שכבר אמר מישהוא :אני אולי לא אסכים עם אף מילה שאתה אומר אבל אני ילחם על זכותך לומר אותה.במיקרה שלך אני אפילו מסכים עם כמה מילים.אז בבקשה בואו ניחיה וניתן ליחיות למי שזה מגיע ואני לא אומר שזה מה שאני אומר לכל אחד ולכל מי שיכנס לכאן בכוונות זדון או כדי להרוס אבל למי שכבר אנחנו מכירים כחבר רצוי כאן ולא מהיום אני תמיד אבקש לא להיפגע מהר,אני גם לא אומר לגדל עור של פיל אבל להישתדל להבין את הצד השני וליסמוך עליו שאם הוא כבר חבר כאן אז אולי אפשר אפילו לדפדף מילה קשה אחת או שתיים שאני בטוח שכמו אצלי אז גם אצלו,לא תמיד נאמרות בשיאים של שיקול הדעת וברירת כל מילה ומילה.זה מי שאנחנו לטוב ולרע ולשימחתי,בדרך כלל לטוב. זה אולי גם אבל לא רק המקום לציין שוב שאני ישמח שאמא של טל תיכנס אלינו לפורום ונידמה לי שיש דיבור כזה או רעיון כזה בהנהלת הקהילות של תפוז. אני מאוד יעריך את זה מצידה ואני חושב/בטוח שכל הפורום. אז להיתראות חברים. t

יאיר5

New member
טייגר אני בכלל לא כועס על אמיר

ולא רוצה שהוא יעזוב תפורום או משהו כזה בכלל לא! פשוט קצת הרגיז אותי שהוא לא פירש נכון את מה שאני חושב וקרה לזה מעוות בגלל זה עניתי איך שעניתי אמיר לא התכוונתי לפגוע או להעליב אותך. אני בכלל לא מתנגד לויכוחים ותמיד יהיה מי שיחשוב אחרת ממני וזה רק יכול לתת לי עוד נקודת השקפה על דברים שמדברים עליהם פשוט לא אהבתי שאמיר גם לא הבין אותי וגם קרא למה שאני אומר "מעוות". קראתי תהודעה של אמיר עכשיו וזה בסדר יכול להיות שלא הבנו אחד תשני אז אמיר תרגיש טוב ולא התכוונתי להעליב או משהו כזה.

טיגר היקר

ראשית תדע שאני מאוד מעריך אותך ואת יאיר ואת כל מי שגייס כאלה כוחות אדירים כדי לצאת מהמעגל הנורא הזה של הסמים. אני גם מאוד מעריך אותך על עצם היוזמה של הפורום הנפלא הזה ועל הדרך שבה אתה מנהל אותו (ואני מדבר בתור "חיית פורומים" לא קטנה, וכמי שמכיר את כל הפורומים המקבילים בנושא התמכרויות/סמים קלים...). אני שמח על ההסבר שסיפקת לי על ה"עצבים הקצרים". אם תקרא את תגובתי ליאיר (למעלה) אז תראה שגם ללא סמים יכולים להיות לפעמים "עצבים קצרים"... (או במילים שאני השתמשתי "דם חם"). אבל מאחר שלא התנסתי בסמים קשים, אין לי כמובן זכות או יכולת להשוות. בכל מקרה, אני לא באתי לכאן כדי לריב עם מישהו או כדי לעשות רע אלא להפך ואני בהחלט אשמח לאמץ את הזמנתך ולהשאר בפורום. התרשמתי שיש כאן המון אנשים נפלאים שאני יכול ללמוד מהם הרבה, ובתקווה - אולי גם לתרום דבר אחד או שניים... בקשר לאמא של טל, אני גם אשמח אם זה יקרה. אגב, שמעתי שהיא הופיעה היום שוב בטלוויזיה וחבל לי שאני לא יכול לצפות באישה הכל כך מופלאה הזאת מאחר שאני לא נמצא בארץ. אמיר.

למעלה