סכנה בחופי חיפה

MAX D

New member
2 מקומות לחיפוש:

*טירה *נווה דויד/שפרינצק זה לא קשה...

באמת???

זה כמו שאני אגיד מקום אחד לחיפוש: אצלך בבית! שיהיה לך סופשבוע נעים!

MAX D

New member
ששששששששששש.....

אל תספרי לכולם... אז אני משתגע לפעמים. מותר לי. בכל אופן אני יכול כמעט לחתום על זה שהם משם, אם כל הרצון לקבל את כל מי שגר שם ככלל, באיזורים אלו יושבים 4 ממשפחות הפשע הנחשבות באזור חיפה. תחשבי על זה... בהצלחה.

.....

מותר לך להשתגע כל עוד זה לא בא על חשבון אחרים. אני לא אוהבת הכללות. זה שגרים שם "משפחות פשע" זה לא אומר שאלו היו דוקא הם! ואולי אתה תחשוב על זה??? בהצלחה!!!

tankgirl21

New member
שלום לכם שלום לכם שלום לכם שלום

ומה שלומכם ומה שלומכם ומה שלומכם היום.....

מה חדש???

המסגרת הצבאית לא משתנה...הכל תמיחד נשאר אותו חרא. תסכים איתי?? בתאכלס אני עושה חיים,יש לי אחלה של תנאים,אחלה אנשים אבל בכל זאת מחכים לאזרחות...
רק שיש עוד מספיק זמן לבכות עד אז...
מה איתך? איך אתה מסתדר בחייך בימים אלו?

tygger

New member
אני חיי.

ואפילו די בסדר. החיים נראים לי שונים מרגע לרגע. עוזר לאנשים פה ושם, מוצא כל פעם דברים חדשים בחיים. אבל מסכים איתך. חרא נשאר חרא.

MAX D

New member
די די

את לוקחת כל דבר כל כך קשה. בלתי אפשרי לצחוק איתך. אני מרים ידיים. חוץ מזה שבארץ שלנו להיות יפי נפש זה לבקש שידפקו אותך, ועל זה אין עוררין! בכל אופן אני נוטש את השירשור הזה, חוש ההומור פה מתחת לבלטות.

מה לעשות?!

יש דברים שאי אפשר לצחוק עליהם...... כמו סטיגמות,הכללות.... אבל בקטנה אחי!!!
שבת שלום!!

MAX D

New member
על כל דבר אפשר לצחוק!

אפילו על אונס. יש אנשים שיגידו: "אתה לא יכול לצחוק על אונס, זה לא מצחיק." ואני אומר: "לכו תז%^$% אני חושב שזה מצחיק בצורה מטורפת." אני יכול להוכיח שאונס מצחיק: נסו לדמיין את אלמר פאד (לוני טונס) אונס את פורקי החזיר... למה אתם חושבים שקוראים לו פורקי...

כנראה ש...

אתה צריך לדעת איפה לצחוק ועם מי... לא כולם מבינים את חוש ההומור שלך... Have Fun!

MAX D

New member
אני הייתי מופיע בקאמל קומדי

קלאב לפני שנים. אני מתנצל אם את לא באותו ראש איתי. לא חשוב.

אמממ..

טוב שציינת שזה היה לפני כמה שנים... כנראה שהזמן עשה את שלו... אם אתה יודע למה אני מתכוונת...

MAX D

New member
חביבתי

לידע כללי ב-3 חודשים האחרונים קיבלתי 5 הצעות שונות להעלות מופע פרטי מאמרגני הקאמל ועוד 3 אמרגנים אחרים. את ההמשך להודעה קבלי מסר מפאת התחשבות בכללי התנהגות בפורום...

למעלה