סכנה כאן בונים!

סכנה כאן בונים!

הכותרת בעיקר כדי למשוך תשומת לב אני רוצה לדאוג לכך שבאתר של התנועה תהיה ספריית הדרכה שתכיל את החוברות חודשים (הכוונה לחודש יחיד וחברה סובלנות וכו') מכל המועצות פתיחת שנה לא נראה לי רלוונטי ולכן החודש היחידי שכבר היה הוא יחיד וחברה על כן אתגר אני רוצה לקבל את קובץ של החוברת שחולקה למדריכים בכל מועצה פרס למועצה הראשונה מובטח זהו ניר

ח"ח על היוזמה../images/Emo70.gif:)

הממ אבל תביא לאן לשלוח את החוברת או משו.. בהצלחה והלוואי וזה יצליח! :)

איפה?...

אין בהודעה.. או שאני לא רואה טוב?

אני יכולה לשלוח לך את החובר בדואר..

אז אם אתה יכול ומעוניין - תשלח לי את הכתובת שלך במסר, ואני אשלח לך את החוברת. :)

kedeman

New member
אני אשתדל לשלוח לך ביום ראשון

הבעיות היחידות שאני רואה עם הפצה של החוברת שלנו במלואה.. א. פרסום הק'ים - דבר שיוצר תמיד בעיה בתנועה שאני עובר פעילות בסמינר, מעביר אותה לחניכים שלי ואז כשהם מגיעים לסמינר מסתבר שאי אפשר להשתמש באותה מטודה כי כבר עשו להם את זה ב. פרסום חומר שנכתב על ידי התנועה ונלקח על ידי המועצות לחוברות שלהן. בכל חומר שמישהו מהתנועה כותב והתנועה מפיצה ישנן זכויות יוצרים של התנועה. מסיבות שונות יש לתנועה בעיה עם לפרסם חומרים מסויימים באינטרנט מפחד שהם ישמשו אנשים אחרים ובכך יגרמו לחוסר שווי כספי (הסבר צולע על רגל אחת - בערך מה שרוני שוסברגר הסבירה לי כשביקשתי ממנה לפרסם חומרים באתר)

ASHY

New member
טוב, אז אם לא זה...

ואם יש בעיה משפטית, אז יש בעיה... אז אולי חברי הפורום ינסו לעלות פעולות שלהם לספיירת ההדרכה באתר? לומר את האמת, הספרייה דיי ריקה (לא יותר מאיזה 15 פעולות...) ציפינו להרבה יותר! ואנחנו מקווים שיהיו הרבה יותר! כך, שאם תוכלו, לאחר פעולה מוצלחת, לעלות את החומר לאתר זה יהיה מצויין
(גם אני צריך להתחיל לעלות פעולות...שוכח
)

למעלה