פירקו לי את הצורה!
בגלל שהשותפה שלי יצאה לתחרות, וגם החליטה שהיא רוצה להשאיר את הסוס שם ולהוביל יום קודם, יצא שמיום שני שעבר ועד יום חמישי הזה לא רכבתי. בתחילת השבוע הייתי יומיים בונקובר בגלל עבודה, ולכן ההמתנה הארוכה.
כשחזרתי ביום חמישי צ'ואי היה די סבבה, גם אם קצת "פרש", אבל לי היה קשה בגוף (זה ממש מעצבן איך שבוע מחוץ לאוכף מנוון אותי אחרי כל השנים האלה...). בחמישי ובשישי רכבתי קצת יותר קל, כדי לא להעמיס על עצמי יותר מדי, ובכל זאת קצת נתפסתי...
ואז אתמול היה לי שיעור, ועבדנו על קנטר מדוייק וקדימה מעל קומבינציות של קורות קרקע, וצ'ואי החליט שלא מתאים לו שאני מציקה לו ודורשת ממנו להחזיק את עצמו ולא להפוך לשטוח ומהיר. בסופו של דבר הוא הרגיש צורך לפרוק עלי איזה טנטרום קטן, מה שנגמר בהרבה מאד סיבובים סביב המגרש במהירות פסיכית, עם דילוגים עצבניים (לא ממש באקים) פה ושם. לקח לי המון זמן להוציא אותו מזה, ואז בשביל לא לתת לו חופש על התנהגות רעה, מיד המשכנו במקטעים של קנטר-טרוט-קנטר במשך די הרבה זמן עד שהוא התנהג יפה ואז עשינו את המסלול שוב.
זה היה שיעור מצויין בהתמודדות עם טנטרומים
אבל כל הגוף מאד כאב לי. גם הייתי באוכף כולל החימום שעה וחצי של עבודה מאד קשה. כשבאתי לרדת קרסה לי הברך וכמעט נפלתי לחול... מזל שיכולתי להשען על הסוסון. בקיצור, היום אני אמורה לרכב שוב (אצלי בוקר) ואני לא בטוחה שארכב. יש מצב שאבוא לפנק אותו קצת ואוציא אותו למרעה במקום, או אריץ אותו קצת על לונג'. נראה איך אני ארגיש.