לא רע
חצי ממנו ביליתי בנסיעת עבודה. זה מתחיל להתיש, אבל הפרוייקט סופר מעניין ומאד קשה לעבוד מרחוק.
ביום חמישי הגעתי לחווה בשעה יחסית מאוחרת והיתה רכיבה שקטה וטובה למדי. לא ביקשתי מצ'ואי יותר מדי, חוץ מזה שעבדנו על מעברים יורדים מקנטר כי הוא "איבד את הברקסים" שוב. כשסיימתי לעבוד הורדתי ממנו את האוכף וקיררתי בלי אוכף, כי אני יודעת שהוא לא נוח לו ולפחות עד שנפתור את בעית האוכף אני יכולה לתת לו קירור בלי.
ביום שישי היה לי שיעור וזה היה ממש טוב. קודם כל כי הבחורות שבדרך כלל רוכבות בשעות האלה כבר ארזו את הסוסים שלהן לתחרות סופ"ש ויצאו לספרוס. אז היה לי זמן לדבר עם ליסה לבד ודיברנו על סוגיית האוכף, ועתידו של צ'ואי, והוצאות וכו'.
עלו כל מיני דברים... אולי אני אפרט בשרשור על האוכף. אבל בשורה התחתונה ליסה לא מצפה ממני לקנות אוכף והיא לגמרי מבינה את הרתיעה שלי מהוצאה כזו. היא חושבת שיש סיכוי לשפץ את האוכף הנוכחי ודיברנו על איך לבדוק את זה ואיך להתקדם. היא גם העלתה את זה שהיא חושבת שהגיע הזמן להזריק אותו והוקל לה כשאמרתי שאין לי שום בעיה עם זה ואני יכולה להגיע לחווה לגבות אותה בשביל הוטרינר.
השיעור עצמו היה מעולה; קפצנו מאד בקטנה אבל בצורה ממש טובה, ואני יכולה לומר בשקט שממש לא הפעלתי לחץ מיותר על המושכות - גם בגלל הפידבק שקיבלתי ממנה, וגם כי יש לי דלקת חריפה בזרוע ימין ואני מרגישה מצויין מתי אני מפעילה אותה
היתה נקודה שבה הוא קצת התפזר וליסה ביקשה לעלות עליו להרגיש מה קורה, ואח"כ היא אמרה לי שכשהיא עלתה עליו היא "חיפשה מה לתקן ולא מצאה" ושאני עושה עבודה מעולה איתו.
חוץ מזה, אני בודקת אפשרות של איזו תחרות קטנה בקרוב... זה בעיקר עניין של תקציב אבל אם יתאפשר זה יהיה מאד מגניב.